30 december

grattis till världens bästa mormor!
mår ni bra allihopa? själv mår jag primus, ligger i sängen, nedbäddad och kollar på friends, som vanligt! 
idag ska jag ha en riktigt slappardag framför datan, innan det är dags för att göra sig i ordning för att åka in till skövde och kolla på bio med min kära mamma! och efter bion så kommer d och sover här:) 
imorn är det nyår och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, känns rätt skönt . har liksom inga förväntningar så det kan ju inte bli mer än okej:) skulle inte göra något om man bara var hemma hos något, åt god mat och ha en chillkväll, men som sagt, får se vad som händer:)
nu ska jag fortsätta med att inte göra något, sen kommer första sammanfattnignen av året.
puss
 

juste,

tänkte gör en liten sammanfattning av året, i månadsform. börjar imorn
puss

29 december

pligger just nu i soffan och kollar på sagan om ringen och somnar snart... sover så äckligt dåligt nu för tiden så jag går typ och halv sover hela tiden ;) 
idag har jag inte gjort allt för mycket, städat och gymmat typ. så skönt att gymma igen, tränade i en och en halv timma, körde skiten ur mig så kommer säkert ha en sån träningsvärk imorn så det finns inte!
imorn är det redan söndag och näst sista dagen på 2012! herregud va tiden går fort, kändes som igår då jag gick i nian och hade mitt sista jullov på högstadiet. nu är jag inne på mitt sista jullov på hela skolgången, mitt sista jullov. jag slutar skolan om fem och en halv månad. jag tar studenten, ska börja jobba! jsute, ska leva i nuet tänkte jag mig ;)
 
på tal om några dagar kvar på året, har ni några nyårslöften? jag har det. dock kanske löjliga men sånna grejer som stoppar mig något otroligt!
jag ska bli av med min hissrädsla och försöka bli av med min mörkrädsla.
att åka hiss är något jag är så otroligt rädd för, jag klarar nästan inte av det. blir helt konstig. får panik och vill ut där ifrån. blää för hissar.
sen så den dära förbannade mörkrädsla. ett exempel när jag är ute och springer. en runda jag springer är så sjukt mycket skog runt och kring. så när jag springer på  vägen och ska vika av in på grusvägen där skogen börjar så får jag återigen panik. jag kommer aldrig längre än 200 meter in i skogen sen panikvänder jag! jag får sån panik när jag inte ser vad som är framför eller vad som är bakom. jag har ingen aning om vad som händer i huvudet, men jag klarar inte av att fortsätta springa i mörkret. så springer tillbaka ut på vägen där ljusen är och springen en annan runda. nu jävlas ska jag bli av med dessa hinder!
nu ska jag kolla på filmen
puss

Fredagen den 28 december!

ja igår vart det inte mycket positivt! elr jo det var en sak som jag gjorde igår som jag är så glad över!
det är nämligen så att jag ÄNTLIGEN köpt en balklänning! har varit på christinaboden i skövde ett antal ggr och när jag var där med therese förra veckan blev jag helt kär i en röd/vinröd klänning, men jag har tvekat på om jag ville ha den klänningen. så var jag och amanda där i går och provade klänningen igen och jag bestämmde mig direkt att jag skulle ha den. 
Det var liksom min klänning och jag kände mig verkligen fin i den! så den är min! jättefin klänning verkligen! 
 
Just nu sitter jag fullt påklädd och väntar på mamma. vi ska ut och gå innan vi åker till skövde och gymmar, går till polisen och banken. se till att aldrig få eran plånbok stulen. ett rent helvete.
när jag kommer hem igen ska jag baka något tills ikv då det är tacokväll! 
i helgen vet jag inte vad som händer men det får vi se!
och på måndag är det nyårsafton, för mig blir det rätt lugnt tror jag ;) hah
nu ska vi ut, puss
 
 

mitt i allt deppigt

lista..

