to young, to dumb to realise

ligger i soffan och kollar på pretty little liars och huvudvärken har inte gått över än...
och nu börjar humöret börjar sjunka och jag vill egentligen inte sova. men måste för jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter.. ska bli så skönt att äntligen åka till gymmet igen. känns som om det var evigheter sen, men det var så sent som igår. tror jag verkligen måste träna varje dag för att må ordentligt bra. annars blir jag typ helt konstig i huvudet... 
gymmet öppnar vid tolv imorn så ska försöka sova till elva!
juste, min katt har gått och blivit läskig på riktigt! han har nu lärt sig att öppna dörrar. i alla fall min dörr till rummet. imorses när vi alla tre sov så ville katten in, han brukar alltid stå utanför och jama och greja. men jag orkade verkligen inte öppna för min lilla katt, men efter en liten stund så öppnades dörren och kissekatten kom glatt in och la sig hos oss och somnade gött!
knäppiskatt!
nu ska jag snart sova. ska äta lite apelsin först! mumma!
puss

Bakisdag åt helvete ...

Ligger just nu i soffan med mina fina vänner och dör av min huvudvärk... Magen börjar vända sig sakta men säkert och jag längtar iiiiinte tills vi ska äta ute sen, Kinamat... Spy? Ja..
Men gårkvällen kunde nog inte varit bättre för helvete vad kul vi hade! Vi var först hos mig och sen drog vi till husaren, kom hem vid kvart i fem typ;) vaknade vid halv tio. Satt och tjötade massa och sen åt vi alla frukost, rensade kylskåpet lite;) nu mår jag illa....
Vid tre ska alla in till Skövde, möta upp farmor och alla andra och sen äta... Idag är en sån dag då jag egentligen inte orkar göra mig i ordning, så det blir liksom att sätta upp håret i en toffs och slänga på lite smink. Så äre med det!
Nog tjatat, ska vara lite social nu! Elr sova.
Puss


30 mars!

Hej på er
har precis suttit ute på den nästan klara balkongen och njutit av det fina vädret! sjukt gött!
vakande vid elva imorses, har sovit 13 timmar inatt och är nu utvilad och redo för utgång ikväll! än så länge är planerna lite oklara men inget får förstöra mitt humör känner jag. det blir nog braa!
efter jag hade ätit frukost "imorses" så åkte jag och mamma in till skövde, gymmet öppnade inte förens vid tolv så det vart jättebra att jag vaknade så sent. jag stod typ och knackade dörr på gymmet, först in vid 12.01  ;) gymmande till två och sen kom mamma och hämtade mig och sen dess har jag vilat bort min huvudvärk som äntligen är borta! och suttit i solen som sagt!
snart kommer mina systrar med familjer hit och ska leta påskägg och sånt mys, sen ska jag göra mig ordning och förhoppningsvis är kvällen lite mer i ordning !
nog tjatat
puss
 
 

29 mars!

idag, har varit en riktigt jävla skitdag. bara för jag har varit så äckligt bakis. så bra gick det med min "nyktra utgång" smo blev en onykter utgång;) fick alkohol av annapanna och sen blev det full fart. bogrens och husaren, ett sovsällskap rikare. somnade vid halv sex, sovsällskapet somnade redan vid halv fyra, direkt när vi kom hem. men jag kunde inte sova så somnade runt halv sex, kvart i sex. då var det ljust... sen blev jag väckt vid halv åtta av att sällskapet inte ville att jag skulle sova längre.. fattar ni att jag har varit trött idag?
nu sitter jag i sängen och kollar på pll och ska snart gå ner och ta något att äta och sen hoppa in i duschen och duscha av mig lite. ansiktsmask och sånt! behöver det! 
imorn ska jag sova till jag vaknar, åka och träna stenhårt för nu är nästan förkylningen helt borta! och sen på kvällen ska jag till therese och sen vankas det återigen utgång med mina fina tjejer!  
nog tjatat
puss på er

Torsdagen den 28 mars!

Hej på er!
kom nytt hem från gymmet, körde kondition och mage + armar/rygg! urskönt och det gick jättebra! innan gymmet var jag på sportgymbutiken och köpte mig ett par betterbodytights! så värt 700 spänn för helvete va goa och snygga dom är! dör lite faktiskt!
har ätit lite nu och ska snart hoppa in i duschen och börja fixa lite kläder och skit inför kvällen, kör en nykter utgång ikväll! ska hämta anna runt kvart i sju och vi beger oss till skövde och förfestar (nykter!) och sen krogen! ska faktiskt bli kul att gå ut nykter, får man se lite hur alla är ;) jag brukar ju liksom inte gå ut nykter, vem vet, kanske hatar allt och alla som är fulla;) men jag ska nog ha kul ändå:) ska ju supa tere på lördag så ;)
ska ner och baka tills imorn, ska hjälpa ida och flytta så vi alla ska fika och jag bidrar med lite fika;) 
snäll jag är!
nog tjatat
puss på er
 
sjukt dålig bild! men ah, där har vi mina älsklingar! betterbody!

