31/1

Sista januari, fan vad tiden går fort!
Idag har de faktiskt varit en bra dag, lång dag i skolan men ska verkligen inte klaga eftersom torsdagar är den enda dagen jag går i skolan mer än två timmar. Alla andra dagar har jag bara en lektion! Så imorn börjar jag åtta, och slutar tjugo i tio, åker till gymmet och tränar en timme, innan bussen till Hjo går, hoppar in en snabb sväng till Ica, sen hämtat jag bilen och jag och hildis åker upp till stallet och rider en långsväng och jobbar hästarna ordentligt, kan dom två behöva!
I alla fall, slutade vid tio över tre idag, åkte hem och fick för mig att ställa mig på helvetevågen som alltid varit min värsta fiende, jag har ju gått ner 2 kg förut, visste va jag vägde, men helst plötsligt var det -3 kg på vågen. Matilda brast i gråt på en gång, trodde dock att vågen var trasig och var var tvungen att ställa mig på den två ggr till, och visst, samma siffra stod där. Jag har gått ner 5 kg. Fine, det kanske inte är så mycket, men det är fan en början! Och jag är så glad att jag har ändrat på mina matvanor, träningen och allt de. Äter så sjukt mycket nyttigare och bättre, har en dag då jag får äta vad jag vill, äter var tredje timme, tränar eller gör något varje dag, har dragit ner rejält på kolhydrater. Och fan, det fungerar!
Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag blir av att säga att jag har börjat min resa för att gå ner i vikt och bli nöjd och säker med mig själv! Hur jag har sett ut har dragit ner mig så otroligt mycket då jag verkligen råhatat hur jag ser ut, lite så är det fortfarande men jag är på rätt väg till att tycka om mig själv. Jag har gått ifrån att tröstätit, till att inte äta alls, till att bli hälsosam, äta nyttigt och bra, sköta träningen och då kosten!
Jag har fått ny motivation till att fortsätta min resa, denna gång har jag bestämt mig för att lyckas!
Jag har inte satt något målvikt, för jag vet hur jag fungerar, och når jag inte mitt mål så kommer jag gå under, bokstavligt talat. Sätter ingen tid heller, samma anledning där, funkar det inte, bryter jag ihop.
Så, mitt mål, är att gå ner så mycket som möjligt till studenten. Bli finare till studentdagen, till balen.
Det mina kära barn är mitt mål
Och jag är på god väg.
Jag är duktigt och jag kan!
(Det vet enormt länge sen jag kunde säga så om mig själv!!)


Slow progress is better then no progress

Just nu är jag så lycklig! Äntligen känner jag att träningen och bättringen med maten gör sitt! -5 kg på någon månad, som rubriken säger, slow progress is better then no progress!
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!


how to save a life

mitt liv. 
går och är arg på jag vet faktiskt inte vad. trött, irriterad och ledsen. känns som jag har gått tillbaka 100 steg. och är nere i "skjut mig"-tiden igen. iallafall igår och idag. försöker hitta positiva saker att tänka på men det går fan inte.
just nu är jag så jävla tpl (trött på livet) så det finns inte.
kan inte något komma och rädda mig, leva mitt liv lite så jag får en timeout för att samla ny energi.
jag vill inte mera
jag vill vara den glada matilda jag egentligen är , att vara arg, ledsen och irriterad 24/7 är inte riktigt jag.
fan att en enda grej kunde få mig att må så jävla dåligt igen.
jävla skit

30 januari

Godmorgon.
Ligger just nu i soffan och har precis ätit en nyttig och superglad frukost, och nu kollar jag på film. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning, behöver inte åka till skolan förens 11.10 så har en mysmorgon utan stress!!!
Humöret är la sådär fortfarande, lipar i alla fall inte för allt så det är la framsteg.
Slutar lite innan fyra tror jag, sen ska jag till Hjo och prata med Julle om jobb som jag inte gjorde igår. Sen ska jag plugga historia och sen gå och lägga mig tidigt. Sov förjävligt dåligt inatt så lär la somna tidigt.
Skriva på projektarbetet ska jag också göra.
Nu ska jag duscha.
Puss, elr något


29 januari

en riktigt skitdag.. började i skolan när jag nästan fick ett tjaaa från en människa, men han ändrade sig när han kom på att "juste, vi hälsar ju inte på varandra" och ångrade sig mitt i tjjjjjjjj.. sen dess har jag typ lipat för allt och inget. gick in på toan på gymmet för att gråta för att jag var klar med gympasset. när jag kom hem så brakade helvetet loss ännu mer när en person gillade min bild på instagram och sen slutade gilla den. onödigt och så. fick huvudvärk så började gråta för att jag hade ont, gick upp och la mig, mamma kom och frågade om jag ville att hon skulle laga mat till mig, ja sa jag, hon gick ut. och jag började gråta för att min mamma precis frågat om hon kunde laga mat till mig. 
nu sitter jag och gråter för att killar kommer någon gång under mitt liv ta död på mig, för att jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter.. men jag kan inte gå och lägga mig för då kommer jag vakna i natt och inte kunna somna om. 
gråter lite över att jag nästan vet vad jag skulle kunna jobba med när jag blir "stor".. idag är en gråtar dag helt enkelt och jag är nästan glad över att det är onsdag imorn. då slipper jag träffa pojken och min värld kanske kan vara bra hela dagen imorn. får hålla tummarna.
hoppas ni har haft en bra dag
puss

arg.ledsen, irriterad och allt man kan vara

 

28 januari

Hej på er!
kom precis ur duschen efter ett långt och skönt bad! fick dock gå upp när jag kände att jag nästan somnade..
nu sitter jag och kollar på greys i väntan på att håret ska torka, vill inte blåsa det, sliter för mycket.. så väntar och väntar! 
min dag har varit bra! dagens höjdpunk var gympasset på två timmar och när jag och mamma gick för att prova min klänning igen! 
finns inget bättre än att gymma, jag ska nog fråga om jag får bo där! körde igenom hela kroppen idag, armar, axlar, rygg, bröst, mage, röv och ben, har jag glömt något?  + kondition också. kände med redigt duktig! imorn slutar jag tolv, går och tränar och sen åker till hjo för att prata om jobb på ica med julle, om han är där! ska verkligen börja ta tag i jobbsökandet nu, får verkligen inte skjuta upp det längre! funkar fan inte..
i alla fall, efter gymmet så gick jag och mamma till kristinaboden där jag provade min klänning igen, för att sy upp den på längden eftersom den är för lång! åååh, jag är helt kär i min fina balklänning som sitter som en smäck (när den är färdig sydd och sånt)! loooove!
nu ska jag skriva CV, fixa håret och sen sova
puss på er
 
 

Söndagsångrest ( som vanligt)

Det hör ju lite till..
Har precis ätit lite kvällsmat, vart frukt, blåbär och hallon med keso och kanel, och provade att ha krossade linfrön på! (Sjukt gott) och en macka med leverpastej och gurka på! Nyttigt och bra, superglad också!
Sitter och kollar på "så blev vi svenska Hollywoodfruar", dom är ju lagom Goa.
Har så förbannat ont i huvudet vilket inte är så hippigt.. Är helt själv hemma för alla andra är i Skövde och grejar, lite Söndagsmys för mig själv med andra ord!
Skrev faktiskt färdigt min inlämning förut så den är ute ut min värld, så skönt när man blir klar i tid! Nu är det bara historia inlämningen kvar att kämpa med!
I alla fall, ska strax hoppa in i duschen och sen göra i ordning håret så man slipper göra det imorn, ska locka det och det blir oftast mycket finare dagen efter!
Nu ska jag kika tv! Puss på er


27 januari

idag är det två månader till jag fyller 19.. herregud!
kom typ nyss hem från gymmet, mördade mina ben , min röv och min mage! jag vet en som kommer ha träningsvärk imorn! körde även crosstrainer och sprang en stund! nu börjar hostan försvinna också, underbart!
nu har jag precis ätit lite mellis, frukt men keso och kanel, och 3dl mjölk till de! myycket bra. och nu ska jag plugga, skriva klart mibas inlämningen som ska vara klar ikväll! sen ska jag städa lite och gå ut och gå, få frisk luft också!
imorn är det återigen måndag... blä. men har bara en lektion och projekt så det är inte så jobbigt! efter skolan ska jag gå och träna tills mamma kommer in till skövde och vi går till kristinaboden och jag ska prova min klänning igen!wooohoooooo
ska även skriva på historia inlämningen.. trååååk! menmen, gört bara!
nu ska jag plugga
pusspuss
 

26 januari

lördagkväll
de flera av er är säkert på g att gå ut på krogen om någon timma, elr så myser ni hemma med eran pojkvän/flickvän. elr så ligger ni hemma, i eran säng, precis som jag, och kollar på greys, precis som jag,  och ska snart sova för att gå upp tidigt för att åka till gymmet. som jag ska.  har haft en rolig kväll med min syster. älskar min syster!
är hur trött som helst och har migrän. och något tynger ner mig. lite mycket i huvudet just nu, fick ur lite när jag pratade med amanda förut. men, det är lite jobbigt just denna stund. rätt mycket jobbigt. 
så , matilda behöver ett två timmar långt hård mördarpass på gymmet. imorn så. 
 