jag har insett att min senaste kyss….var med en person jag svor att jag aldrig skulle vara med igen
jag saknar….min plånbok!
jag pratar ... ibland föööör mycker
jag skrattar….av skadeglädje
jag tycker om…. mina kompisar
jag avskyr när folk…. hugger en i ryggen och ljuger för en
mina närmaste vänner är….dom vet vilka det är!
min första vän hette…. anneli ebersson
kärlek är…. ett stort fett frågetecken för mig.
min favoritfilm är…. australia
när jag borstar tänderna…. är det alltid en hand som grejer med håret
när jag lagar mat…. blir det asgott
jag är rädd för…. ormar, flygplan, höjder, små äckliga kryp
jag önskar…. att ett mirakel ska slå in
den bästa känslan är…. när man känner sig fin, och får lite extra självförtroende
jag vill…. ha tillbaka min plånbok
jag är…. dum i huvudet ibland
jag är sämst på…. göra saker jag inte borde göra
jag kommer alltid att vara…. ärlig åt helvete
det finaste som finns…. är fan ärlighet
i sommar…. är jag förhoppningsvis inte arbetslös!
sist jag grät var…. tio min sen
jag kan….vara din bästa vän eller din värsta fiende, välj själv.
min mobiltelefon är…. heeela tiden med mig
när jag vaknar på morgonen…. ska jag åka till skövde, gå till gymmet, till polisen och till banken.
innan jag somnar…. kollar jag antingen på friends, kollar igenom bilderna på mobilen eller läser igenom gamla sms-konversationer 
just nu håller jag på att….dö av sömn
idag har jag… köpt en balklänning, blivit bestulen på min plånbok, sovit massa, gråtit massa och kollat på film med mamma
på gymnasiet…. har jag gjort en massa skitsaker. längtar till praktik och student
jag vill verkligen…. ha ett jobb där jag slipper gråta varje gång jag ska jobba

Trött på livet

Just nu är jag så ledsen, arg och så besviken på vad det finns för folk här i världens. Jag glömde min plånbok på rådhuset när jag och min syster fikade. Jag kom på det en stund efter, gick tillbaka för att jag hoppades att någon vänlig människa med lite mänsklighet skulle ha lämnat in den. Men inte. Utan det är någon som har snott min plånbok. Jag har idag blivit av med 1200 kr, två biobiljetter, mitt bankkort, körkort, ett presentkort från Ica, gymkort och träningsnyckeln, förköp till 150 dagars, bibliotekskort och lite sånt. Just nu är jag så ledsen. Mina julklappspengar är borta. Så till den idioten som sitter hemma med min plånbok, mina pengar och alla andra saker! Skjut dig! Inget jävla samvete alls! Jävla äckliga människor


Herregud

Det dära med mina rubriker och skit, självklart skulle det vara "sjuker" och inte sjunker!
Puss igen


Sjunker tjej

Hej alla fans!
Sitter just nu på nailcenter i Skövde och väntar på Amanda som får sina naglar fixade. Så här sitter jag och hostar och snorar som jag vet inte vad, är lite hängig tyvärr, blir aldrig av med skiten!
När Amanda är klar ska vi shoppa och ta en fika här i Skövde, en riktig mysdag! Min syster är också förkyld så vi "förkylar" ikapp med varandra;) nu ska jag återgå till mitt spel!
Puss


baki

 

Utgång!

Haft en så sjuuuukt bra kväll! Iiing a deppigheter, inga sura miner! Rätt möe alkohol dock men varför klaga? Nu är det ju bara tagga fylla nästa vecka och även veckan efter det, herregud!
I alla fall, sitter just nu och väntar på pappa som står pratar med polisen, det har nämligen varit inbrott på pappas jobb för typ en halv timma sen så dom tar kort och sånt bös. Längtar hem till min säng och till maat! Dock mår jag så jävla illa och bakfyllan har redan kommit smygande... Meeen, imorn är det shopping som står på schemat! Älskar nya kläder och rea!
Nog tjatat, äääääntligeb får jag pka hem!
Puss


25 december

hoppas alla hade en mysig julafton? ni vet ju redan hur min gick till.
men är nöjd med mina presenter, fick träningslinne, sportbh, en assnygg ridväst ( ingen säkerthetsväst) . svarta ridbyxor, fina röda vantar, en te kopp (samlar på sånna , har tre st nu) pengar, ljus och godis. sen fick jag ju två biobiljetter av min faster i torsdags! så jag är nöjd. så imorn blir det shopping. ska försöka hitta ett par nya löparbyxor och lite mya kläder. men ska spara en del av pengarna också. fast måste köpa nya boots... eftersom mina är tre år gamla..
i alla fall, har ätit världens brakfrukost så är återigen i matkoma.. och ska nu rensa i min garderob, hittar itne ett skit där inne längre, så nu är det på tiden. sen ska jag packa väskan med kläder, smink och alkoholen som ska med till hilda. vid tre ska vi vara hos farmor och äta kalkon , som vi alltid gör på juldagen! sen kör mamma mig till hilda där vi ska göra oss i ordning och sen ta tåget till töreboda, förfesta med therese och sen vidare till skövde igen för utgång! hoppas på en bra kväll! imorn är det då shopping som står på schemat, hur pigg jag kommer vara märker vi imorn ;) ahha
jaja, nu ska jag sätta fart! 
puss på er
 

Julafton!

