Therese Fransson!

har nu suttit och pratat med min urgo
 
a bästa vän therese fransson!
gudars vad jag tycker om den tösen!
imorn kommer tösen till skövde, vi kikar stan lite, åker hem till mig, myser, gör oss sen i ordning och förhoppningsvis åker till eric och förfestar med han och hans kompisar , om inte så förfestar vi någon annanstans! sen är det utgång i skövde! Första utgången för min kära vän! 
utgoa tös. du är för jävla bra!
imorn
imorn äre inget som ska få förstöra våran dag! INGET!!


måste vara något fel på mig

för inte biter man sönder sina läppar i sömnen utan andledning?
ni människor ska se mina läppar just nu, såriga och sönder.
jag kan fan inte ens le.. har ont som ett jävla fan!
vad gör man åt den saken?

sova gör susen

efter att ha sovit ungefär hela förmiddagen så är jag nästan som en ny människa, nu är det bara förkylningen som jävlas och näsan rinner men det dör jag ju inte av..
har nu suttit och kollar på studentklänningar, finns så många så det nästan är jobbigt!
har fastnat för några så lite hjälp tack!?
 

förkyld, halsont och sånt...

jodå, jag ligger i soffan och kollar på andra avenyn. vakande vid tjugo i sex imorses av att jag inte kunde andas genom näsan och jag nös som en idiot på det. sen så hängde inte riktigt huvudet med i alla svängar. så innan det blir värre som bestämde jag mig för att vara hemma och sova och vila hela dagen så jag inte behöver ligga mera dagar i soffan. 
så idag ska jag inte göra ett skit förutom att förbereda två redovisnar som jag har nästa vecka. np mutliga och redovisningen om depression oxp, och sen sova. ikväll kommer min syster ida hem och har tacomys med mig rasmys och pappa, mamma är på något grejs med sina jobbarkompisar:) 
imorn är det lördag och då ska jag köra broder och hans lagkompisar till skövde för dom ska spela innebandy match. sen ska jag göra äcklig grynkorv med familjen och sen vankas det utgång.
på söndag ska jag döda mig själv med mat, då det är julbord på glädje som gäller. kommer typ fasta hela helgen bara för att få äta massa på söndag;) inte riktigt hälsosamt och inte min stil ;) 
nu ska jag göra lite te för halsen och sen sova en stund.
puss på er
 
 

Mindre bra...

Kände av de sjuka förut när jag tränade, men trodde det bara var en släng av förkylning vilket inte stoppar mig från att träna. Men nu, ligger jag i sängen och mår kasst, huvudet hänger inte mes i svängarna, halsen gör ont och benen gör åt helvete ont.. Jag vet en tjej som kommer ligga hemma imorn, måste ju vara frisk tills på lördag då det förhoppningsvis blir utgång!
Men, JAG VILL INTE VARA SJUK!!!


En riktig bra start på dagen!

Som jag skrev igår så skulle jag åka in några timmar tidigare än vad jag behövde, för att gymma! Vilket jag gjorde. Kom till Skövde runt tjugo över åtta och vart på gymmet halv nio. Två timmars träning och jag är som en ny människa. Har fått ny energi, och är inte så trött( nu i alla fall). Sov så jävla dåligt inatt så vart väldigt trött när jag vaknade vid sju... Iallafall , idag har jag en lektion fick jag reda på när jag gymmade. Och den börjar vid halv tre... Kuuuuuul! Efter skolan ska jag träffa hela syskonskaran i stan och när jag kommer hem ska jag plugga och ut och springa i snön! Nog tjatat, nu kommer bussen som tar mig till skolan. Puss


jag bär så mycket skit

jag hatar killar
jag hatar känslor
jag hatar att hata
och jag hatar att vara arg konstant 
god jävla natt

SNÖÖÖÖ!!!