i alla fall. ligger som sagt och kollar på greys med min kära vän migrän.. är det inte magen så är det huvudet.. not nice! haft en bra dag, mycket som har varit i gång så har inte "hunnit" att tänka på min problem jag går och bär på. åkt pulka med amanda, rasmus l, frejs, ida och rikard. roligt och mysigt, sen åkte jag med amanda och rasmus till hjo där jag gjorde mig i ordning och sen åkte jag och amanda till skövde och åt mat och kollade på musikal. myskväll som jag nog sagt sju tusen ggr! på vägen hem så cpade jag och mandis loss som jag vet inte vad.
det är nämligen så att skulle ni höra när min syster kör bil skulle ni nog inte sitta i samma bil som henne igen, men jag skrattar bara. är det någon bil som inte blinkar när den ska svänga, kör för sakta eller inte bländar av i rätt tid så kommer det ut massa olika saker ur amandas mun, en gång så kom det " fula och tjocka människor ska inte ha körkort", det är faktiskt rätt underhållande att åka bil med amanda;) i alla fall, när hon bli arg på trafikanterna så kan det ibland bli så att hon nästan skriker ut sakerna hon vill ha sagt, så, trött som jag var började jag härma henne, 100 gg överdrivet och vilket slutade med att nästan varje bil som vi åkte förbi, skrek jag något åt, verkligen skrek, så matilda fick ännu mer ont i huvudet och ont i halsen. skulle det vara ljus ute skulle man nog sett alla blodådror och hur röd jag nog va i ansiktet!
en rolig biltur hem med andra ord!
sen när jag kom hem så slängde jag mig i soffan lite innan jag gick och la mig i sängen och här ligger jag nu.
med inget att göra, så tankarna kommer smygande och förstör allt det roliga och positiva jag byggt upp under dagen. jävla skit. 
jävla helvetes fan
skit
helvete
 
 
puss på er
 
 

Freeedag!

guud va skönt med fredag! har verkligen inte haft en jobbig dag, slutade vid halv tolv, gick och gymmade, 45 min blev det bara men det blev 45 steeeenhårda minuter! så skönt, dock så hostar jag fortfarande så de närmaste dagarna får jag ta det lite lugnt, men skönt att komma igång igen efter att ha varit sjuk!
är i alla fall hemma och har/håller på att baka morotskakan jag lovade min syster;) själva kakan är inne i ugnen och har bara glasyren kvar sen är den klar:) sitter och kollar på hart of dixie medans jag väntar. är hemma själv just nu bara för mamma och rasmus är och handlar och pappa ska ut med sina jobbarkompisar elr något! om en stund kommer amanda och frejs, vet inte om rasmus följer med men det får vi hoppas:) ju fler desto bättre, alla ska ju fan smaka på min kaka som jag slitit med;)
hah, imorn ska jag åka in till skövde och träna, sen ha mys med amanda. kan nog inte bli en bättre lördag!
har typ inget mer att säga..
hahah juste, jag kollar ju på filmer och serier på swefilmer.se och ibland får man upp lite konstiga länkar.
idag har jag fått tre länkar till olika sidor där man kan hitta personer att ha sex med. kk med andra ord! jävla länkar! haha lite roligt på samma gång, haha
kolla liksom;)
nu ska jag ta ut kakan
puss på er

24 januari

hej på er!
tänk att det redan är en månad sen det var julafton. känns som om det var igår elr något. 
sitter och kollar på jackass, sjukaste man kan kolla på men det är så äckligt underhållande bara för dom är så sjukt dumma i huvudet. fattar inte varför man utsätter sig för så mycket skit och så konstiga saker som orsakar smärta! störda hela gänget!!
snart är det äntligen fredag, gudars vad skönt! har en sån slapp dag imorn så det finns inte, börjat åtta och slutar halv tolv, efter skolan går jag och tränar och sen åker hem, är hemma runt halv tre så ska baka morotskaka till alla som kommer hem imorn kväll, men mest så bakar jag den åt amanda, som tycker om de så mycket;) snäll syster jag är! 
på lördag ska jag åka in till skövde och träna, ska försöka tima det med när jag och amanda ska äta. Jag och min kära syster ska nämligen gå på teatern cats som går i skövde nu, och så ska vi äta på pims innan och sen ska vi kolla på teatern ! en myskväll med syster, kan inte bli bättre!
på söndag vet jag inte vad som händer, ska in till skövde och göra en grej så antar att jag passar på att träna när jag ändå är inne i skövde!
nu ska jag skriva lite på mibas inlämning och sen laga mat med mamma!
puss på er
 

23 januari

godmorgon på er
håller på att göra mig i ordning för skolan, börjar tjugo i tolv idag men måste åka in så jag är i skövde vid tjugo över tio, kommer inte in till skolan på något annat sätt.. lite surt. men ska upp till stan för att kika affärer lite, se om jag kanske hittar något. fördriva tiden lite liksom. 
slutar sjukt sen, så sent som tio i fyra, åker hem och går ut och går och sen pluggar. ska gå och lägga mig jättetidigt ikv känner jag, är så sjukt trött! imorn har jag sovmorn till ett, mumma! elr ska jobba med projektarbetet så får la åka in till skolan lite tidigare.
nu ska jag göra mig i ordning, bussen till hjo går om en timme så har gott om tid!
puss på er
 
sry för tråkiga inlägg med inga bilder och sånt, men har inte tagit nya bilder och inte lagt upp några på instagram heller så blir bara tråkigare om ni får se samma bilder,

denna längtan

4 månader
124 dagar 
2 979 timmar
jag saknar dig så det gör ont

22 januari

tjo på er
kom typ nyss hem, har varit hos ida och ätit och kikat film! myst lite. slutade tidigt idag, tjugo i tolv slutade jag så jag åkte direkt till ida!
har fortfarande ont i magen och är arg. jävla praktikplats som inte svarar, har typ ring sju ggr idag, kommer fan ringa tills dom svarar! jag hatar att ringa och så när jag väl tar tummen ur och ringer så svarar de inte! bajs.
har inget roligt att berätta idag.. elr jo, jag ska ner och hämta ut mitt körkort om en stund! så äckligt skönt att inte gå runt med mitt fula pass! är inte så jävla positiv idag känner jag.
nu ska jag skära lite frukt och äta det med keso och kanel.
puss
 
 

Kan inte sova

Tror jag dör snart av denna magvärk!
Nu förstår nog inte hur ont jag har så ska fan försöka förklara!

Tänkt er att man knyter typ små gröna fiskelinor i mina små äggstockar som finns i mig. Sen försöker du knyta ihop dom med varandra, samtidigt som någon drar och slitet, från ett annat håll. Dragkamp alltså, hänger ni med?
Samtidigt som Pablo Roberto har vm i boxning mitt i dragkampen, spöar skiten ut sin motståndare, äggstock nr 1. Äggstock nr 2 har fortfarande dragkamps med äggstock nr 1 medans Roberto slår som aldrig förr, kombinera detta, men lägg till att någon vill skära bort mina äggstockar ( troligtvis jag själv) med en väldigt slö kniv så man får skära och skära. Smärta med andra ord.
Hängde ni med? Jag har ont.
Nu dör jag snart av både mensvärk och trötthet.
Fuck life
TPL


Kan inte sova


ångest inför framtiden

nu när studenten närmar sig med storsteg, mycket tankar om framtiden kommer. jag är så äckligt rädd för vad som kommer hända. inte för att jobba eller så. men det går inte en dag utan att jag skulle vilja försvinna för att inte ha någon framtid efter studenten. nu i veckan ska jag ut och söka jobb på massa olika ställen, ett stort berg att bestiga för mig. men ändå känns inte själva "hej jag heter matilda och jag vill söka jobb här"- grejen jobbig. det som känns jobbigt är att jag vet ju inte om jag får något jobb.
fast något måste jag ändå få. har ju alltid sjöryd som jag kan jobba extra på. men ändå. vill ha ett jobb där jag trivs någotlunda bra i alla fall. 
Det är skrämmade att tänka att om ett halv år är allt slut och jag ska börja jobba på heltid. 
men, vad ska man göra? bara acceptera att jag börjar bli gammal och vuxen ;) fyller ju snart 19! 
nemen allt kommer säkert bli bra, när det väl har ordnat sig lite granna!
Det blir bra!!
 