Nu börjar julafton lida mot sitt slut, och för mig känns det som om något fattas. Mitt humör är inte det bäst, har blivit lite mycket av det goda idag. Men har bara mig själv att skylla på. Ska gå och lägga mig "tidigt" idag med tanke på morgondagens festligheter!
Nu ligger jag i soffan och kollar på tomten är far till alla barnen! Somnar snart... Jaja, hoppas ni haft en bra julafton.
Puss


dan före dopparedagen!

wooohoo imorn är det julafton!!!!!!!!!!!

godmorgon förresten ;) 
ska börja julstäda nu så tänkte slänga in ett inlägg för idag har jag inte tid, städastäda, åka in till skövde för att handla den sista julklappen, bra tjeja har glömt att köpa en julklapp till en familjemedlem.. hejja matilda! sen ikväll ska vi gå till kyrkan och lyssna på familjen frid när dom sjunger. förra året var jag med, kommer ni ihåg det? 
nu mååste jag städa
puss på er
 

hade visst tid ändå

eftersom matilda har jätteont i sin hals och är lite hängig så blev det ingen dennis idag.. men nu har jag slagit in alla julklappar och det är ju nästan det roligaste med själva grejen att köpa julklappar, hatar att köpa men älskar att slå in :D har plockat i ordning lite på mitt rum och nu väntar jag på att det ska bli varmvatten så jag kan bada en stund. idag blir det väldigt mycket julfix här hemma, myspys på riktigt. ska ta in och pynta granen och göra julfint i rummet. 
nu ska jag kolla på film och sen duscha.
puss på er
 

22 december (tidsinställt)

var det någon som dog? tror inte det va? nu ligger jag säkerligen och sover elr något, så detta är ett tidsinställt inlägg pga att jag inte hinner blogga imorn. 
Har äntligen köpt klart alla julklappar så får slå in dom imorn. therese hjälpte
var som sagt  fixade therese mina naglar och jag är såååå nöjd. .slänger in en bild på dom. hon är så otroligt duktig! 
imorn (idag)kommer dennis hit och vi ska julpyssla lite, klä granen och ha film-mys! en riktig mysdag med andra ord,imorn vet jag inte vad som händer men ska förhoppningsvis åka och träna om gymmet är öppet, det borde det la vara? och på kvällen ska jag gå till kyrkan och lyssna på fam frid som alltid sjunger i kyrkan dagen före julafton! mys! 
justee, var inne på christina boden i skövde förut oxå, och provade en såååå fin klänning, funderar på om jag ska köpa den. har ju lagt undan den! återstår att se
nu ska jag göra annat
puss på er
 
 

Nagelfix!

Sitter hemma hos Therese och får skiiitfina naglar gjorda! Julafton/nyårsnaglar! En hand är klar och snart den andra och jag kan inte bli nöjdare!!! Duktiga tös! Sen ska jag åka bilen hem och sova! Trötter tjej. Men har äntligen jullov! Puss på er


mysig och go hemmakväll!

är så sjukt glad att jag inte gick ut i kväll. just nu är jag så förbannat trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, om jag skulle druckit på detta skulle jag typ somnat i ett hörn på krogen;) ska ju ändå ut på tisdag. och på tal om tisdag då det är juldagen och utgång för en jävla massa personer så har jag köpt förköp till både tisdag och 150-dagars som är den 6e. en jävla massa pengar som jag slösat.. herregud. tur att man bara lever en gång, och ska börja jobba igen efter jul tänkte jag. så jag får in lite pengar oxå.. inte bara slösar!
iallafall min dag har varit återigen lång åt helvete. kom hem runt halv sex och sen dess har hela familjen varit här, + min  faster emma och hennes familj och farfar. haft lite miniminijulafton med dom. fick två biobiljetter som kommer säkerligen komma till användning! 
imorn är det äntligen skolavslutning! ååååh som jag längtat! slutar la runt tolv elr något och efter det ska jag hem, kanske med therese som följer med. sen kör jag in mamma och pappa till någonstans som dom ska vara hela kvällen, och sen tar jag bilen och åker till töreboda och till therese! vi ska ha myspys med nagelfix som den tösen är så sjukt duktig på! ska lägga ut massa bilder sen på resultatet, ni fattar inte hur duktig hon är! sån talang den tösen har! lika imponerad varje gång! 
i helgen blir det la bara julfix, lugn helg med andra ord!
nu  ska jag sova, somnar snart!
puss på er
 
helt ärligt! har jag inte världens sötaste systerdotter?! <3

tacksam för körkortet!