även fast jag hatar vinterjackan som redan är på, så tycker jag verkligen om snön som kommer nu! ser så fint ut och jag har åkt på en sån jävla julkänsla så jag dör snart. vill ha paket!!!:D
nu sitter jag iallafall fullt påklädd. träningskläder asså. ska sätta på mig dendära förbannade cykeln och cykla en stund framför andra avenyn!  har haft en halvbra dag idag, hade mysmorgon med ida imorses! puss på dig min söta storasyster! började skolan vid tjugo i tolv och slutade runt halv tre, så det vart ingen jobbig dag direkt. åkte sen hem och nu sitter jag här och taggar cyklandet! woohoooo
imorn har jag sovmorn till typ halv elva. åker in vid åtta och gymmar. eftersom jag slutar så äckligt sent så orkar itne göra det efter. 
nog tjatat
puss på er
 

långhelgen lider mot sitt slut

tyvärr så är det så.. vill verkligen inte till skolan imorn. idag har jag varit i stallet och ridit, varit i skövde och haft systermys med ida. och nu ska jag snart åka till ida igen för jag har sovmorn imorn. göttans det du!
annars då?
jo, mitt humör börjar sjunka neråt mer och mer. har haft fyra skitbra dagar, och har inte varit deppig något. några dagar med bra humör resulterar i att det blir deppigt efter. får hoppas att det går upp igen. 
nu ropar mamma på mig, så
puss
 
 

min slappismåndag!

imorses väckte mamma mig vid halv åtta för jag skulle köra henne till jobbet. efter jag kört henne åkte jag hem, gjorde mig i ordning och pkte till skövde för att köpa present till freja! blev en söt rosa tröja som passade henne jättebra!
sen har jag varit hos amanda hela dagen tills mamma kom och vi åkte hem. sen dess har jag kollat på film och nu kollar jag på vampire diaries och kollar på studentklänningar.. börjar få lite spasmer. vill verkligen beställa en klänning nu!!!!
jaja, imorn är jag ledig och då ska jag åka upp till stallet, eftersom jag inte hann med det idag. elr hann och hann, valde att vara med amanda och freja ist så åker jag upp imorn :)
efter jag ridit ska jag nog åka in och träna. eftersom jag inte tränat sen i fredags!!!
nu ska jag kolla på film
puss
 

Äntligen hemma!

Även fast helgen har varit så sjuuuuuukt bra, så är det så skönt att vara hemma! Ligger nu i min säng och ska snart stänga ögonen och sova. Imorn ska jag kära moder till jobbet, sen ska jag hoppa i ridkläderna och åka upp till stallet, rida båda hästarna och sen åka till Skövde en snabbis och köpa present till Freja som fyller år idag!! Älskade unge! Sen ska jag till Amanda och mysa med ettåringen och min efterlängtade syster! Slänger in lite bilder från helgen så berättar jag mer imorn! Puss


Säger bara detta !

SWEDISH HOUSE MAFFIA LEVERERADE !!!!


Fredag

Ligger just nu nerbäddad i sängen och ska beta av första natten i Sthlm med Fanny, Julia och Alina! Haft en bra kväll här. Dock så åt vi på en pizzeria som hade så ääääcklig mat så jag trodde jag skulle spy... Ett minus! Men när vi kom tillbaka till hotellet så drack vi och spelade spel och hade aaskoj! Hahah sen så var vi med några konstiga killar från Skottland. Alla presenterade sig och när Fanny sa till namn började alla skratta, vi fick sen veta att Fanny, betyder fitta på deras språk. Hhaa vi fick oss ett litet skratt men stackar Fanny!
Nu ligger vi i sängen och laddar upp inför shoppingturen Som äger rum imornförmiddag innan det är dags för mer alkohol och swedish!!!!!!! Woooooohooo!!!