Godkväll på er
sitter nu och dricker te och kollar på friends. börjat kolla om säsongerna, kunde inte vara utan;)
sitter också och kollar massa insperationsbilder för träning på instagram! har fått två nya följare idag och det var typ två som lägger upp "insperationsbilder", älskar sånna! får som jävla kick av det så jag följer några jag med!
mensvärken har äntligen gått över! hade sån äcklig värk i skolan och hade inga tabletter... men sen så räddade en tjej i tvåan mig med tabletter! räddare i nöden liksom! 
slutade vid tio över ett, bussen till hjo gick tjugo över så fick gå äckligt snabbt till busshållsplatsen, oskar fick stanna bussen så vi kom med! tur det, hade verkligen inte orkar vänta en timme på bussen på rese!
åkte till amanda och hade syster och freja mys tills mamma kom och hämtade mig. vi åkte och handlade och nu ssitter jag här och ska strax kolla på bröllopsduellen och sen top model Sverige.
imorn börjar jag vid tjugo över tio, har en lektion + klassråd. sikken tur att jag har bilen imorn! ska även hämta ut mitt körkort! ÄNTLIGEN!!! nu är det bara en fin plånbok som fattas att fylla med alla kort och sånt som jag fixat så är allt som vanligt igen!
imorn ska jag ut och gå istället för att gå till gymmet. känner mig inte riktigt helt okej så får ta det lite lugnt! 
men på onsdag ska jag till gymmet, på min sovmorn tänkte jag!
nu börjar filmen
puss på er
 
 
 

smäääääarta!

tre jävla dagar med sån äcklig jävla mensvärk så jag tror jag dör! får fan kolla uppp det fär så här kan jag ju inte gå runt och må!!
baaajs
 
 

Avslutar kvällen med smärta

Har sån mega mensvärk som antagligen kommer från helvetet, hades tyckte kanske att jag hade det för smärtfritt och tänkt " nä fan, Matilda behöver smärta, varsågod" den tackar jag inte för. Har gått med denna djävulska smärtan hela dagen, fått ta små pauser för att inte dimpa ner i marken för jag haft så ont.

Heeeej på er
Ligger i sängen och pratar med D lite granna, ska snart sova men har alltid så svårt att somna på söndagar så kan lika gärna göra något.
Idag så vaknade jag upp med huvudvärk, mått som jag förtjänat idag, fast jag förtjänade inte mensvärken!
Som ni såg i morses så var kvällen/natten grymt rolig! Orkar inte dra kvällen i detaljer men ni behöver inte veta varenda detalj av mitt liv heller;)
Vakande runt tio(!) imorses. Vem fan vaknar så jävla tidigt när man gick och la sig halv fyra på natten!? Åt lite frukost innan jag la mig i soffan och somnade till halv ett. Städa rummet lite och sen drog på mig världens sletna outfit och åkte till farmor för lite fika! Gött!
När vi kom hem så lagade vi mat, taco, i know, på en söndag? Mår familjen Bäckström bra? Jotack vi mår faktiskt bra, åt inte det i fredags så det vart idag. Badade en stund och nu ligger jag som sagt här.
Imorn är det mpndag, ny vecka, med nytt schema och allt dedära. Då mina måndag och tisdagar är typ -------------------------- såhär onödiga x78! Har bara en lektion dom två dagarna, fast har projekt imorn också.
Efter skolan ska jag gå och gymma ( ääääntligen) får ha med medicinen i högsta hugg om jag börjar hosta;)
Jaja, nog tjatat, D blir less på mig;)
Puss på er
( kunde inte ens kolla in i kameran för jag såg äckligt sleten ut. Men ah, där va jag idag)


20 januari

Jo då, jag lever.
Gårkvällen kunde nog inte bli bättre, hade verkligen skitkul!
Nu ska jag sova igen!
Puuuss


19 januari

hej på er!
har precis städat mitt rum och nu sitter jag och kollar på andra avenyn och väntar på att pappa ska bli klar i duschen så jag får gå in och duscha. har sån äcklig mensvärk så jag tror jag dör snart, har tagit tabletter , så behöver lite varmt på magen för att det ska gå över!
sen ska jag göra mig i ordning och packa väskan för ikväll. vid halv fem ska vi åka in och äta lite mat, och sen bio. efter bion följer jag med hildis hem, gör oss i ordning och sen åker till kajsa och därefter till krogen!
 
nuu är pappa klar i duschen. 
puss på er
 

saker ni inte visste om mig

eftersom jag har så äckligt tråkigt så får ni veta lite saker om mig! 
 
1. När jag var liten så åkte jag konståkning, men ett år eller något så slutade jag får just då tyckte jag att det var tråkigt. något som jag faktiskt ångrar idag, fattar ni hur kul det skulle varit om jag fortsatt?
 
2. Jag kan inte ha strumpor på mig förlänge, får panik och känner mig typ instängd! funkar liksom inte.
 
3. Jag HATAR förändringar. jag vill egentligen att allt ska vara som det alltid har varit. men så klart att det inte går. 
 
4. jag är jätterädd för att jag kommer få leva ensam i resten av mitt liv.
 
5. Jag är sjukt rädd för vad som kommer hända efter studenten. 
 
6. När jag är rastlös eller nervös, river jag sönder min nagelband. vilket gör att jag får massa sår, när dom läker så river jag upp dom i stället för nagelbanden. har typ inga nagelband alls längre. vilket är asfult.
 
7.  En av mina största mardrömmar är att vakna av att en mus som kryper i mitt ansikte. uuusuch
 
8. jag hatar att se andra äta, det ser bara äckligt ut. kan inte kolla på folk som äter (iiinget illa menat mot alla) bara en nojja jag har. känslig för det mesta när det gäller sånt, typ drägel och sånna saker. känslig åt helvete. och jag som har jobbat med gamla, borde egentligen ha lite skin på näsan, men icke..
 
9. Jag älskar att sova med någon som ligger och håller om en. (fast fan, vem gör inte det?) 
 
10. Jag vill har absolut inget emot honomsexuella. Jag älskar bögar, tycker dom är söta och jag tycker det är coolt att folk vågar vara öppna med vilken läggning de har. stort plus på dom! och jag skulle inte säga nej till att få en bögkompis!
 
 
 
nu ska jag sova! puss
 

18 januari

wooohooo jag är frisk! 
elr ah, så gott som frisk i alla fall. hostar som fan bara men annars är det finfint!
idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, som alla andra dagar jag har varit hemma denna vecka. sovit en stund och grejat lite, annars så har jag bara suttit i soffan och vilat. ikväll blir det tacomys med mamma,pappa och lillebror. ska om en stund åka till skövde med mamma för att handla. köpa lite godis! 
imorn är det lördag, ska inte till gymmet då jag tänker vänta med det tills på måndag för att inte bli sämre igen. sen vid typ fyra ska jag in till skövde med pappa och rasmus för att äta mat och sen gå på bio, någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter men ah, senare på kvällen så blir det utgång med några klasskompisar! woohoo, blir inte en så jättedragen kväll, bara för jag inte har så mycket att dricka. men det är la på tiden att jag får till en lugn fylla? right? ;)
jaja, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite
puss
 
 

18 januari

wooohooo jag är frisk! 
elr ah, så gott som frisk i alla fall. hostar som fan bara men annars är det finfint!
idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, som alla andra dagar jag har varit hemma denna vecka. sovit en stund och grejat lite, annars så har jag bara suttit i soffan och vilat. ikväll blir det tacomys med mamma,pappa och lillebror. ska om en stund åka till skövde med mamma för att handla. köpa lite godis! 
imorn är det lördag, ska inte till gymmet då jag tänker vänta med det tills på måndag för att inte bli sämre igen. sen vid typ fyra ska jag in till skövde med pappa och rasmus för att äta mat och sen gå på bio, någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter men ah, senare på kvällen så blir det utgång med några klasskompisar! woohoo, blir inte en så jättedragen kväll, bara för jag inte har så mycket att dricka. men det är la på tiden att jag får till en lugn fylla? right? ;)
jaja, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite
puss
 
 

kvällsskit

torsdagkväll. det är la torsdag?
sjuket rullar på åt rätt håll, febern håller på att försvinna och mattheten försvinner allt mer och mer, dock är hostan som jobbigast nu.. men snart så!
dock ska jag vara hemma imorn med bara för att bli ordentligt frisk.. jävligt tråkigt men jag orkar inte gå sjuk igen om några veckor. lär la bli sjuk någon vecka in på praktiken eftersom de är de man brukar bli när man praktiserar på förskola ;) håller nästan tummarna på att jag inte blir det, så tråkigt att vara sjuk. 
i alla fall, sitter och kollar på andra avenyn och längtar efter mat.. och träning. saknar gymmet...
fan vad jag ska träna röven av mig när jag bli ordentligt frisk! ååååh, älskade gym!
 
i alla fall, har hittat världens mysigaste tröja på gina, måste bara ha det så ska köpa den när jag är i stan nästa gång. blir nog på lördag då jag ska ha myskväll med pappa och lillebror. ska ut och äta och sen gå på bio, någon film som pappa och lillebror ville se, och jag orkar inte gå ut och jag vill inte vara hemma själv.. men det blir säkert mysigt!
och nuu mina kära barn har jag varit vuxen tjej och har betalt räkningen för studentklänningen! vuxen tjej! och nu börjar jag nästan längta till vikareförmedlingen börjar ringa så jag får jobba lite. mailade ju dom och skrev att jag kunde börja jobba nu, dom kanske ringer någon gång under nästa vecka med tanke på att jag skrev att jag kunde jobba kväll efter v fyra!
jaja
 nu ska jag äta lite mat 
puss på er
 