denna stund, då jag sitter hemma i soffan och ska snart hoppa in och bada en stund för jag har sovmorn till 13.20. denna stund är jag så tacksam över körkortet! är jag egentligen alltid men just sånna är tillfällen är man lite extra glad, + att man har en så snäll mamma som låter mig låna bilen! 
sov till typ halv tio, tog direkt på mig träningskläderna och gick ut och sprang en kortissväng på 3.5 km. men så skönt att göra det på morgonen. pga att jag inte hinner träna idag för att jag måste köpa julklappar + att jag vill variera träningen så fick det blir en springtur! duktig tjeja! börjar som sagt vid tjugo över ett och slutar senast tio över tre. väldigt sällan lärarna håller tiderna nu för tiden eftersom det börjar närma sig jullovet! så vet inte riktigt, saksam, ska iallafall åka upp till stan efter och köpa alla julklappar! så ikv ska jag ha lite julklappsverkstad i stugan, mys! 
nu ska jag sätta fart. puss på er
 

Tisdag 18 december

efter en otroligt lång och tröttsam dag så ligger jag äntligen i min säng och kollar på vänner och har skrivit lite på den sista inlämningen som ska vara klar på torsdag. imorn har jag en så otroligt ovärd dag i skolan, börjar tjugo över ett och ska bara lyssna på en föreläsning. så ska åka in och gymma och sen köpa lite julklappar tänkte jag mig. får inte skjuta upp julklappasköpena längre, måste få det gjort! 

idag har min dag som sagt varit otroligt lång och tröttsam, åkte till hjo med mamma vid kvart i åtta, tog bussen till skövde vid halv nio och somnade direkt när bussen åkte från hjo och vakande när bussen åkte in på rese. hade provet i människor, gick säkert bra, jag är iallafall nöjd! hade estet och historia och slutade vid tjugo över tre. gick på stan lite innan jag gick och tränade i två timmar! sååååå jävla skönt, dock märker man väldigt väl när man har haft en så lång vila som jag haft.. aldrig mera! sen gick jag och hjälpte mamma och pappa och köpa julklappar till alla andra, jag vart redan klar:D ååh längtar till julafton så jag spricker snart! älskar julen!
kom hem runt kvart i nio ikväll så återigen, lååång dag! 
nu ligger jag i min varma och sköna säng, med benen som värker.. mindre kul!
nu ska jag kolla klart några avsnitt av vänner och sen sova gottgott! 
skriver mer imorn
puss
 

Måndagen den 17 december

nu vart den återigen måndag. en vecka kvar till julafton. denna dag tillbringades med att plugga till provet imorn, och så har jag sovit pga migrän.. inte sköj. så denna dag har inte varit så händelserik. men imorn ska det dock hända lite mer tänkte jag. först skola såklart, sen upp till gymmet och träna i två timmar och sen handla lite julklappar:) + matlagning så klart.
jomen. imorn ska jag försöka göra ett såntdär "dag" inlägg. så ni får något roligt att läsa.
nu ska jag sova
puss
 

Narnia!

avslutar kvällen med lite narnia. så underbart mysig film så jag vet inte vad, tycker om den! 
humöret har sjunkit några, eller massa nivåer neråt och är inte alls pepp på något just nu, jävla skit. de fem dagarna som är kvar av höstterminen, näst sista terminen känns som en evighet. jag vill bara ha fredag eftermiddag, då jag sitter på tåget hem till therese! min vän.
jag längtar tills jag äntligen få pusta ut, slippa träffa personer som jag inte vill träffa och bara njuta av att vara ledig. börjar nästan längta till praktikveckorna oxå bara för att slippa människorna i skolan. orkar bara inte. och jag är så jävla nojjig över att det sägs att jorden går under på fredag.. mesmatilda som tror på sånt skit, men tänk om det är sant? kommer inte kunna slappna av förrens på lördag... kul.
nu ska jag kolla lite på narnia och sen sova
puss
 