Min dag!

Godkväll på er!
Min dag har för det mesta varit bra, hade ett liiitet breakdown när vi skulle äta ute i eftermiddags men det gick bra sen så ingen skada skedd!
Annars har allt varit bra!
Fick min nya skor,1400 kr, imorn köper jag betterbody löparbyxor!!! Muffinfat elr vad man ska säga, muffinsformar, presentkort på centernail och shotglas! Bra saker va!? Nu är jag suuuuuupertrött och ligger i sängen och kollar på PLL, och ska snart sova gott! Imorn ska jag sova tills jag vaknar och sen till Skövde, till sportgymbutiken och till gymmet! På kvällen kaaaanske det blir en nykter utgång bara för att, beror på hur jag känner mig och om Tess är frisk. Återstår att se. Rätt skönt när man inte ska dricka för då kan man komma på att man vill gå ut tio min före det öppnar;)
Hoppas ni har haft en bra dag. Nu är jag gammal...


27 mars - MY B-DAY!

godmorgon på er
hurra till mig kanske? jaaa:D
blev väckt vid sex (!) imorses och har varit vaken sen dess, kollar på pretty little liars. ska snart ner och ta alvedon för huvudvärken är min vän idag.. fick en stor fet släng av illamående nyss också.. behöver lite frukost i magen!
 i alla fall, fick mina fina träningsskor av mamma och pappa, plus 300 kr! snart har jag mina älskade betterbody löparbyxor!
idag ska jag ut och gå, hjälpa till här hemma och ikväll är det kalas! mysdag
och imorn ska jag äntligen träna igen!!:D
nog tjatat
skriver ikväll hur min dag har varit
puss

26 mars

jahaapp. imorn är det min födelsedag. denna gången är det inte lika kul att fylla år. händer inget roligt liksom.
åldersnojja åt helvete har jag också. vill inte bli äldre...
men morgondagen blir förhoppnings bra. skulle varit bätte om jag kunde åka till gymmet.. får se hur det blir ;)
nog tjatat
nu ska jag sova, sista natten som 18åring! puss på er

Jag lever!

Tandläkarn gick bra! Inga hål och inga problem! Så jag kunde pusta ut när hon sa att allt såg heeeeeelt okej ut!
Bcpasset var sjukt kul meeeen så tungt. Så nu ska jag ha två vilodagar så min förkylning kan gå över! Så gymmar inte förrän på torsdag... Jobbigt. Får inte ens fira en del av min födelsedag på gymmet... Korv.
I alla fall, provade något nytt idag också, eftersom jag har lite mys i badet med ansiktsmask och hårinpackning så varför inte lyxa till det lite mer. Så köpte lite nyttigare "glass", elr frusen yoghurt som det egentligen är! Suuuupergott och inget socker i. B&j är nu utbytt mot denna goda skapelse!
Nu ska jag mysa vidare!
Puss


Måndag!

godmorgon på er!
har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar efter nummer för att ringa till vikarieförmedlingen i skövde, ska ju stå på inringning för min praktikplats:D  så ska ringa och kolla om man behöver papper och sånna grejer som dom pratade om på praktiken. får vi hur det löser sig!
annars laddar jag upp inför tandläkarbesöket som sker halv två.. har lust att dö för att slippa.. men töntig som jag är, mamma följer med ;) 19 år och vågar inte gå till tandläkaren själv.. äsch, vågar i alla fall gå till läkaren själv nu för tiden, om något år vågar jag säkert gå till tandläkaren själv också;)
i alla fall. ska snart ut och gå en sväng innan jag ska städa mitt rum. sen vid ett åker jag och mamma ner till hjo, och efter tandläkaren ska jag vara barnvakt åt frejs medans amanda tränar! myspys, och sen vid fem ska jag åka till skövde och gå på bcpass! wooho! 
imorn ska jag till skövde med syster mandis och kika i stan lite! ska kolla om jag hittar något att ha på mig på lördag då jag ska ut!
annars då? jag är trött som ett as, förkyld som ett as, rastlös som ett as och ah, mer som ett as så längtar jag till studenten!
två veckor tills skolan början igen, är verkligen iiinte redo att komma tillbaka till skolan alltså. vill inte....stannar hellre kvar på praktiken tills jag tar studenten än att gå tillbaka till skolan.. men samtidigt ska det bli kul att träffa alla människor igen. man har ju typ blivit , va ska man säga, avskärmad från alla andra. kan man säga så?
nemen, de personerna jag träffar är ju de på praktiken och min familj typ. på helgerna är jag så trött så jag orkar inget typ.. så lite kul ska det bli att träffa alla igen! :D
nu ska jag städa och sen bege mig mot min död... jävla tandläkaren!
hoppas ni får en bra måndag! 
jag älskar påsklov på tal om inget!
puss
 

inte roligt..