17 januari

japp, ligger fortfarande i soffan. och mår ungefär likadant som igår. dåligt med andra ord. 
hostar i jag mår illa och blir yr som jag vet inte vad, febern har inte gått ner och min mage krånglar.. 
jävla skit och pannkaka.. lär ju få stanna hemma imorgon också! jävla skit. 
just nu är jag ledsen. nu ska jag betala min studentklänning men inte fan fattar jag hur man ska göra. förlorarar man hjärnceller när man är sjuk? i sånnafall har jag typ inga kvar.
bajs,
nu ska jag sura lite 
ingen puss idag ..

byebye akrylnaglar

har nu suttit i typ två timmar med att få bort akrylnaglarna, fixat till mina egna naglar klipps och filat. suttit i ett alldeles för varmt badrum men hög feber, prova de ni.. vet inte hur många ggr jag fick sätta mig ner för att inte svimma.. underbart. men nu har jag mina naglar igen och gudars vad skönt!  nästan tur att nästa gång jag ska göra naglar så får kinesmänniskorna på nail center ta bort dom! för helvete, det var jobbigt!
nu ska jag sova.
imorn väntas åter igen en dag i soffan....
puss på er
 

Dag nummer nästan 3 i soffan

Hej på er!
Dag nummer nästan 3 i soffan, mår lite bättre vilket jag är så glad över! Men blir antingen en eller två dagar till i soffan för att bli ordentligt frisk. Elr ah, imorgon kanske jag i alla fall kan kalla mig feberfri, förhoppningsvis.
Är trött som ett jävla as, bar inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna pga hostan som tar död på mig. Jag vet en som kommer ha träningsvärk och magrutor när hon är frisk ( skämt å sido med magrutorna;) ) Nemen har sjukt ont i magen för jag hostar så, sen har jag ont i hela kroppen men huvudvärken är äntligen borta! Underbart! Så det går i alla fall åt rätt håll!

En sak som jag såg på instagram som även jag var tvungen att lägga upp var att idag, onsdagen den 16 januari, är det exakt 20 veckor kvar till jag tar studenten. Just denna tid står jag troligtvis och hoppar på studentflaket! Denna tid om 20 veckor har jag gjort mina 13 år i skolan! Av alla dessa år, 13 år( jävlar vad länge) så har jag 20 ynka veckor kvar, 140 dagar. Det är helt sjukt!
Men det är en sån häftig känsla att det är nu mitt liv börjar! Även fast det är åt helvete läskigt och det känns som om det kommer gå åt helvete, så kommer det ordna sig. Jag kanske får stå ut med ett jobb jag egentligen inte vill jobba med, men så får de vara i något år, tills jag vet vad jag vill göra. Man får tänka på att jag känner pengar i alla fall. Gilla läget liksom! Allt kommer bli bra. Man får kämpa lite också, inte bara låta allt glida på och tro att allt kommer glida fram på en räkmacka. Kämpa lite!

Tillbaka till själva studenten. Jag är rätt stolt över mig själv att jag har typ tre saker kvar att fixa till studenten. Behöver ett par ljusrosa converse till studentdagen och ett par fina ballerina skor, har inte så jättestort problem med att hitta skor till balen med tanke på att min baldejt är typ 3 cm längre än mig;) sen ska jag hitta en jeansjacka att ha på studenten också, hoppas verkligen att det är fint väder men det är alltid bra att ha en jacka just i fall, så en jeansjacka vill Matilda ha! Det blir nog det jobbigaste att hitta med tanke på att jag är så kräsen när det gäller sånna saker, allt ska ju vara perfekt, den ska sitts perfekt, inte vara för lång men inte för kort, den ska inte vara mörk men inte heller för ljus. Fattar ni hur jobbig jag är?;) men, jag har ju ändå 20 veckor på mig;)
Och snart ska jag in och prova min balklänning igen, dom har sytt in den nu så nu är det bara längden som ska fixas:) åååååh jag längtar!
Nu ska jag sova lite och sen försöka pilla i mig lite mat, aptiten är inte den bästa just nu må jag lova!
Puss på er


Fyhelvete

Ligger hemma och dör, bokstavligt talat.
Hög jävla feber, hostar snart upp allt innehåll i kroppen , migrän och huvudet hänger verkligen inte med i svängarna... Mår verkligen skit!
Jag hatar att vara sjuk..


Kul liv nä

Klart som fan att jag inte får vara frisk, blir alltid sjuk när jag börjat komma igång med träningen ordentligt! Blir så arg!
Sitter och väntar på bussen nu, som går om 25 min.
Mamma hämtar mig i brunstorp och jag åker hem och sover. Har sån jävla migrän , feber och är så förbannat yr så man kan nästan tro att jag har dragit till med världens fylla, har i stort sätt ont i hela kroppen... Jävla helvete!


14 januari

Hej på er!
kom precis till skolan och skriver just nu på min del av projektarbetet! det rullar på, är nästan klar vilket känns så otroligt skönt! 
börjar också bli sjuk, som vanligt när jag har kommit igång ordentligt med träningen. så är otroligt tungandad och hostar som fan. men sket jag i det, ska träna efter skolan ändå! finns mycket i huvudet som måste ut..
i alla fall, ska först gå och köpa ett träningslinne och sen träna, och när jag kommer hem så kommer anna och vi ska tjöta lite. har inte sett henne sen septemper typ då hon åkte till norge och jobbade, men nu är hon hemma igen och vi ska träffas!
 
justè, vårt vt-schema har kommit ut också, ska verkligen inte klaga! men äckliga torsdagar som alltid...
nog tjatat
puss
 

13 januari

hej på er
har inte hänt så mycket idag därför har jag inte skrivit något.
har typ bara varit ute och gått en långrunda, hoppade över gymmet för jag inte hade någon bil. men imorn blir det gymmet igen.
måste också tipsa er om ett jättegott mellanmål/lättlunch. frukt, keso och kanel. bara skiva olika frukter som du tycker om, lägg keso i och strö på lite kanel. och där har du ett nyttigt och supergott mellanmål eller lunch! 
har verkligen börjat gilla keso nu, vilket är bra eftersom det är nyttigt. man kan ju liksom ha det till så mycket!
nu ska jag äta lite mat!
puss på er
 

en jobbig kväll

haft en så sjukt jobbigkväll så ska alldeles strax gå och lägga mig och vakna med förhoppningsvis bättre humör. 
ska försöka åka så tidigt som möjligt till gymmet imorn och när jag kommer hem ska jag göra mig av med lite av min äckliga och fula utväxt! har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra mer imorn, sova kanske?
aja, ska sova nu, huvudvärken tar död på mig
puss
 
 

Min träningsdag!

idag är jag så förbannat stort över mig själv. 
Jag har fått sån motivation till att bli mer hälsosam och gå ned mer i vikt. jag har fått en sån kick för att kämpa till att få bra självförtroende , att tycka om mig själv och må helt bra!
Jag har ett mål att komma så långt som möjligt med dessa saker till studenten. jag kommer möta massor med motgångar, ha många breakdown och må skit ibland. men jag har fan ta mig bestämt mig. 
matilda ska bli en helt ny människa! 
 
Idag har jag tillbringat två timmar på gymmet. kört intervaller i 40 min, dödat mina ben mage, sprang igen på löpbandet i 30 och körde lite maskiner och sen gjorde jag ett asbra benprogram som jag hittat som är verkligen jättejobbigt men så sjukt kul! imorn ska jag in igen och träna. vet dock inte vad än men det löser sig. intervaller ska jag köra iallafall!
nu sitter jag hemma och ska hjälpa mamma med maten. mina ben är som gelé och jag får mjölksyra när jag går i trappor. jag kommer ha sån äcklig träningsvärk i ljumskarna, benen och magen imorn!
åååååh just nu mår jag så jävla bra!!!
 
 

12 januari - lördag

Hej på er!
Ligger just nu i soffan och har ätit frukost, fruktsallad, grovmacka med tomat och sallad på , och te:) mums!
Om en stund kommer mamma hem efter att ha kollar på Rasmus när han har spelar match i Hjo. Då ska jag och moder åka till Skövde och träna! Juste, på tal om träning och allt, jag har hittat mina skor! Jag trodde att jag hade glömt dom på gymmet men där var dom inte. Vart lite rädd att någon hade tagit dom;) men när jag letade efter mina leggings i garderoben så ligger mina skor, längst in, under alla kläder. Vem fan lägget ett par skor där!? Jo jag tydligen! Pucko...
I alla fall, ska köpa hårfärg och slinga håret ikväll. Kanske går ut ikväll, kanske stannar hemma. Har ingen aning faktiskt. Menmen, nu ska jag kolla på vänner och vänta på mamma.
Puss på er


Take a walk in my shoes before you judge me

Vet inte riktigt vad som händer med min på kvällarna men just nu vill jag bara gå och lägga mig och gråta tills jag känner mig alldeles tom.
Helvete


Juste

Justee, jag har kommit på vad jag ska tatuera nästa gång jag ska göra det, dock vet jag inte vart jag vill ha dessa slå fåglar men, så sjukt snyggt!


11 januari - ÄNTLIGEN FREDAG!