The hunger games

har spenderat halva dagen med att leka med älskade freja. andra halvan av dagen har jag städat och pluggat till provet på tisdag. och fixat och hjälp mamma med allt som ska fixas till jul. herregud, en vecka kvar till julafton! fem dagar kvar till jullov! underbart!
nu sitter jag i alla fall och kollar på the hunger games och ska snart gå ner och bada lite, sen fixa håret så man slipper göra det imorn, och sen sova. sov åså äckligt dåligt inatt så är förbannat trött! imorn är det skolan,träning och plugg som står på schemat. jag står även för matlagningen hemma denna vecka för att göra det mindre jobbigt för mina föräldrar som har tillräckligt att tänka på. 
ska sätta mig på cykeln och cykla i en halv timme, så jag får lite gjort idag.
och vet ni vad jag ska göra efter jul? då ska jag välkomna ett till par jeffrey till mig garderob. ett par svarta lita spike! underbart snygga, och lite lättare att ha till allt, :)
 
har egentligen inte roligt att skriva, så skriver la imorn elr något.
puss

lördagen den 15 december

godkväll. 
har haft en upp och ner dag idag. den började bra, sen sjönk humöret och lite tårar föll. sen vart det bra igen och nu mår jag trötter. bra svenska där. utmattad med andra ord, och lite energilös. har tillbringat kvällen med mina flickor från hjo, denise, julia och andrea. så länge sen jag var med dom så det var otroligt kul att vara med dom en kväll. åkte och hämtade dom i hjo vid sex, handlade lite mat som vi sedan gjorde till en kycklingsallad. mums! sen gick vi ut i stugan och kollade på film men dumpade den sen och filmkollandes övergick i massa prat!:) nu sitter jag här själv och kollar på batman, senaste filmen som är rätt bra faktiskt.
imorn ska jag mysa med frejs och sen åka in till skövde för att träna, mördar pass = två timmar på gymmet! lite maskiner, intervaller, crosstrainer och sånt. underbart. äntligen är jag "frisk" nog att träna. är så glad, och jag längtar tills jag får hoppa i mina träningskläder, ställa mig på crosstrainern en timme, springa i en halvtimme och köra maskiner i 40 min! ååhh, ge mig söndag nu! 
ska snart gå och lägga mig faktiskt, är som sagt otroligt utmattad så jag somnar snart sittandes. inte bra. 
skriver min " dag 5" imorn, om något jag inte har kommit på än. det löser sig.
annars då? jag är otroligt festsugen. men ska vänta till den 25, efter de blir det väldigt mycket alkohol. tre ggr på en och en halv vecka.. ojojoj. jo för att det är utgång den 25e, nyår, och den 6e är det 150 dagars och utgång igen. herregud. sen ska jag nog ta några vita månader, allafalls tills nästa nedräkning till studenten. men är sååååå sugen... får vänta i en vecka lite drygt. sen så. lika bra att tagga ordentligt och va på ett sjukt bra humör! right? men, ni som nu är ute, ha så sjukt kul och festa lite åt mig oxå! nu ska jag sova'
pussssss
 

fredag!

 jag ska slänga in mina små dissar som jag skulle skriva igår. men först ska jag skriva ett litet vanligt inlägg.
idag är det min efterlängtade fredag, guuud så skönt!
imorses åkte jag ner och pratade med lisbeth och tog även första vaccinationssprutan för livmoderhalscancer, bara sådär liksom. sen åkte jag till skolan och kom dit vid tjugo i elva, åt lunch, morötter och någon köttsak typ. sen hade vi två lektioner och sen slutade vi. åkte till hjo, hämtade ut nya p-piller och sen åkte hem. nu ligger jag i soffan och sover nästan för jag har så äckligt ont i huvudet så ah.. trött som ett as är jag också. borde egentligen ta diskmaskinen för att göra det enklare för mamma när hon kommer hem, men jag har så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. får helt enkelt sova en stund och göra det senare. 
imorn är det lördag, då ska jag åka in till skövde med Dennis och köpa julklappar, bra att det blir av, annars skulle jag skjuta upp det tills nästa helg och panikhandla och få inget gjort typ. så bra att dennis skulle in och tar med mig!
sen är det julgodis time imorn, dags att göra julgodis! myyyys! sen på kvällen ska jag ha myskväll med mina fina hjobor, denise,julia och andrea! synd bara att inte anneli kunde vara med.. så hela morgondagen är fullspäckad och så ska det vara. på söndag ska jag åka in och träna har jag tänkt mig. sen vet jag inte vad som händer, men de löser sig.
nu är det bara fem skoldagar kvar på höstterminen. och går snart in på min sista termin på gymnasiet. sista terminen i skolan. herregud.
 