tror jag håller på att bli sjuk igen.. skulle inte förvåna mig om jag går runt med bihålinflamation elr något ;) kanske inte är så bra att träna stenhårt när man är förkyld?;) 
menmen, ska ligga och vila resten av dagen och imorn för/eftermiddag för jag tänker inte missa bc imorn igen som jag gjorde förra veckan för att jag för sjuk!
gymmet gick ändå bra förut, sprang en halvtimma idag igen och körde mage och ben! och cyklade en mil. känner mig duktig!
efter gymmet åkte jag till sara för att lämna pengar för korv vi sålt i klassen. blev en tjötstund där också! gudars vad jag saknar mina fina töser insåg jag när jag stod och pratade med sara!
har legat i solen en stund och nu ligger jag i sängen och somnar vilken sekund som helst! så ska kika lite på pretty little liars och sova en stund. huvudvärken tar snart död på mig!
puss på er
 

söndag!

vakande för en timma sen, ätit ägg, keso och frukt och nu ska jag ta på mig träningskläderna för att åka till gymmet och gymma i en och en halv timma , eller två! gött det!
sen ska jag inte göra ett skit, elr jo, gå och ut och gå och städa men inget annat! ladda inför morgondagens skräck.. tandläkarn.. uusch! ska nog be mamma följa med ;)
nog tjatat
nu ska jag iväg
puss

På dåligt humör

Sitter och kollar på film och tappat humöret något otroligt. Ska om en stund gå och lägga mig för att gå upp vid tio, äta frukost och sen åka till gymmet. Bättra på träningsvärken lite!


Bra start på lördagen!

kom nästan nyss hem från gymmet. åkte dit vid nio och tränade till elva medan mamma dansade zumba:) sprang i en halvtimma, körde lite armar och rygg och cyklade! progress må jag lova er damer och herrar. längtar nästan tills vägningen på torsdag! hoppas att det har hänt lite på tre veckor! dagen kunde faktiskt inte börjat bättre, när jag kom till gymmet så fick man gratis celsius! kunde inte varit bättre liksom;)'
nu ska jag snart åka in till skövde igen för att kolla på gymskor och mamma och alla ska göra lite grejor. trip med familjen helt enkelt;) 
har egentligen inget mer att säga så ni får ha en bra lördag!
puss
 

beslutsångest!!!!

jag kan fan inte bestämma mig alltså. det lutar åt att köpa ett par nya jeffrey. men jag vet inte vad jag ska ha för skor till utspringer eller kortegen för vill egentligen inte ha mina ballerinaskor, de är inte så jävla hippiga;) dom duger till balen då skorna inte syns! får la kika runt lite om jag hittar något att ha på fötterna på utspringet och kortegen,
nog om det
nu ska jag käka taco!
puss

Fredag!

FaaAn vad gött med fredag känner jag!
Fick sluta en halv timme tidigare på praktiken idag och nu äntligen har jag påsklov! Gick upp till stan efter praktiken och provade ett par jeffrey som jag kanske ska ha på studentkvällen! Sugen som fan på att köpa dom!
Sen vis halv fyrs var jag på gymmet och körde slut på mig! Från halv fyra till tjugo i sex gymmade jag! Lite mer än två timmar, duktig eller vad!? Nu sitter jag i bilen med Ida och Rikard och är på väg hem och ska käka taco innan jag åker till Hjo och har myskväll med hjoborna. I helgen blir det träning och så, annars har jag iiiinget planerat. Vi får se vad som händer! Lov har jag i alla fall!
Puss på er


onsdag!

borde inte blogga egentligen. ni alla vet ju vad jag gjort idag.
praktik och gym. skoj liv jag har.
just nu sitter jag och mår illa och kollar på pretty little liars. vet inte vad som hänt med min stackars mage men den mår inte bra just nu och mår illa så jag tror jag dör snart. hatar att må illa..
imorn blir det återigen praktik och gym, massa gym faktiskt! och sen ska jag hämta grejer hos sara som vi sålt i klassen. och sen hem och sova ;)
 
har världens fetaste beslutsångest på tal om inget.
jag vet inte om jag ska köpa ett par ljusrosa converse eller göra ett par nya JC-skor och ha på studenten. om jag köper jc-skorna så kommer jag bara ha dom på kvällen när vi ska ut, vill inte ha dom på utspringet och då tänkte jag ha mina enkla svarta ballerinaskor. annars ska jag köpa ett par ljusrosa converse... ååååh damp. hur ska jag göra?
 