Hej på er!
sitter just nu och gör inget, har grupparbete och vi är klara så har inget att göra + att vår lärare är typ anti oss ;)
sluar vid tio över tre idag, åker hem direkt oc bakar något gott för hela min famlj kommer hem och har tacokväll ikväll. inte så jätteofta ALLA är med så det ska blir jättekul! 
skulle egentligen åkt på fest ikv med tess är sjuk och jag är itne så jättesugen.. kanske ska gå ut imorn ;)
jaja, har egentligen inget roligt att skriva mer så ni får ha det bäst
puss
 
 

10 januari

Idag är en mindre bra dag, hade la en alldeles för bra dag igår så Gud eller något ville inte att jag skulle ha två awesome dagar.. Har fortfarande huvudvärk, antar att jag har det för att jag dricker förlite vatten! Dricker nästan ingenting på dagarna så det är ju inte så konstigt.
I alla fall, har har varit en extremt lång dag idag.. Slutade kvart i fyra och hoppas direkt till gymmet och tränade fram tills nu typ. Gött som fan! Mördade mina ben så jag vet en som kommer ha träningsvärk imorn!
Och för er som vill veta så har jag världens snällaste pappa! Han han stört sig på att min mobilskärm har varit trasig åt helvete i ungefär två månader nu, så idag ringde han till mig och bad om att få låna min mobil så han kunde lämna in den så skärmen blir fixad. Så pappsen kom och hämtade mobilen och nu är den lagad!!! Fatta gött!!! Har nytt fint skal också, måste vara lite mer försiktig om pluttisen så den inte går sönder igen!
Nuuu ser jag att jag måste spara batteri så mamma kan ringa.
Puss på er!


duktigtjeja-dag

idag har jag varit en sån duktig tjej! har gått på min enda lektion som slutade tidigare. jag har tränat och betat av en massa vilket har gjort att det har lättat från min axlar en aning.
ja, idag tog jag äntligen tummen ur och åkte upp till trafikverket och tog kort, och nu är mitt körkort klart och beställt så får det nästa vecka! underbart.
sen gick jag och fixade mitt bankkort så nu funkar det
sen bockade jag av ännu en sak från "studentlistan" och gick och beställde tid för att få mina naglar fixade till studenten! så nu fattas bara två par skor och en jeansjacka sen är allt klart till studenten!
och sen mailade jag till vikareförmedlingen om att jag kan jobba helger och vissa kvällar efter v4! 
nu är det bara att ringa till min praktikplats och prata med dom, det ska jag göra imorn så jag kan släppa det också!
så idag har jag fått mycket gjort och nu är jag helt slut i huvudet.
tredje dagen med huvudvärk. dock var en av dom dagarna bakishuvudvärk men jag antar att den huvudvärken inte hänger i i tre dagar;) men i alla fall, migrän idag igen.. vilket gör mig så irriterad för jag blir helt slut i hela kroppen och orkar inte göra något när jag har så ont i huvudet. bara sova typ. 
även fast mitt huvud värker som jag vet inte vad så har jag lyckats plugga i en timme. så nu lägger jag ner det och har en chillkväll, ska om en stund hoppa i badet och läsa lite och sen gå och lägga mig tidigt. typ nio/halv tio. imorn börjar jag nämligen tidigt och har världens längsta dag....men det är torsdag och snart fredag! underbart.
nu ska jag kika film
puss
 

9 januari

Hej på er! Sitter just nu på bussen från Tidaholm till Skövde, har varit och badat med Amanda och Freja! Mysig förmiddag! Börjar vid tjugo över ett och slutar tio över tre. Då upp till trafikverket och sen till gymmet :)
Nu ska jag lyssna på musik och sova lite. Puss


Studentklänning!

som ni märkte så var jag nästan lite över exalterad över min fina studentklänning! men jag är verkligen jätteglad över den! 
 
har nytt pluggat lite, ätit lite, myst med familjen och ska snart gå in och duscha av mig lite sen gå och lägga mig.
imorn har jag sovmorn till tjugo över ett, så åker med amanda och freja och badar i tidaholm på förmiddagen och åker sen från tidaholm till skövde :) kunde inte blir mer tajmat med tiden asså! ibland har jag tur. jag har bara en lektion imorn vilket känns lite ovärt men vi har grupparbete så det är inte så jobbigt. slutar tio över tre och då SKA jag upp till trafikverket och ta kort, mååååste göra det! ska även fixa så jag kan använda mitt bankkort. fick koden idag så jag är happy!
ska även träna imorn, vet dock inte vart mina skor är, jag vet att jag tog med dom hem sist jag tränade men vart dom tog vägen sen har jag ingen jävla aning om. får leta.. annars får jag gymma utan tills jag hittat dom helt enkelt!
ja, vad händer mer imorn? ingen aning, lite plugg troligtvis. redan onsdag imorn, på fredag är det party igen! herregudars! men det blir nog roligt. 
nu ska jag gå in i duschen
puss på er
 
 
 
 

Glad tjej med migrän!

Hoppade över att ta kort idag för jag har sån jävla migrän så jag vet inte vad.. Så åkte hem efter skolan. När jag kom hem så låg ett paket i brevlådan, min studentklänning!!! Ååååååh jag är så kär i min finfina studentklänning! Äntligen säger jag bara, har längtar tills den dag jag verkligen tog på mig en klänning och verkligen kände mig fin i och verkligen kände att, denna klänningen är min, min studentklänning! Och idag är den dagen, idag har jag hittar min studentklänning!!!!!


Första skoldagen!

 sitter nu i skolan och längtar hem... vill verkligen inte vara här idag.
är hur trött som helst, ont i mina stackars ben och ser bara allmänt sleten ut!
längtar tills klockan blir kvart i fyra så jag får åka upp till trafikverket och ta kort, åka och hämta mamma och sen åka hem där förhoppnings min studentklänning väntar på mig. + min kod till bankkortet som jag inte fick igår..
idag är en bajsdag!

måndagsångest

äntligen har min helveteshuvudvärk försvunnit!
men nu har "måndagsångesten" kommit... jag vill inte till skolan imorn... 
jag hatar att komma tillbaka till skolan efter ett lov, ångest!
 

Bra kväll, mindre bra dag

Kan inte säga annat än att kvällen var lyckad! Har också kommit på att det finns typ inget stopp på mig. Jag bara dricker. Så igår vart en jäävligt full kväll, men en bra full kväll;)
Kvällen började med att jag, Julia och Andrea gjorde oss i ordning hos Andrea, åkte buss till Skövde där vän Rebecka och Denise kom. När vi kom till skövde så kom Rebeckas klasskompis Maria och gick och satte oss på pims och tog en cider. Sen kom Agnes och vi gick hem till henne och förfestar tills klockan var tjugo i tolv då vi gick till husaren och festade loss tills klockan var två. Sen körde Amanda mig till Ida och somnade runt halv fyra. Däääääär började Matilda må riktigt illa men somnade en liten stund, vaknade vid halv sex och sprang till toan så inte jag skulle fått torka spya mitt i natten ;) i alla fall, tillbringade ungefär tjugo min på toan innan jag vågade mig ut, sen somnade jag gott och sov till halv elva då Ica ville ha med mig till maxi, där jag även köpte min bakisfrukost!
Nu ligger jag i idas soffa och dör av min huvudvärk! Idag är det ingen bra dag, och imorn Börjar skolan... Sista terminen
Jaja nu ska jag kolla på Pretty Woman innan pappa kommer och hämtar mig.
Hemma ska jag försöka plugga lite , duscha och gå och lägga mig tidigt. Börjar vid tio imorn, och efter skolan ska jag åka till trafikverket och ta kort till mitt nya körkort! Och på tal om de så har jag nog fått min kod till mitt nya bankkort så jag kan börja använda det! Nu börjar allt falla på plats!!
Nu ska jag kika filmen.
Puss



6 januari

150 DAGAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!
 

ska nu åka in till skövde och träna och köpa lite grejer tills ikv, sen ska jag hem och duscha snabbt och så, sen ska jag till julia där vi gör oss i ordning och sen åker på förfest med några hvtjejer elr hur det nu var! det blir nog jättebra, och ingen  ska få förstöra min kväll! ingen och inget!
puss på er
 

5 januari

hej på er!
kom nästan nyss hem från stallet, vart en traumatisk ridtur idag. usch säger jag bara, fortfarande skakis! men allt slutade bra! det är ju det viktigaste.
sitter nu och väntar på mat, och sen ska jag åka till skövde och träna, tror jag. annars blir det imorn, behöver köpa lite grejer också så det vore egentligen bättre imorn. kanske cyklar lite på motionscykeln. i alla fall, somnade hur sent som helst inatt, kunde inte sova. somnade runt tjugo i tre elr något. satt och kollade på friends, har kollat på alla säsonger nu så har börjar kolla på vampire diaries från första säsongen! pratade även med min lilla vän robin nyström! det är en anledning varför jag somnade sent, pratade skit med robin!
 