portkod 1321

ja, som alla andra i hela världen så har jag fastnat för en serie på svtplay som heter portkod 1321! förbannat bra faktiskt!
sitter just nu i soffan och har döont i mina ben, hoppade nämligen över gymmet och satte mig på motionscykeln och cyklade i 40 min när jag kom hem. och nu ska jag laga mat till hela min familj! gullig dotter jag är!
efter maten ska jag börja packa, vem vet hur lång tid det kan ta liksom. imorn börjar jag åtta och har nationella i svenska hela dagen, elr tills man är klar med skrivandet. så ska verkligen försöka bli klar tidigt så jag hinner gå till gymmet innan vi drar till stockholm, eftersom jag inte kommer träna på hela helgen.. 
så i helgen blir det då lite dålig upptatering. men ni dör nog fan inte av att inte hitta några nya inlägg på denna blogg. right?
ialalfall, imorn vet jag inte när vi kommer upp till stockholm elr vad vi ska göra men kanske utgång på kvällen. men som sagt, har nada idé! på lördag antar jag att det blir shopping på förmiddagen och eftermiddagen och på kvällen är det alkohol och SWEDISH HOUSE MAFFIA!!!!! såååååå underbart och äntligen säger jag!
och på söndag efter vi kommit tillbaka hem till skövde så ska jag ta med mig min söta och sjuuuukt efterlängtade vän therese hem till amanda för min älskade systerdotter Freja fyller 1.. herremin gudars
det känns som om det vore igår som ida ringde och sa att vi hade blivit mostrar
och nu är hon helt plöstligt ett! 
moster älskling!
 så jag känner nog få en riktigt bra helg! 
nu ska jag laga mat
puss

3 ord

Jag
Behöver
Träna


idag är en tung dag

idag är en sån dag som jag skulle vilja somna om i min säng och sova hela dagen.. min buss går om en timme och jag har inte ätit frukost elr börjar göra mig iordning. jag orkar inte. jag har ingen energi.
bestämde mig igår att jag ska träna efter skolan, men tanke på att jag sover så äckligt dåligt nu för tiden så behövde jag en och en halv timmas sovmorn och träna efter, med alla dessa människor som oxå tränar under den tiden. 
jag har gått och blivit äckligt förkyld oxå. gött att det kommer när vi ska åka till stockholm imorn. jävla skit. men tur att det inte är feber och hela den grejen oxå.  
jaja, ska försöka få lite energi till att göra mig någolunda fin. 
ber en bön (skämt och sido) till gud att jag ska må bättre under dagen.
puss

Tjejpunkten!

idag har inte jag tillbringat en enda timma i skolan, utan jag har tillbringat hela dagen på valhall och hjälpt till på tjejpunkten med alla tjejer i min klass. var rätt chill så ska absolut inte klaga! stod i garderoben tjugo min på morgonen och en kvart på eftermiddagen och sen gjorde jag inget mer. lyssnade dock på en föreläsning av mia börjesson. sjukt bra och har ni inte sett henne tycker jag ni ska ta chansen när ni får den! sa många bra saker som man egentligen inte tänker på.
Hon pratade om självkänsla och självförtroende och hur man skulle kunna bättra på det. jag tog åt mig en massa som jag vet jag kan bättra med mig själv. så sjukt bra!
Nu sitter jag i allafall med en kopp te i handen och kollar på greys. har varit ute och gått en halvtimme direkt efter jag kom hem, vilket jag gjorde vid halv fyra! så jag kunde inte låta bli att röra på mig;)
ska försöka plocka iordning på mitt rum så jag slipper göra det imorn, när jag ska packa inför stockholm!!
som jag längtat efter den dagen då jag åker upp till stockholm med min kära vän och kollar på swedish! och har en känsla av att det kommer bli bättre än förra gången jag var i där!
hur mår matilda annars?
rätt bra tror jag. elr så intalar jag mig att må bra men vet inte hundra säkert om det verkligen är så. tror att träningen hjälper en del. frågan är bara hur mitt humör kommer vara när jag inte tränar på några dagar. som i helgen. men i helgen har jag ingen anledning att vara nere så ska verkligen försöka vara happyface, och mena de;)
iallafall, långhelgen närmar sig med storsteg och jag gillart!
är ledig på måndag för det är öppethus på lördag som inte vi treor ska vara med på men för kompledigt ändå, och på tisdag har vi studiedag! lever jag ett rätt bra liv ändå? 
imorn har jag sovmorn till halv elva, tror att jag åker in så att jag är i skövde vid halv nio så jag kan träna före skolan. för jag gillar fan inte att komma hem så förbannat sent. för imorn slutar jag vid kvart i fyra. och mellan fyra och sju och så äckligt mycket folk på gymmet. så likabra att skita i sovmornen och träna ist.
nu ska jag dricka upp mitt te och kollar på greys. kanske cykla lite på motionscykeln. behöver göra av med energi.
puss
 