nu ska jag gå in och duscha kroppen och sen sova. håller mitt "sovschema" rätt bra faktiskt. igår somnade jag vid nio ;)
och om 40 min ska jag ligga i sängen och vara redo att sova! 
puss på er

Everything will be okay in the end. if it´s not okay, it´s not the end.

kämpar på. som vanligt.
 

kom hem för sisådär en timma sen,har ätit lite mat och nu väntar jag på varmvatten så jag får duscha. 
gymmande i två timmar förut, sprang i en halv timme (gick lätt som en plätt) cyklade i 20 min och körde ben och mage sen. helt slut, men kände inte av förkylningen alls mycket så allt gick så lätt och sjukt glad över att vara tillbaka i gymmet efter 4 vilodagar! usch, vilodagar är fan inget för mig alltså!
imorn är det redan onsdag, slutar som vanligt halv fyra, ska som vanligt till gymmet efter. ungefär så ser mina dagar ut resten av veckan ;)
 
nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig tidigt. igår somnade jag kvar i nio;) och idag har jag inte varit så trött som jag alltid är annars. ska fortsätta somna så tidigt är tanken!
nog tjatat
puss

19 mars

Idag är en bra dag! Sänder lite kärlek, en massa kärlek till min fina praktikplats som är så nöjda med mig. Fel det lät men det är sant;) har fått massor med beröm idag. Och talade om för dom att jag tänkte skriva in mig som vikarie hos dom, och de tyckte dom absolut! Det känns ju som om jag är en av dom, säger gulltanterna, elr ah tanterna;)
Slutar vid halv fyra och sen ska jag till gymmet!!! Woooohoo, fyra dagars vila, fuuck you, nu ska jag träna!
Sen ska jag hem och skriva lite på en inlämning... Nog tjatat.
Puss


Måndagen den 18 mars

något gräver i mig. tror jag behöver träna. så imorn trotsar förkylningen och drar till gymmet ändå. nu har det blivit för mycket.
dagen på praktiken har som vanligt gått jättebra! det rullar på. när jag kom hem vid halv fem och somnade i soffan direkt. är så äckligt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
känner mig ungefär 1000 ggr större och äckligare än vad jag är, vilket gör så jag blir på dåligt humör. känner mig typ bläig om jag inte tränar. så imorn ska jag träna. må lite bättre.
 
nu ska jag göra klart maten som söta mamma fick lämna för hon skulle på kärringamöte. köttfärssoppa, mammas egna! underbart god!
nog tjatat
hejdp
 

somna tidigt eller somna sent? det är frågan

måste inse fakta att jag inte kan somna vid halv åtta. har inte somnat än och nu ligger jag och pratar med min lilla vän robin och tjötar med honom om att han ska komma hem till påsk!
i alla fall, under de timmarna sen jag skrev förra inlägget så har jag drägglat över massa träningskläder som jag skulle mer än gärna vilja ha om bara pengarna räckte till. 
var inne och kollade på nya gymskor idag. dom som jag har nu får jag så äckligt ont i mina fötter av, plus att jag ofta får stora mysiga vattenplåsor som gör att jag inte kan gå i skorna. underbart va? så önskar mig nya av mamma och pappa när jag fyller år. är ju bara en och en halv vecka kvar!
älskar träningskläder och allt som har med träning att göra. nästan roligare att shoppa det än "vanliga" kläder!
 
nee, nu ska jag faktiskt försöka sova. klockan ringer vid tio i sex imorn. allt för en bra frukost.
puss
 
 

skitsöndag!

jag som trodde att min söndag skulle bli bra. men så fel jag hade.
har haft några breakdown idag. 
orkar inte. nu ska jag sova och försöka vakna på någolunda bra humör. annars fixar nog barnen och personalen på praktiken det imorn. och sen får jag ju inte glömma bc imorn också!
godnatt då

Söndag!

godmorgon på er.
matilda är uppe med tuppen, akut kissenödig så ;)
mår myyyycket bättre idag, skönt det så jag kan vara med på bcimorn! och imorn har jag haft praktik i en månad exakt. början min 5e vecka ju, så har denna vecka och tre dagar vecka 14 kvar! inte alls mycket kvar ju. känns både skönt och lite tråkigt eftersom jag trivs så bra där! förbannat gött att det är så och inte tvärt om!
 
idag ska jag ta det lugnt, vila så jag blir ännu piggare! men ska försöka gå ut och gå en lugnt promenad så jag får röra på mig lite i alla fall. har ju inte tränat eller något sen i torsdags! felfelfel. längtar till gymmet. köra slut på mig.
och på tal om inget. har slutat med mina äckliga p-piller oxå! sköööööööönt!
nu ska jag kolla på pretty little liars och sen gå ner och äta god frukost och sen mysa innan promenad.
hoppas ni får en bra söndag!
puss

Några saker om Matilda Bäckström

eftersom jag ligger sjuk här hemma, så kommer lite skit om mig. kul va?;)
 
jag sover ALDRIG med nersläppt hår. sen min frisör sa att mitt hår har blivit så sjukt mycket finare och mindre slitet, och hon sa att håret slits när man sover så sover jag alltid i flätor!
 