juste, fick mail om min klänning också. stod att den hade skickats iväg och kommer till mig på tisdag eller onsdag! hoppas verkligen att den är min och att den passar! håll tummarna!
nog tjatat
puss på er
 

ligger en dag före alla andra

har gått och tänkt att det är lördag hela dagen typ, så var helt inställd på att det var imorn vi skulle ut och partja men det är ju inte förens på söndag och idag är det ju freeeedag!
det blev ingen skövde idag för att trafikverket hade stängt! vafaaaaan! så jag gick ut och gick en långpromenad istället och rensade huvudet! sen har jag pluggat lite och kollar på vänner, har bara två avsnitt kvar sen har jag sett alla sesonger... vafan ska jag nu kolla på?
juste, fick mitt nya bankkort idag också, dock måste jag vänta tills på måndag innan jag kan börja använda det eftersom jag måste ha en kod till det... inte lika kul.. och körkortet lär jag ju inte få förens om typ en och en halv vecka med tanke på att jag inte kommer ta kort förens på måndag.... bajs.
menmen. ska gå ner och göra lite fruktsallad och mysa med vänner.. som snart är slut. mitt liv går under..
nu längtar jag tills imorn då jag får äntligen sitta på hästryggen igen, som jag saknar min små älgar! elr ah, jätteälgar!
nu ropar frukten, puuusss
 

4 januari

hej på er! 
har precis plockat i ordning i mitt rum så det är finfint och just nu rullar friends på datorn medas jag väntar på varmvatten så jag kan duscha. ska ju åka in och ta kort till körkortet sen så får ju inte se allt för äcklig ut;)  ska nog hoppa in på gymmet också och träna skiter ur mig, var länge sen jag gjorde världens mördarpass. ska nästan bli lite skönt när skolan börjar för då kommer jag ordentligt igång med träningen igen. kan liksom inte träna varje dag med tanke på bilen. kan inte begära att jag ska ha bilen varje dag,slösa massa disel och sånt. så får anpassa mig lite, lite variation på träningen med springturer och promenader. 
idag ska jag la bara göra det, ska försöka jobba lite på min del av projektarbetet också, så man kan börja vänja sig lite vid allt pluggande.. igen.
nog tjatat, friends väntar;) lite sjukt att jag har kollat på 10 sesonger på ungefär, hela jullovet... ajaj!
men ah 
puss
 
 

tidsfördriv åt helvete

OM DIG SOM PERSON:
Vilket datum fyller du år? - den 27 mars
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 19 bast
Vad använder du för parfym? - någon, vet inte vad den heter
Vad hade du velat ändra gällande dig själv? - hela mig? fast mitt hår kan få se ut som det gör.
Vad tänder du på hos det motsatta könet? - hmm, mycket!
Vad är avtändande? - finnar, maaaaaaaassa hår
Hur ofta duschar du? -  varje dag, men håret varannan dag
Vad älskar du? - mycket
Vad stör du dig på? - idioter, personer som inte är ärliga
Är du pessimist eller optimist? - lite både ock?
Har du dålig syn? - nee
Vilken egenskap önskar du att du hade haft? - läsa andras tankar skulle vara coooooolt
Har du bra hälsa? - kan la alltid vara bättre

KÄRLEKSDRABBEL
Vad gjorde du senast på alla hjärtans dag? - inte ett jävla skit, överskattat så ini
Vad är det mest romantiska någon gjort för dig? - typ sagt, snygga bröst?
Har du haft sex med fler än 5 personer? - ja
Är du singel just nu? - yeeaah
Vilket är ditt favoritkärlekspar? - mamma och pappa
Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? - något år
Vad är det viktigaste i ett förhållande? - ärlighet
När kysste du senast någon? - måndags
Hur ser drömbröllopet ut? - ååååh, stort, med en så fin klänning, mina barn som går och sprider ut blommer, mina systrar som är mina tärnor och en fin kille som står och väntar på att säga ja till mig.
När fann du din första kärlek? - har inte hittat den än
Gillar du romantik? - njee
Favoritkärlekslåt? - ingen!

VÄNSKAP
Vem vet mest om dig? - syster amanda
Vem smsar du oftast med av dina vänner? - tess, dennis 
Vem ringde dig senast? - mamma
Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - ses sen! :)pusss
Litar du på alla dina vänner? - de närmaste ja
Vem har du känt längst? -denise
Har du blivit sviken av en vän nyligen? - yes
Vem bråkade du senast med? - r

SKULLE DU KUNNA....
Resa jorden runt ensam? - neee
Dejta en som suttit i fängelse? - kanske
Hoppa fallskärm? - jaa
Ha ett långdistansförhållande? - ne
Lägga ut naken/bikinibilder på dig själv? - nee
Kyssa någon du inte känner? - ja
Dejta någon med player-rykte? - redan gjort
Spela in en porrfilm? -absolut inte
Jobba med något du inte tycker om för pengarna? - ja
Ha ett öppet förhållande? - nejj
Vara tillsammans med en mycket religiös person? - kanske inte

ÖVRIGT
Vart vill du bo i framtiden? - utomlands kanske, eller nära familjen
Vad skulle du vilja jobba som? - ingen aning
Vad vill du ha just nu? - en pojkvän att mysa med
Om du vore en film/seriekaraktär, vem hade du varit? - vet i fan
Vilken är din favoritmaträtt? - laaax
Vilken kändis ser du upp till? - ingen
Vad brukar du äta till frukost? - antingen mackor eller gröt och frukt
Brukar du röka eller snusa? - nej
Har du gjort en audition någon gång? - till rönjarövardotter en gång
Den snyggaste svenska artisten? - ingen aning
Vilket land vill du resa till och varför? - new york och london , bara för att
Vad gjorde du på din senaste födelsedag? - var i skolan och gjorde inget elr något
Vilken sport gillar du? - ridning
Vilket skolämne avskyr du? - religion 

 

SEX & HÅNGEL

1. Vem sov du med senast? - dennis
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - dennis
3. Vem pussade du senast? - dennis
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - dennis
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - ingen
6. Har du haf oskyddat sex? - ja
7. Vem sög du senast av? - hahah 
8. Hur ofta strular du? - varje minut
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - en kanske elr fem
10. Vem var den första personen du strulade med? - iiiingen aning

KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - skit i det du
11. Hur många har du varit tillsammans med? - 1
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - pontus
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - nej
14. Hur länge har ni varit tillsammans? -
15. Sötaste paret? - mamma och pappa 
16. Hur ser din drömpartner ut? -  iiingen aning
17. Hur ska din drömpartner vara? -  underbar 
18. Hur många gånger har du varit kär? - på riktigt, en kanske
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - en!
20. Vem var din första riktiga kärlek? - ----

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - woo ja
22. Röker du? - nej
23. Snusar du? -nej
24. Har du rökt på / knarkat? - nej
25. Hur ofta festar du? - någon gång i månaden
26. Vad gillar du att dricka? - cider, tequila och likör 43 med mjölk
27. Har du skurit dig? - ja
28. Har du bra självförtroende? - ibland
29. Hur mår du egentligen? - sådär
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - har jag la, vet inte när dock

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - nej
32. Isåfall, vilka ? - 
33. Har någon nära dig dött? - ja
34. Hur vill du dö? -  snabbt och smärtfritt
35. Vill du dö? -  nej
36. Har du någon gång varit på dop? - några ggr
37. Isåfall, vilka? - mitt eget, frejas, amandas, filips, agnes, kanske någin mer som jag inte kommer ihåg
38. Gillar du livet? - ibland
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - emma tror jag
40. Vill du ha barn, och hur många? - 3 kanske


DU

41. Vart bor du? - i korsberga
42. Vart går du i skola? - kavelbro, skövde
43. Är du smal eller tjock? - fet som fan
44. Är du snygg? - tycker jag inte
45. Är du nöjd med ditt utseende? - njee
46. Vad gillar du mest med dig själv? - mitt hår
47. Och vad vill du ändra på? - allt annat
48. Vad heter du? - lisa matilda bäckström
49. Gillar du ditt namn? ne
50. Vad gör du på fritiden? - tränar, umgås med kompisar och rider 

FAVORIT

51. Mat: hmm, vet inte riktigt
52. Dricka: mjölk!!
53. Färg: rött, blått och svart
54. Musik: lite olika 
55. Låt: lite olika
56. Veckodag: freeeedag
57. Sport: ridning
58. Godis: choklad
59: Artist/band: ingen aning
60: skådespelare/skådespelerska: jennifer aniston är gryyym

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - yeah
62. Trivs du? - ibland, 
63. Favoritämnen? - människor i behov av stöd kanske
64. Vilka ämnen gillar du inte? - religion, historia
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - jag gillar verkligen inte yvonne och inte eco
66. Vart har du praoat? - praktig? förskola och i församlinghemmet i hjo
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - ohja, förskola, sjungit, ica och ålderdomshem
68. Vad vill du jobba som? - ingen aning
69. Varför? - för att jag inte vet vad jag vill bli
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - BF3, jag gillar den ibland

FAMILJ

71. Vad heter din mamma? - Anne-sofie
72. Vad heter din pappa? - Patrick
73. Vad heter dina syskon? - ida, amanda och rasmus
74. Är dina föräldrar skilda? - nej
75. Vad heter dina mor och far föräldrar? - gerd och håkan, agneta och alf
76. trivs du hemma? -  mestadels
77. Om inte, varför? - ibland är det jobbigt
78. Hur är din familj? - bäst
79. Är dina föräldrar pinsamma? - ibland ;)
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - ja