Grey´s anatomy och nu sover jag

eftersom jag har gått och blivit en fri människa med inga skolarbeten eller något så har jag legat i min säng sedan jag kom hem. fast med lite duschpaus och lite käk! underbar känsla om jag får säga det själv, inte ofta jag får uppleva den så jag njuter för full hals!

iallafall
min dag har gått rätt snabbtfaktiskt, felfri och snabbt! sånt gillar jag, efter skolan åkte jag till gymmet, gymma i lite mer än två timmar, åkte och handlade med modermin och sen åkte hem. åt fruktsallad och macka och duschade och sen slängde mig i sängen och har sen dess kollar på några avsnitt av grey´s och nu ska jag sova.
Får ju fan inte min långa sovmorn imorn till tjugo i tolv för att alla tjejer i klassen ska hjälpa till på tjejpunkten på vallhall.. inte det roligaste man kan göra.. så imornbitti får jag gå upp tidigt.. bajs.. som tur är har jag sovmorn tjugo över tio eller tjugo i ett!
men nu är det fan nog tjötat.
måste sova
puss

Mår så jävla bra just nu!

Har varit på gymmet i två timmar! Har stått på crosstrainern i en timme! En jävla hem timma, fattar ni vad trött denna tjej var? Och sen körde jag maskiner i lite mer än en timma, så jag ät heeelt slut i min kropp! Så jävla underbart!
Juste, är klar med depressionsinlämningen ! JAG ÄR GRYM!!!


tisdag 20 november

sitter nu i skolan och har människor i behov av stöd och skriver på depressions inlämningen. lite stolt att jag faktiskt har ungefär en sida kvar att skriva och sen är jag klar! och har även lämnat in lite saker i esteten som inte jag lämnat in elr varit klar men, men nu är det gjort och jag har INGET som släpar efter! vad har hänt med mig undar jag?
har lång dag idag så slutar vid tio i fyra och då ska jag sitta kvar här och göra klart inlämningen, sen åka upp till gymmet och träna i en timme elr två, blir nog närmare två timmar! eftersom jag inte tränade igår så får jag ta igen det och köra ännu hårdare än vanligt! måste hålla detta nu!
nemen, nu ska jag jobba lite!
puss på er

akuthjälp!

står här och pillar lite i mitt hår och upptäcker att en liiiiten slinga av min lugg har gått av... mår typ psykiskt dåligt bara för det.. en liten del av allt som pågår här...något som vet något görasketa bra värmeskydd ? får fan kosta vad de vill!
jag behöver tips!!!
 

Måndagen den 19 november

tjo tjena näämen tjääääänare
är på ovanligt bra humör, varför vet jag inte men det är gött:D
sitter nu och skiver på depressionsinlämningen, snaaart klar! så jävla gött! 
min dag har varit bra, tror jag. elr jag har haft en tråkig dag.. MEN en bra grej är att jag har hittat en klänning att ha på julafton och på nyår! underbart snygg klänning som är rätt djup i ryggen, extra snyggt om man råkar ha en tatuering i nacken som jag har;) höhhö. men den är iallafall från ginatricot och kostade bara 249:-, ett riktigt fynd med andra ord!
efter skolan gick jag upp till stan och avbokade studentresan, gött att ha det gjort så man slipper tänka på det:) åkte jag som sagt och köpte klänningen, åkte sen och hämtade mamma och sen åkte hem, slängde mig framför tv en stund, lite vilar stund, gick ut och gick en sväng för jag hann inte gymma efter skolan.. dåååligt av mig! men nu sitter jag nedbäddad i min säng, med värmedynan på fullvärme, med en kopp te i handen, och pluggar! lite duktig är jag ändå
 