- när jag är nervös, mår dåligt eller har extremt "tråkigt" så river jag sönder mina nagelband.
 
- Jag har sjukt lätt för att ogilla folk. Det kan gå från att jag gillar en person, till att ogilla den på en sek. sån är jag.
 
- Om någon kompis sårar mig riktigt ordentligt, då får man skylla sig själv. Man bråkar inte med mig. 
 
- jag tål inte att folk tar på mina öron och ben. jag tycker det är sjukt obehagligt. Jag tål inte ens att barnen på min praktik lägger handen på mitt ben för att ta sig upp från golvet eller något liknande. 
 
- jag har egentligen väldigt svårt att lita på folk. jag har typ min mamma och mina systrar jag litar på till 100 %. Då jag har fått bekräftelse på att nära vänner kan svika en åt helvete. 
 
- jag hatälskar skräckfilmer. Jag är askaxig när jag väl ska kolla på filmen, men när jag sitter där, har jag lust att dö för att jag är så rädd. men jag älskar skräck! 
 
- jag längtar ihjäl mig tills jag får min studentmössa! v17!
 
- jag tänker alltid på hur jag ser ut. 24/7.
 
- jag är en äckligt dålig humör, skäms nästan. men jag har i alla fall rätt roligt;) 

- efter att jag har börjat träna och äta ordentligt , och börjat märka resultat så känner jag mig mer och mer nöjd över mig själv. självklart finns det massor jag vill ändra. och jag håller på.
 
- jag älskar att jävlas med min lillebror! 
 
- Mina tre år på gymnasiet har känts onödiga. som om jag inte lärt mig ett skit. 
 
- en person som jag kom väldigt nära , har jag äckligt svårt att släppa.
 
- jag har en topp i garderoben som jag inte använt ä, bara för jag har praktik och gör mig aldrig i ordning. jag vill använda den!
 

sjuk...

vart hemskickad från praktiken i förmiddags då dom tyckte jag såg typ halvt drogad ut. dom hade rätt.
nu ligger jag i soffan med feberfrossa, ont i hela kroppen och snorig som fan. får spendera helgen i soffan för jag väääägrar missa bodycombaten på måndag!
nu ska jag sova
puss

Torsdag 14 mars

grattis på namnsdagen alla matildor ute i världen. och mig själv.
idag har jag haft en bra dag. praktik från åtta till halv fyra, gymmet till halx sex, hem, nu ligger jag och snorar och kollar på nils karlsson pyssling. bara för att. 
dock är humöret lite tpl och godissugen åt helvete, menstime! och imorn är sista dagen med p-pillerna! överlycklig!
träningsvärk i heeeela kroppen, bättrade på den idag! underbart! 
trött åt helvete är jag också så ska hoppa in i duschen och sen sova
imorn avslutar jag vecka fyra på praktiken. bara en vecka och tre dagar kvar.. vill nästan inte!
nu ska jag duscha
puss 

booootten

nemen varför vara på bra humör för länge? 
nu har det nått några dagar som jag har varit på bra humör. äkta denna gången också.
men nu börjar de dra neråt igen. motivationen till träning försvann för en stund, orkar inte mer. men längtar tills bc imorn. jag är konstant trött och just nu är det bara en liten kommentar som jag inte kan ta rätt, ifrån att bryta ihop.
så innan det händer ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i pappas säng, bredvid mamma. där jag sover som bäst. trygg. säker. bara 40 cm ifrån att få en tröstkram i fall det händer något.
nu ska jag sova. ladda om.
puss

Tisdag!

Hej på er!
Haft en bra dag?
Än så länge har jag haft en bra dag! Praktiken har gått bra, även fast det var riiiiiktigt tungt att gå upp imorses, kanske för att jag drömde att det var helg...! Slutade halv fyra och gick direkt till gymmet och var där tills för tio min då jag kom på att "herrejävlar, min buss går om tio min" och jag fick bokstavligt talat springa hela vägen och hann precis för nu sitter jag på bussen, ännu svettigare än vad jag var för en kvart sen. Det är fan tio ggr jobbigare att springa med en tjock dunjacka och typ två storlekar förstora uggs... Bättrade på träningsvärken i magen en del, jag dog nästan! men tog det lite lugnt ändå, laddar upp inför bc imorn:D När jag kommer hem ska jag verkligen inte göra ett skit förut att äta massa ananas och annat gott, medans mamma och Rasmus äter hjogrillen;) jag håller mig nyttig på veckorna! Duktigt tjej!
Nu ska jag lyssna på musik så jag slipper höra de skrikande jävlarna på bussen, fuck you!
Puuusss