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? - sommar
82. Bikini eller baddräkt? - bikini
83. Rosa eller blått? - blått
84. Öl eller cider? - cider
85. Vin eller sprit? - vin
86. Bada eller sola? - sola
87. Chatroulette eller omegle?- iiiinget
88. Fjortis eller emo? - iinget
89. John Mayer eller Johnny Cash? - johnny cash
90. Pop eller rock? - lite av båda


RANDOM

91. Skostorlek? - 38.39
92. Längd? - 169
93. Gillar du bananer? - haha ja
94. Leker du gärna häst? - nej
95. Vad heter dina bästa kompisar? - dom vet vilka dom är 
96. Hatar du någon? ja
97. Vad köpte du senast? lösögonfransar
98. Vad åt du senast? fruktsallad
99. Är det många i din skola som gillar dig? 564 st, inte fan vet jag!!'
100. Sista frågan; Är du rasist? nej


det blev inte så svårt ändå

la upp bilderna på klänningarna på instagram, och precis efter så bestämde jag mig.
det blev denna klänning och hoppas att den är min!
tycker jag inte om snörena i bak så äre ju bara klippa bort, nu vart jag glad!
 
nu ska jag gå ut och köra in ved!
puss på er
 

Iiingen bra dag...

Ligger nyvaken i soffan och kollar på ice age 4, och har sån äcklig migrän och benen värker. Smärtsam dag med andra ord. Ska snart försöka resa på mig och gå ut på en promenad. Friskluft kanske får huvudvärken att avta!
Idag blir det som ni kanske kan räkna ut, en chilldag, senare ska vi åka till tibro. Det är det enda jag ska göra idag!
Imorn är det redan fredag... På tisdag börjar skolan igen:(
Nemen imorn ska jag åka in till Skövde och träna. Och åka till trafikverket och ta nytt kort till körkortet!
Väntar också på mitt nya bankkort som kommer vilken dag som helst... Ville helst ha det igår! Bläääääää!
Nemen nu ska jag kolla på filmen och sen ta på mig kläder!
Puss på er


neeeeeed help!

jag har hittat några klänningar till studenten som jag kanske vill ha. i alla fall klicka hem en och prova om den är min klänning, annars är det ju bara skicka tillbaka! men jag kan inte bestämma mig vilken av dom som är finast!
 
Såhär ser den första ut, grejen med dessa klänningar som jag velar mella är att dom ser nästan exakt likadana ut, men den första klänningen, bilderna åvan, är djupare i ryggen... 
här kommer den andra
HJÄLP MIG!!!!

Nuså!

nu början allt komma i sin ordning, har idag fått mina papper om mitt nya körkort. så ska in och ta kort så snabbt som möjligt så får jag körkortet nästa vecka. bankkortet kommer vilken dag som helst, och ska gå till gymmet på fredag och fixa ny gymnyckel... byebye 300 kr!
får så länge leta rätt på mitt pass, och visa lilla 13 åriga matilda... inte lika kul. men är lite glad också, såg verkligen åthelvete bitchig ut på mitt körkort så ville itne visa det ;) haha. tur i oturen liksom! bara så tråkig att lägga ner extra tid för att åka och ta kort och till banken. itne för att det är så jobbigt men själva grejen är jobbig. 
 
vart inte mycket till shopping idag. kanske för att jag har kollat stan typ 10 ggr de senaste dagarna och hittar typ inget. så det blev en grå mysig tröja och lösögonfransar tills på söndag! då är det ju 150dagars och rocktema! såååå jävla nice! vet redan vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut. och får rasta mina fina jeffrey som har legat och vilat i nästan två månader! så dags att rasta dom;) längtar som fan! 
nu ligger jag nere i soffan och kollar på friends. som vanligt;) 
kollar även på studentklänningar... hur fan ska man kunna välja en? kanske köper två, elr inte. veeem vvet.
imorn ska jag ut och springa och sen till tibro. till min farbror och hans tjej. fråga mig inte varför men det mysigt!
nu ska jag kolla och dreggla.
puss
 

2 januari

ska strax sätta mig i bilen och åka till skövde och shoppa! eftersom det inte blev så mycket shopping förra veckan eftersom plånboken försvann.. så åker in och gör "mellandagsrean" nu :D
och vet ni vad jag kom på. för exakt ett år sen, idag alltså, tog jag min första körlektion! saknart.. men är äckligt tacksam över körkortet jag har idag! som jag snart haft i 8 månadet:o
nog tjatat, nu ska jag åka!
puss
 

Utkast: Jan. 01, 2013

Vem kysste du senast? Dennis
Är du ihop med någon? nejnej
Har du haft sex med någon på första dejten? haaamen du
Älskar du någon? någon kanske jag älskar
Den yngsta du hånglat med? ja
Den äldsta du hånglat med? 23 tror jag
Vad är viktigt i ett förhållande? ärlighet kanske? vad vet jag
Har du haft ett långt förhållande någon gång? nej
Har du många killar efter dig? hur många som helst , får aldrig vara ifred..
Har du haft sex med fler än 5 personer? japp
Kan man vara vän med sitt ex? fuck no
Hur många har du varit ihop med? 1
Är du hetero, bi eller homosexuell? ja jag är fan inte bi eller homo så jag antar att jag är het
PERSONER:
Vem saknar du? min farfar
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast?mamma
Vem smsa dig senast? eric lindblad
Vem litar du mest på? tess
Vem drack du med senast? hilda
Vem festar du helst med? dom jag umgås med
Vem vill du träffa? väldigt många
Vem ska du träffa imorgon? min familj, personerna på gymmet, och massa människor på stan
Vem umgås du mest med? dom jag tycker om
Vem kramade du senast? mamma
Vem ringer du när du är ledsen? min kära syster amanda eller ingen
Vem bråkade du med senast? fd vän r
Vem såg du senast? pappa mamma och lillebror
I ÅR (2012) HAR DU:
[ x] Lärt känna någon ny
[ ] Rökt vattenpipa
[ x] Varit på en festival
[/ ] Blivit kär
[ ] Gjort slut med någon
[ ] Blivit dumpad
[ x] Kysst en främling
[x ] Varit på en konsert
[/] Slagit någon
[x ] Sagt "jag älskar dig" till någon
[ ] Erkänt dina känslor för någon
[ ] Haft en trekant
[x ] Sovit i tält
[ ] Flyttat
[x ] Gråtit över en pojke
[x ] Varit vaken en hel natt
HAR DU NÅGONSIN:
Blivit kär i en kompis? nepp
Sårat en kompis? yes
Sagt "hora" till någon? haha ja
Kallat någon för "bög"? yeaah
Retat någon? kanske har hänt någon gång
Krossat någons hjärta? kan ha hänt
Fått ditt hjärta krossat? kan hänt en gång eller 10
Gjort något riktigt elakt? jamen
Skämts över dig själv? väldigt ofta
Kört bil? körkort heeeeelllyeah
Åkt flygplan? inte i år tack gud
Hånglat med en tjej? neee
Festat en hel natt? ohhhja
UTSEENDE:
Är du utseendefixerad? ibland
Har du färgat håret? slingat endast
Vad är din naturliga hårfärg? blont
Använder du lösnaglar? inte ofta
Använder du löshår? inte längre
Sminkar du dig varje dag? inte varje dag
Vad är din ögonfärg? blå
Är du nöjd med ditt utseende? inte ofta
Vad har du för stil? min egen
Är utseendet viktigt? både och.
Beskriv din drömkille, utseendemässigt: ingen aning
FAVORIT:
Band: inget
Låt: vet faktiskt inte
Film: australie
Artist: vet ickeeee
Skådespelerska: jennifer aniston nr 1
Skådespelare: brad pitt
Färg: mååånga
Maträtt: mongolaxen med detdära, hos hilda! mumma
Land: vneeeeeee
Ord: vet inte, det är faktiskt jag vet inte
NU:
Vad har du gjort idag? legat i soffan hos tess, legat i soffan hemma , och ätit massa skit
Vad har du på dig? min fina rosa onepiece
Vad gör du? kollar på film
Vad ska du göra imorgon?shoppa och träna

Året 2012

Januari 2012
Ja. jag började i alla fall året med att vakna upp med två av mina bästa vänner mitt ute i ingenstans.
den månaden tog jag tag i mitt liv och började köra på körskolan i skövde. Uj terräng och förarutbildning. Körde med ulf, världens bästa körlärare! 
jag övningskörde, började gå på teorikursen som var heeeelt onödigt för mig ;)
jag umgick med personer som jag inte längre umgås med, elr ah umgicks elr va fan man ska kalla det. 
början av året var rätt mycket som kringlande runt i huvudet på mig och gjorde dumma saker efter den andra. gjorde saker som jag inte borde. 
umgick med mina andra sötnosar, asså mina vänner ! sen hände det la inget mer, enligt kalandern;)
 
 
Februari 

Här pluggade jag tydligen mycket , vet dock inte om jag gjorde klart allt i rätt tid;) jag fortsatte med att kämpa med mitt körkort. pluggade massa teori, och la skolarbeten åt sidan. vilket blev kämpigt islutet av tvåan men det hör inte till denna månaden ;)
Jag var på bröllop, Anna frids bröllop. så sjukt fin men mådde även då så sjukt psykiskt dåligt vilket gjorde att jag åkte hem tidigare och la mig och sov.
tillbringade mycket tid i stallet hos mina älsklingar'!
umgick tydligen mycket med anna,denise och hjoborna. och även tess! 
nu började även mina kompisar en efter en fylla 18 och det blev lite födelsedagsfirande!
juste, jag hade halkan också, såååå jävla roligt! längtar nästan tillbaka till den tiden man övningskörde, och däääär lät det som om jag vart 20 år äldre och haft körkort i år och dagar.
 