nu ska jag fortsätta plugga
det är ungefär det enda som får bort mina äckliga tankar och smärtor i min kropp och i mitt huvud
puss på er
 

där har ni godingen, syftar på kvällingen ;)
 

min söndag

åååååhhh, hade skrivit världens text och så råkade jag radera det.. [email protected]? nee..
iallafall, min söndag såg ut såhära.
vakande vid halv elva, åkte tilll farmor lite senare och hälsade på. sen åkte jag och tränade i två timmar, körde verkligen slut på mig själv och rensade huvudet och tränade ut mina aggressioner jag går och bär på just nu. funkade sådär men jag har iallafall ingen ord till att slå någon nu ;) höhöh!
efter jag tränat åkte jag hem och städa klart mitt rum och nu sitter jag och skriver på depressionsinlämningen. duktig tjeja?
imorn har jag sovmorn (som vanligt) och håller på att övertala moder att jag ska få låna bilen.. orkar inte åka buss!!!
efter skolan ska jag gå upp till resia och avboka studentresan
sen ska jag träna och sen plugga. 
och nuuuuuni, är det bara fem dagar kvar tills jag, fanny, alina och julia åker upp till sthlm och kollar på swedish house maffia!!!underbart!

nu ska jag skriva lite, äta , duscha, fixa håret och sen sova:)
puss och kram
 

bakisdag

idag har det verkligen varit en typisk bakisdag, onepiece, film och inte gjort ett skit! rätt gött faktiskt! elr ah, minus huvudvärken då men den dog jag inte av som jag sa att jag skulle göra imorses!;)
iallafall, imorn ska jag åka till skövde och träna ut mina aggressioner innan skolan på måndag, vill ju inte råka slå något som jag nästan gjorde igår;) do not mess with me!
sen ska jag förhoppningsvis laga min mobilskärm som inte blev av i onsdags för han som skulle fixa den var på utbildning elr något så det får bli imorn ist:)
sen ska jag skriva lite på min depression inlämning oxå som ska vara inne nästa söndag, med tanke på att jag åker till stockholm på fredag så vill jag skicka in den innan det! 
annars vet jag inte vad som händer i veckan, träna mån,tis,ons och torsdag vet jag iallafall;) träning prio ett!
och juste, på tal om träningen!
jag skrev ju för någon vecka sen att jag skulle få iordning på mitt liv, och med det menade jag att jag skulle försöka gå ned i vikt och bli lite mer "fit". och börjar på det hela har gått underbart bra, på två och en halv vecka har jag gått ner 2 kg! en liten början iallafall, och mer ska det bli! 
tänkte bara förklara lite, det är ju ändå min blogg;) 
aja, nu ska jag snart gå in och duscha och sen äta. 
puss
 

200dagars

Ligger just i Fannys säng och dör av huvudvärk... Igår va det 200dagars och det var för det mesta bra. Vart dock sviken av en så kallad "vän" som nu inte är en vän länge. Hygglig kompis man umgåtts med, nä!
Men innan de hände så hade jag så jävla kul! Förfest hemma hos Fanny med några klasskompisar, ut på bogrens och röja!
Idag ska jag bara ta det lugnt, ha deeptalk med Ida och sova!
Skriver ner sen när jag är piggare!
Puss


when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile

helvete vad tiden går snabbt.. snart december, snart jullov, snart jul! älskade jul!
höhö
sitter just nu och förbereder min äckliga historia redovisning som ska redovisnas imorn.. jag hatar detta! hatar att prata inför klassen om något jag knappt vet något om. gör mig nervös åt helvete.'
iallafall.. har varit ite och gått en sväng i mörkret för jag inte hann gymma efter skolan. gick jävligt snabbt ute med tanke på att jag är så förbannat mörkrädd! mesmatilda!
iallafall, imorn äre äntligen fredag, dock börjar den med redovsingen.. men kanske gött att ha den gjort.
slutar vid tre, åker därefter till gymmet med kajsa och tränar en stund innan vi ska vidare till fanny och sen göra oss iordning för paaaarty! 200dagar! hoppas fan det blir bra annars går jag under!
nu ska jag plugga
puss
 