Söndag!

vakande vid halv sex imorses! av att jag hade drömt att jag tatuerat heeeeela min höger arm och ångrade det hur mycket som helst! så var tvungen att dubbelkolla att det bara var en dröm och att jag inte hade varit så dum att jag hade tatuerat hela armen.. fy vad hemskt! något jag aldrig i hela mitt liv skulle göra! i don´t like it!
 sen somnade jag och sov till halv tolv! åt god frukost och sen vid kvart i ett åkte jag till gymmet och körde intervaller  i 40 min, mage och ben! jag kommer ha en sjuhelvetes träningsvärk imorn. gött att köra bodycombat och spinning med träningsvärk! 
veckan som kommer nu blir det mycket träning! imorn blir det då bc och spinning, tisdag blir det lite lätt tränin, onsdag är det ny realise på bodycombaten som jag och ida ska på, torsdag blir det bodypump i hjo med amanda, på fredag lätt träning, och lördag blir det vilodag, söndag lätt träning! hahah herregud! men ser fram emot denna träningsvecka, och får inte glömma, den 4e veckan på praktiken! det går fort asså!
nu har jag precis städat klart mitt rum, rekordtid tror jag, 40 min! har precis gjort mat till frejs och nu ligger hon nere med pappa och vilar (tror jag) elr så leker hon ;) 
high school musical rullar på datorn oxå, såg på twitter att någon lyssnade på låtarna, då vart jag sugen på att kolla på filmerna så första filmen har precis börjar rulla! göttt, mes.
i alla fall, börjar åtta imorn och slutar som vanligt halv fyra, sen vet jag inte vad jag ska göra tills halv sex men det löser sig:) jag hittar alltid på något!
nu ska jag kika på film och själv ta något att äta!
puss på er
 

Me <3 Gym

finns inga ord för hur mycket jag älskar gymmet! 

bra/skitdag

dagen började bra, passade freja när rasmus och amanda var på bodybombat. sen gick jag,mandis och frejs ut och gick en långpromenad! sen började humöret sjunka och jag begav mig mot gymmet. nu sitter jag hemma och ska strax äta och sen åka till hjo för att kolla på melodifestivalen med denise, julia och andrea:) ska åka hem direkt efter och sova. sov skitdåligt inatt så är riktigt trött..
imorn ska jag sova ut ordentligen och sen till gymmet. 
har nada mer att säga
nu är maten klar
puss

FREEEDAG!

så jävla underbart! och halva praktiktiden är avklarad! bara två veckor och tre dagar kvar!
 
idag började jag halv sju som jag skrev igår. vart inga problem att komma upp eller att gå till praktiken. slutade vid halv två, gick direkt till gymmet! jag kan ju meddela också att det börjar bli alldeles fööör varmt att gå med världens fetaste vinterjacka! uscha!
men i alla fall, var på gymmet i en och en halv timma som vanligt och sprang i 35 min (utan att få ont i benen) och körde ben och axlar! så jävla skönt! mindre skönt är att jag har fått världens vattenblåsor på fötterna av mina skor jag gymmar i... önskar mig nya när jag fyller år!
efter gymmet hämtade pappa mig, vi åkte till hans jobb, jag tog bilen och åkte til elins där jag köpte nya solglasögon! WOHO, vår och sommar är välkommen åt helvete! sen åkte jag hem och tog diskmaskinen och hjälpte mamma att plocka iordning lite här hemma.
nu är ida,rikard, amanda och frejs här och ska ha tacomys!
imorn(bitti) ska jag åka till hjo för att passa freja medans amanda och rasmus tränar! myspys morgon!
sen ska jag träna och på kvällen ska jag förhoppningsvis till husaren och få gratis skor;) utgång alltså, fast nyktert;) håller vad jag sagt! ingen alkohol förens jag fyller år , eller förräns 50 dagars! 
nuuu ska jag vara social mot alla
puss på er

Torsdag!

Hej på er!
Ligger just nu i Idas säng och kollar på Anastasia! Älskar den filmen!
Börjar 6.30 imorn.. Och därför sover jag hos Ida! Har haft mys för mig själv nu i kväll, med ansiktsmask och sånna grejer!
Haft en bra dag faktiskt, ungarna på dagis är för söta!
Sen vart det gymmet i en och en halv timma! Sprang i 35 min utan att få ont i benen! Så jävla lycklig! Sen körde jag mage och ben, jag vet en som kommer ha träningsvärk imorn!
Det enda dåliga idag var att jag skar mig i inihelvete på praktiken förut, svårt att förklara med skar rätt i tummen, så det glipade en bit;) nu gör det ont som fan och klantig som jag är fick jag apelsingöjs i där förut när jag inte hade plåster på... Ont som helvete. Så går med fintfint blåsten som täcket hela toppen av tummen;) haha!
Nu ska jag kika filmen i 40 min och sen sova!
Puss