Mars
Min månad!
här vart det många som fyllde år och jag längtade ihjäl mig till min tur! 
Det vart fest i falköping som var skittråkig, onödig och bara töntig. höll på att dö där också. typ hjältrampad!
fortsatte med körkortet, kämpade som fan! 
var mycket istallet..
sen firade vi mig! äntligen var det min tur!
några dagar efter min 18årsdag var det dags för krogen. hade askul och lärde känna nya människor redan försöka gången man var ute. höhö
Det var även fest i sventorp för jaro som fyllde år, det var också askul!
det var mars det!
 
April
fortsatte att gå ut på krogen med anna och nathalie och hade kul! levde livet lite.
jag bokade uppkördning och uppskrivning och längtade ihjäl mig!!
juste, började spela fotboll igen också, elr ah, provade och fortsatte ett tag. 
Sen fyllde hilda år, och även mitt äventyr med r började. fira hilda med utgång, en bra sådan tror jag!
sen vart det utgång med hilda igen, när det blev valborg. 
fick även veta att jag fick ett till jobb den sommaren, så jag jobbade alltså på två ställen, på sjöryd och på ica!
 
Maj
började den månaden med att åka bakis med pappa på ett corvettemöte! fick övningköra hem, dååååå mådde jag bättre! tyckte det var lite kul för när vi åkte därifrån i corvetten med övningskörskylten;)
Seeeen var det då dags för den hemska uppskrivningen, de 4e maj skrev jag upp och klarade det på första försöket! sååå stolt över mig själv! sen började jag även jobba på sjöryd den helgen mellan uppskrivningen och uppkörnignen. den 7e var det uppkörning, och den klarade jag den med! KÖÖÖÖRKORT! så skön känsla! så ingemer teoriplugg och ingen övningskörning.det första jag gjorde när jag kom hem var att klippa sönder skylten;) Började även gymma på livingroom, bästegymmet!!
det vart även utgång där med, fest där och sånt.
 
Juni

Började månaden med utgång med syster!
Jag jobbade några dagar innan jag slutade skolan, gick på utbildningskurser inför jobbet på sjöryd.
Det närmade sig studenten för 93orna och även lite myssjuka för en. så skönt när treorna gick ut men avundsjuk var man. det var ju bara ett år kvar för min del!  hade skolavslutning och sånt. njöt av min lediga tid på sommarlov innan jag började jobba. så i slutet av juni månad åkte jag och hjoborna till borlänge och tillbringade veckan på Peace and love! underbar vecka även fast jag skulle kunnat slå några människor!
men det var faktiskt en bra månad! Jag stod liksom längsfram på en rihanna konsert!
 
Juli

En dag efter jag kommit hem från p&l så började jag jobba på ica! jobbade och jobbade varje dag, var typ ledig en dag i veckan. så pengar tjänade jag. Sen åkte ida,rasmus , mamma och pappa till spanien i tre veckor, eftersom jag jobbade så fick jag stanna hemma och var själv i hela två och en halv vecka. jag fick lite sällskap så jag kände mig inte så ensam. a var hos mig någon gång och även d var här. 
Jag kände mig lite extra vuxen när jag åkte och handlade och städade och grejade. var lite mysigt att vara hemma själv. 
Tillbringade en del av min lediga tid i stallet. mysiga hästar!
Tillbringade även lite tid hos läkaren då jag kollade upp mina ben som inte mådde bra!
sen vart det även utgång med anna och charlotta, den enda utgången den månaden och det blev en bra utgång som slutade i tibro hos r.
jag fortsatte att jobba och trodde jag skulle dö.
 
Augusti

Jobbade även den månaden.  Var på liseberg med mina två systrar och rasmus l och freja! jag hade turen med mig och vann tre stjärnvinster så levde på chocklad ett tag där;)
Sen kom äntligen mina föräldrar och bror hem och jag har aldrig varit så glad att se mina föräldrar!
jag tränade som aldrig förr och jobbdagarna började äntligen ta slut, men kontot såg underbart ut ;)
Sen var det utgång med anna charlotta och ida och det var så otroligt kul!
serverade även på ett bröllop så lite extra cash där!
seeeeen började ju skolan, började trean! 

September

Började tydligen september med en utgång med ida, en sådan jag inte kommer ihåg.. kanske var matfestivalen som kalandern tänkte på?
tränade och började komma igång ordentligt!
Hade första utgången med klassen, vart äckligt jävla full och kvällen slutade hos min klasskompis madde.
dagen efter va fan inte rolig asså. fyhelvete.
Jag gick även och pratade med en tatuerare och bokade även tid!
Sen kom tatueringsdagen, skulle haft med en kompis men vart lite besviken återigen så så vart det inte. jag vart så jävla förbannad så jag gick dit själv och satte mig och vart tatuerad! pain åt helvete men resultatet vart nöööööööjd!!
Jag åkte till borås med fanny,hilda och sara innan 250dagarsfestligheterna började. hade en riktigt mysdag med mina fina flickor. utgången däremot vart inte lika mysig. en dålig utgång med andra ord.
juuuuste, bockade även av årets "mål" och köpte mig ett par jeffrey campbell skor!
 
Oktober

Åkte på hajk med klassen i början av denna månad. efter de vart jag sjuk i några dagar, elr en och en halv vecka!
utgång med hjoborna slutade i bråk , skräll i hela helvetet. tror jag var den enda som inte brydde mig ;)
tränade hej och hå och började må lite bättre och bättre för varje träningspass.
var uppe istallet allt mer och mer och började även rida ferran mer och mer. red även med hilda, fanny och tess olika gånger.
 
November
 
Började månaden med att åka upp till stockholm med hjoborna. en resa som enligt mig var så sjukt onödig och bläig. återigen vart det bråk och en vän lämnades helt ensam i stockholm av en annan "vän". så den resan ångrar jag. Sen vart det utgång i skövde igen ,en som jag inte mins. 
var på twilightpremiären med amanda, åt först på mangos, sååå går våra traditioner till!
någon dag senare var det 200dagars och det var en halvbra utgång. 
Bröt även med en så äcklig dåligt vän som inte gav mig något utan tog bara massa energi så i soporna med den. 
gymmande som fan och det dämpade även mina aggressioner för olika saker.
SEEEN, kom äntligen helgen som jag väntat på i ett halvår! helgen då jag,fanny, julia och alina åkte till stockholm för att kolla på SHM!!! den helgen kunde inte varit bättre, ååh mådde så bra varenda timma den helgen! 
Sen fyllde även freja år ! stortjejan som fyllde 1!
 
December 

jag måste ha ett minne som en guldfisk för jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i början av december. men jag kan la berätta vad jag kommer ihåg vad jag gjort den månaden.
Jag gick så klart i skolan och kämpade som fan för att få in alla inlämningar i tid. tränade mycket och red. dock så har humöret inte varit bra den månaden och mycket av hemmatiderna vart deppiga. det var en rätt nykter månad. den enda gången jag var ute i december var på juldagen och det är nog den bästa utgången jag har haft! 
min plånbok vart också stulen men det vart ju inget nytt. kan säga att jag har nog världens bästa farmor som jag fick 1000 kr av för att hon tyckte synd om mig. jag ska bjuda henne på massa fika!!!
 
Det var mitt år det!
jag hoppas med hela mitt hjärta att detta året blir mitt år.
 
iår ska jag ta studenten, jag ska börja jobba, jag ska leva mitt liv. jag ska träna och må bra, jag ska skita i vad andra tycker och inte ta någon skit. 
jag ska leva livet 
jag ska även njuta av de fem månaderna som är kvar av min skolgång. jag ska njuta av praktiken. jag ska njuta åt helvete, jag ska ha så äckligt kul!!
2013 ska fan bli mitt år!
 
 
 
 
 
 
 

1 Januari 2013

nytt år!
min nyår vart nykter och mysig, precis som jag ville ha det! 
just nu ligger jag hemma i soffan och kollar på taken 2, sjukt bra film!
ska verkligen inte göra ett skit idag för jag är så trött! men hoppas ni hade en bra nyår!
puss på er
 
 

Gott nytt 2013!

Trot eller ej, jag är nykter på nyår! Och känner att det är sååååå skönt!
Gott nytt år på er! ❤


RSS 2.0