 

my day!

vakande runt sju elr något, hade sovmorn till tio så åkte med mamma in! gjorde de man gör i skolan, har lektion (no shit?) slutade vid tre elr något, gick på stan en snabbis med sara och fanny för att hitta på något till fredag! har fan ingen aning om vad jag ska vara!!! :o
sen gick jag till gymmet och tränade i 1 timme och 40 min! sjukt jävla jobbigt men så otroligt gött! körde crosstrainer i 45 min och sen mitt träningspass och sen sprang jag lite. vad har hänt med mig? imorn  ska jag verkligen försöka att träna igen innan jag ska ut och gå på den nya twilightfilmen! slutar typ tio över tre så får ta och gå till gymmet direkt. 
nu ska jag försöka stå ut med att mamma har kärringakalas här hemma, elr symöte som de kallar det..jobbigt äre iallafall! 
nu ska jag dricka lite gott grönt te och kika på gossip girl.
puss
 

äntligen hemma!

ligger nu i soffan och har precis ätit lite fruktsallad. så skönt att vara hemma!
och vet ni?
jag har bokat studentresa till AYIA NAPA!!! så jävla underbart. 6 maj åker viiii, woooooohoo!
och imorn ska jag laga min mobilskärm!
nu ska jag sova bort min extrema huvudvärk
puss
 
 

Fuck off


skitmåndag!

idag är en riktig skitdag! är hur förkyld som helst och min mage är helt sepe..
imorses när jag vaknade så knäppte det typ till i magen på mig och sen fick jag sån jävla magvärk så det finns inte.. värre än min mensvärk som nästan dödar mig.. vet i fan vad det är men ont gör det.. 
får la se hur länge jag klarar av detta,.

Farsdag!

Grattis till världens bästa pappa! och alla andra pappor såklart!
kom precis hem från hjo efter att ha haft mysfika med denise och rebecka och sen varit hos morfar en sväng!
så nu sitter jag ihopkurrad i min onepiece och kollar på gossip girl! 
snart komma hela familjen hem och så ska vi äta godmat och så, myssöndag med andra ord!
bra dag!
nu ska jag återgå till mitt
puss
 
 

snart klar med mitt äckliga plugg!

har nu slagit mitt rekord i pluggtid! har ungefär suttit 6 ½ timme idag och pluggat för att försöka bli klart med historian. och snart kan jag säga att jag är klar! håller på med diskussionsdelen och sen är jag klar! underbar känsla må jag lova! 
har inte hunnit med att träna idag, när jag väl tänkte åka träna så såg jag på deras sida att dom stängde vid sex.. klockan var då halv sex.. så åkte iväg till fanny för att hämta min plånbok som jag glömde där igår! och när jag är klar med arbetet så kommer hon förhoppningsvis hit och vi har lite spakväll typ! så ska snabba mig med att bli klar så jag får göra något roligt idag...
imorn iallafall ska jag träffa mina hjobor, kanske bruncha på känsla, ett halvnytt ställe i hjo. hoppas det är bra.
sen är det ju farsdag imorn oxå, grattis pappsen! och alla andra pappor så klar!
nuuu jävla i helvete ska jag skriva
puss
 

mysfredag och plugglördag

igår så tillbringade jag fredagkvällen med fanny! åkte och åt ute med hennes syster och hennes kusin, bara för att jag skulle lära känna dom lite med tanke på att vi alla åker till sthlm om två veckor! riktigt kul var det! mindre kul var det när jag tappade min mobil på stengolvet inne på restaurangen.. och heeeela skärmen sprack.. ledsen tjej! menmen.
efter vi ätit så åkte jag och fanny hem till henne och kollade på film innan min syster kom och hämtade mig och jag åkte hem och sov. 
vakande vid halv tolv, så har sovit ungefär 12 timmar inatt utan att vakna någon gång. vanliga fall brukar jag inte kunna sova 5 timmar utan att vara vaken två av dom.. så känns som om jag fått lite ny energi iallafall! så nu sitter jag och plugga och göra klart historan om mitt huvud vill vara med och leka.. får hoppas det iallafall. ikv blir det en hemmakväll med familjen. behöver verkligen det. men som sagt, hela dagen går åt till plugg men ska göra ett uppehåll och åka och träna, ett måste liksom!
nu ska jag koncetera mig på inlämningen.
puss
 

studentmössa, check!