Min dröm.

jag hade en så underbar dröm inatt som jag måste bara skriva ner. 
jag drömde om min älskade student. måste bara säga att det är 91 dagar kvar!
i alla fall, som alltid kommer man la aldrig ihåg hur själva drömmen började och som alla drömmar fanns det även lite konstiga saker i denna också;)
men, alla glada treor skulle ta studenten. jag kommer verkligen inte ihåg hur morgonen var, men det var i alla fall någon timma före vi skulle springa ut, alla stog och sjöng och kramades och pratade om gamla minnen från åren vi gått i skola. men kommer en rolig sak, när första klassen som skulle springa ut, som var op av någon konstig anledning. så skulle man först hoppa från ett tak till ett annat för att komma till själva rummet där man skulle springa ut ifrån, dock var det en balkong man sen skulle springa ner för, för att sen springa upp på scenen. 
Klass efter klass sprang ut, och v-höjd och kavelbro var på samma utspringningsplats vilket betyder att det är var massa klasser som skulle springa ut. Bf var så klart sist av alla, som det kommer bli när jag tar studenten. Bf är alltid sist ;)
i alla fall, när alla klasser hade sprungit ut så var det våran tur, person efter person hoppade från taket till det andra taket och sen ställde sig redo för att springa ut. jag kunde verkligen känna spänningen och nervositeten som jag hade i kroppen, samtidigt som jag nästan dog av längtan att äntligen få springa ut, hoppa och dansa på scenen för att sen hoppa på flaket och njuta av studentdagen!
jag vakande precis när vi skulle gå av scenen efter att ha under en liten stund haft den roligaste stunden i mitt liv.
fatta vilken känsla jag hade när jag vakande. elr ah, de och min migrän då;)
nu längtar jag ännu mer, 91 dagar kvar! 
 

skitonsdag..

inte nog med att jag är sjuk, dock mår jag bättre så imorn blir det praktk.
i alla fall, inte nog med det så fick jag världens bästa uppvakande idag. elr inte. ibland hatar jag instagram, twitter och facebook. idag ska jag undvika allt. 
nu ska jag käka frukt och sova igen,
ah men puss då

Nu brakade min värld samman

Febern har hittat hit och satt sig. Vart fel smak på min b&j som jag beställde från pappa, var sjukt sugen på keso men den är slut. Huvudvärken är fortfarande kvar och vill fan inte gå över, jag vet knappt vad jag heter för jag är så trött men jag har sovit nästan hela dagen.
Ja, det är fan inte mycket med mig just nu.
Skjut mig? Snälla?


godmorgon

 typ. vakande nyss. har lika ont i huvudet. börjar tro att man bara gör alvedon och sånt skit för att folk ska tro att det hjälper och köper sånt bös. 
ligger och halvkollar på förhäxad och somnar till lite då och då. och funderar även på att klicka hem ett par ljusrosa converse som jag vill ha på studenten.. men kan liksom inte bestämma mig så ska nog vänta till mamma kommer hem så ah. det är ju inte så att mina fötter blir större eler mindre så det spelar ju egentligen ingen roll om jag klickar hem dom nu, eller om en månad.
sak sam. har egentligen inget viktigt att skriva. men jag har tråkigt.
nu ska jag kika film
blä
puss

tisdag 5 mars

trodde faktiskt att jag skulle klara mig, från att inte bli sjuk.. men fan heller.
ligger hemma i soffan och har spränghuvudvärk och är helt konstig i kroppen. så är hemma idag i hopp om att få åka till praktiken imorn! hatar att vara sjuk.
ligger och kollar på harry potter och dricker te och dör snart.. idag bli en jobbigdag. jag som ville träna.
bajs åt helvete vad jag hatar detta
nu ska jag sova
 

Måndag!

Sitter just nu på cykeln på gymmet och ska snart dra mig till rese och till bussen hem! Slutade praktiken vid halv sex, var helt inställd på att jag inte skulle hinna till bodycombaten, men var på gymmet tjugo i och hade tio min till godo, så hann med passet! Så jävla underbart! Så nu mår Matilda bra, har hunnit med att springa på löpbandet en sväng, dock mår inte mina ben speciellt bra nu då sprang bara en kvart i sakta tempo... Och nu cyklar jag, bra det!
Busen hem går fem i åtta så det är ingen brådska direkt! Skönt det!
Haft en lugnt och skön dag, sovmorn till tio, slutade halv sex och nu vet ni vad jag gör. När jag kommer hem ska jag käka ägg, som jag glömde äta i morses, och duscha och sen sova, börjar tidigt imorn så set blir att gå upp vid sex... Nog tjatat, nu ska jag trampa på i en kvart till!
Puuuusss


Myssöndag!