har nu beställt en studentmössa, får den dock någon gång i mars men vad ska jag med den till tidigare? 
måste säga att det var rätt jobbigt att fixa till mössan så som man vill ha den, vill ju ha den perfekt så det tog en stund. men de var det värd, nu har jag den så som jag vill ha! woohoo
nu sitter jag och skriver på historian, kommer lite framåt iallafall! tack vare min moder som hjälper mig så mycket! puss på mamma!
 
idag har det inte hänt så mycket så det är bara onödigt att skriva vad, inget roligt! som sagt så sitter jag och pluggar, ska göra det till ungeför tio i nio, för nio börjar den trejde filmen i twilightserien på tv! får icke missa!
imorn äre fredag (tack gud) och bara en vecka kvar till 200-dagar! temat då är superhjältar, funderar på att vara typ batman fast tjej, batowoman ;) elr något.. svårt att komma på! kom mer än gärna med förslag!!!
nog tjatat, måååste plugga
puss
 
Min mössa ser precis likadan ut som den på bilen! (googlebild)

hur fan i hela helvetet tänker lärarna?

hur fan ska jag kunna göra ett bra arbete, med ett ämne som jag verkligen inte fattar ett jävla skit utav? jag har nu suttit och läst, sju tusen olika sidor om östersjöns ekonomi och politik, hansan..och ne.se cp:ar så det går inte att använda ,vilket är rädd jobbigt för det verkade mest trovärdigt!
jag hatar histora och jag hatar denna äckliga uppgift. hej ig?

Dålig dag

Har inte sovit ett skit inatt, elr jo, kanske 1 och en halv timme, kanske två, men det räcker fan inte på långa vägar. Förkylningen har kommit tillbaka, vilket inte är okej! Så funderar på om jag verkligen ska träna idag eller om jag tränar imornbitti ist..
+ att bussen var en kvart sen imorses, inte okej det heller fast ändå vad det okej..
Nu sitter jag iallafall på rese och väntar på Denise och Julia så vi ska gå upp tilö statshuset och prata med något, som jag skrev igår. Får la se hur länge jag orkar hålla mina ögon öppna.. Sköj


sova, äta , gå till skolan och träna

första dagen i skolan efter lovet. känns verkligen inte som om vi haft en veckas lov.. lika skoltrött fortfarande.
men dagen gick iallafall felfri och rätt snabbt. och hade ju inte världens längsta dag heller, började tio i tio och slutade kvart i tre.
Gick direkt till gymmet , efter träning så kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem, underbart, hatar att åka buss så älskar att ha en förälder som jobbar i skövde!
har sån otroligt träningsvärk i arslet märkte jag förut oxå när jag återigen körde en halvtimme på crosstrainern! så sjuukt gött! sen sprang jag i tjugo min och sen körde mitt tränigspass! börjar komma igång ordentligt känner jag nu, ska verkligen hålla i detta oxå så det itne bara är en period. Har ju faktiskt bestämt mig för en förändring så denna gång ska jag lyckas! har ju ett halv år på mig så det ska jag nog klara av! 
Nu sitter jag hemma, har precis krypt ner i min finfina rosa och väldigt sköna onepiece, och pluggar lite. 
imorn är det återigen tisdag och tyvärr så har jag inte sovmorn då vi ska träffa någon, vi ska prata om projektarbetet.. så imorn blir det en extrem lång dag i skolan vilket inte jag uppskattar allt för mycket..korv
efter skolan ska jag träna och sen åka hem, och fpacka ner lite och sen åka till ida och sova där! 
nu har jag ätit lite, pluggat lite och nu sitter jag och kollar på töntfilm!
och juste, fick ett sms från posten förut, och min klänning har redan kommit till posten i hjo och kommer hem till mig imorn! snabba ryck? jaaa, glad tjej!
nog tjatat!
 
puss
 

check this out!!!

bild från krogen i sthlm!


check!

har nu beställt en studentklänning! glad tjej? oooohhjjaaa!!!