Ligger just nu i Idas underbara säng helt alone, och kollar på o.c! Har ju sovmorn imorn så utnyttjar det medan jag kan, efter Ida flyttar till hentorp om några veckor tillsammans med Rikard så... Nemen superkul för min fina syster och henne pojk!
Ska snart sova, får sova till kvart i nio imorn, på en måndag, det var länge sen! Och imorn börjar den tredje veckan på praktiken, har inget att klaga på asså! Går sjukt fort, har Askul på praktiken! Humöret kan man klaga på ordentligt men det skiter vi i nu.

Kväll har jag kollar på o.c, målat naglarna och myst med ananas och ansiktsmask! Så underbart, mysigt ! Bra avslutning på söndagen!
Nu ska jag sova
Puss på er


söndag!

hej på er
ska strax åka in till skövde för att träna och sen till ida, ska sova där för jag har sovmorn till tio imorn. slutar vid halv sex så hinner inte med bodycombadet och funderar på att skita i spinningen också för jag orkar inte vänta i två timmar på ett halvtimmes pass, då kan jag lika gärna träna vanligt! får se hur jag gör!
 
i alla fall, vakande vid halv tio imorses, åt god frukost och sen la mig vid tv en halv timme elr något innan jag skulle gå ut och gå och möta ida ute i brunstorp. så det blev la en promenad på sju km elr något! sen slängde vi oss solen en stund innan vi åt lite mat. sen gick jag upp och städade och gjorde i ordning mina kläder i garderoben! nu äre fint!
nu ska jag packa väskan
puss på er
det bästa som finns <3

Kalle Blomkvist och Rasmus!

hej på er!
sitter just nu i min säng och kollar på en jättegammal film som jag såg på när jag var mindre! Kalle Blomkvist och Rasmus! har ni sett dom filmerna? dom är ju verkligen skittöntiga men så sjukt bra! typ fäktas med pinnar och har asdålig inlevelse i filmen men dom är så söta ;) och rasmus är ju to die for!
dagen har gått åt till freja och gymmet. gick ut och gick med frejs i morses, hon vart skitarg på mig för jag tog upp henne ur vagnen, tänkte att även hon skulle få sträcka på benen. men icke, jävlar vad arg hon blev. men när jag satte ner henne i vagnen igen och när hon fick min mobil så vart allt frid och fröjd igen! gullunge!
sen sov jag en stund, när frejs sov!
sen vid tre körde jag rasmus till hjo där han skulle spela match, och sen åkte jag till gymmet. körde verkligen skiten ur mig, körde crosstrainern i en kvart (riktigt tungt mottstånd och fort saregå!), sprang fort som fan i 20 min, biffarna på gymmet måste trott att jag vart jagad av något ;)ahah
har sån äcklig träningsvärk i magen sen igår! idas mördarövningar gör susen asså;)
sen cyklade jag i tio min och sen körde jag lite axlar och rygg! gööööött
imorn blir det igen gymmet igen, annars en lugnt dag! sen börjar den tredje veckan på praktiken, på fredag har halva tiden gått! fattar ni? sjukt 
nu ska jag kolla på filmen och sen sova!
puss på er

lördag..

idag är inte humöret så bra.. den ända som gör mig på bättre humör är grejs och tanken på att jag om två timmar ska till gymmet. orkar inte. 
 

ÄNTLIGEN FREDAG!

God kväll på er!
ligger just nu i min varma och goa säng, med värmemadrassen på full och kollar på en prinsessas dagbok 1, bra film faktiskt;) har sån äcklig migrän och har haft de typ halva dagen.. inte kul.
har haft en lugntkväll med familjen, kollat på baksmällan och ätit taco. ska strax sova!
imorn kommer frejs vid halv tio (?) för amanda ska till ikea och då ska freja vara här! hon och jag ska ut och promenera en sväng och mysa! behöver jag känner matilda.
i alla fall, slutade praktiken vid halv två, gick till veromoda för jag hittade en asmysig tröja på nätet och ville ha den! dock kostade 500 kr och den vart inte lika "jag måste ha den" längre... men hittade en annan topp som jag tyckte om och den satt som smäcken. så det blev marsmånads enda inköp, måste tänka på pengarna!
sen gick jag och gymmade i en och en halv timma, sen åkte hem. blev så äckligt illamående när jag åkte hem, kan bero på att busschauförridioten körde som en jävla fan och vägen är en rikigt svängig väg , det funkar liksom inte. 
så hade påse redo i fall det skulle hända att magen vände sig mer än den redan gjort;)
kom hem, la mig direkt i soffan och vilade , la sen mig i en timmes bad och höll på att somna, åt mat, kollade på film och nu ligger jag här och ska strax sova!
imorn blir det som sagt mys med frejs och sen gymmet! 
nu jävlar, slocknar jag 
puss
 

RSS 2.0