ÄNTLIGEN HEMMA!

går inte beskriva med ord hur skönt det är att vara hemma! som jag längtat.
även fast det har varit skoj i stockholm så har jag längtat hem så otroligt mycket!
gårkvällen vart bra, förutom att det vart lite konstigt inatt och imorses. men annars var det skitkul på krogen!
när vi vaknade så åt alla frukost på mitt, denise och rebeckas rum, väntade på en och sen började vi städa då vi skulle checka ut vid tolv. sen gick vi och fikade och satt och pratade och hade mysigt. sen gick till tågstationen och väntade på tåget som gick tio över tre.
kom hem sju typ och sen dess har jag myst i min onepiece och kollar på stallkompisar (tönt).
ikv blir en lugnt kväll, ska äta och sen sova, vart ju inte allt för många timmars sömn inatt. 
imorn ska jag äntligen åka och träna!!!!! har inte tränat sen i onsdag elr något! illa...
så träna och plugga lite... tyvärr. sista dagen på lovet, lika bra att vänja hjärnan vid att arbeta med skolsakerna...bajs.
nu ska jag kika på töntfilmen och vänta på att maten är klar! Äntligen mammasmat!
puss
 
 
 

Utgång i Sthlm

Visade sig vare förbannat kul!
Nu ligger jag ensam på hotellrummet för jag och Julia gick Hem en timme tidigare än vad det stängde (stänger kl 3) för att jag hade sånnadär läskiga linser i, och har haft i dom i typ åtta timmar, vilket gjorde att mitt ena öga började göra förbannat äckligt åt helvete ont och börjar rinna och kunde knappt ha ögat öppet + att jag har så otroligt ont i magen. Så då gick vi hem, men kl är rätt möe och jag är överträtt så har typ nada idé om vad fan jag skriver!
Men, jag har haft skitroligt ikv'
Tack mina vänner!
Nu ska jag sova och imorn åker jag , nästan, äntligen hem!
Puss och kjam och nyp i stjärten!


Ingen glädje.

Jag fattar verkligen inte mig själv just nu. Jag har sovit länge, men vaknar upp och är superirriterad och ledsen. Känner ingen glädje över att vara här, ser inte fram emot dagen. Jag blir så besviken på migsjälv. Jag känner inte för att gå ut, inte för att dricka ikv ( så hoppar över drickandet ), jag vill typ bara hem. Jag är superbesviken på att jag inte hittade något (kläder) igår när vi var på stan hela tiden. Och idag ska skulle vi sova bort dagen för igår va visst shoppingdagen. Och så skulle vi vilja upp oss tills ikv. Jag vill shoppa idag, jag har sovit tills jag vaknat och vill inte att alla ska sova bort dagen. Funderar på att gå ut och gå ner till 7eleven och köpa frukost. Magen kurrar, men eftersom alla sover får jag la äta frukost själv.

Nu ska jag städa, ser ut som ett as på hotellrummet..


Mår förjävligt

Umgås med mins vänner
Men tankarna i huvudet förstör allt
Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter
Jag mår illa och fråga mig inte varför
Jag längtar hem, känner ingen glädje.
Just nu längtar jag bara till hotellet och sängen. Imorn ska jag fan sova länge. Skiter i om dom andra vaknar tidigt, jag ska sova.


I väntan på de andra

1 november
Jag sitter på rese och väntar på Denise och alla dom. Och dom kommer kvart över, om tjugo min asså.
Min pappa har varit så snäll och åkt från jobbet för att köra mig hit, gullepappa!
Iallafall, väskan är packad och allt är med för de dagarna i huvudstaden.
Det är tyvärr någon som tynger ner mig och gör att mitt humör inte är det bästa, får allt hoppas att det går över.
Nu ska jag sätta i hörlurarna i öronen och drömma mig bort lite.
Puss


RSS 2.0