DIIIISSSAR!!
dissar åter igen dessa ögonenbryn. ni alla som läst min blogg ett tag vet mycket väl vad jag tycker om kolsvarta och extremt markerande ögonbryn, fyrkantiga dessutom. usch och fy. ni människor som går runt med kolsvarta, extremt markerade och fyrkantiga ögonbryn, ni är säkerligen finare utan dessa. inget illa menat. min åsikt och det är ju min blogg så deal with my åsikt;)
 
och sen är det dessa mössor som inte gör något nytta på huvudet. fattar ni vad jag menar? okej om det är på en del killar om passar i det, men tjejer? asså allvarligt. det är en killgrej. inte en tjejgrej och jag tror inte jag sett någon tjej som passar i det. sjukt fult. feeeet diss!
 
små korta dissar, nu ska jag sova
puss

13 december

goddag mina damer och herrar. sitter i skolan och har historia och dör typ. har ont i halsen..
idag kan jag lova er att det inte händer mycket, religionsboken blir min bästa vän ikväll..
senare blir det en långt dag 4 inlägg om saker saker jag stör mig på. lite dissar med andra ord! 
nu ska vi kolla film
puss
 

humören sjönk

jag kommer alltid hata facebook. när man är som skörast, då dyker det upp något som gör en så ledsen. jag orkar inte mer, jag orkar inte gråta varenda gång jag ser namnet jag inte vill se, gilla eller kommenterar, min värld går under.
du är äckligt förbannat svår att glömma.
min värld går under
jag går under

Vanligt inlägg

Måste ju slänga in ett idag har jag gjort detta, inlägg oxå;)
Sitter just nu och kollat på Charlie st cloud, sorglig film, och ska snart gå in och duscha, men lär inte hinna det innan greys börjar, så får gå och lägga mig sent idag, och jag vet vad det betyder, dåligt sömn och en zombie imorn. Jag har kommit på det att går jag och lägget mig sent så sover jag inte mer än 3 timmar på en natt, borde egentligen va sp att lägger man sig tidigt har man svårt att sova, men för mig är det tvärt om. Är ju lite udda.
Iallafall, lagade mat till pappsen och nig, lax och massa grönsaker, första frågan kom när pappa såg att det inte var något potatis till, förklarade fint att jag inte ville ha potatis och att jag hade tur som slapp koka endast till honom för potatisen var slut;) en suck fick jag som svar men efter var han nöjd;) nyttigt ska det vara!
Har även hunnit plugga lite religion också, duktigt!
Nu ska jag kika filmen och sen greys.
Puss


dag 3 - Detta längtar jag till

Jag längtar så klart till flera saker så jag tänkte ta några grejer
- Jag längtar tills jag har mitt liv i ordning. 
Mår bra, är nöjd med mig själv, vet vad jag vill göra med mitt liv, veta vad jag vill jobba med, ha familj osv.
Jag är nästan lite rädd för vad som händer efter studenten. jag vet att året/åren precis efter studenten får man ta vilket jobb som helst bara för att få jobb. jag lär la hamna på ica eller någon annanstans. men jag är fortfarande rädd. jag vill ha allt ordning. jag har ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir "stor". jag vet verkligen inte. och det skrämmer mig något otroligt. men, allt ordnar sig, hoppas jag.
 
- Längtar såklart till studenten. alla nedräkningar som är närmare studenten, skummpartyt och alla såna saker. Även fast fortsättningen efter studenten är skrämmande så längtar jag ihjäl mig efter stuenten. Alla grejer som ska fixar är ju lite jobbiga men ändå så otroligt roliga, som fixar frisör, balklänning , utspringningsklänning, skor till studentdagen, skor till balen, bil till balen, naglar till student/balen, allt hemma som ska fixas till studentdagen och alla sånna saker. Och jag längtar så till vecka 17, då jag får min studentmössa!;D
 
- vad längtar jag till mer? 
jo, tills någon av mina systar får bebismage igen, alltså att någon av dom ska få barn;) det är så mysigt. När amanda var gravid, så fick jag ju en spark av freja när jag lyssnade, en spark på örat och jag började störtlipa! så underbar känsla, fatta coolt när man själv känner sparkarna sen när man själv är med barn! åååh, det längtar jag till
 
nog tjötat, right? nu ska jag laga mat till pappa och mig
puss
 
 

Utkast: Dec. 12, 2012

tydligen så förtjänar jag inte att gå runt och vara smärtfri eller må 100 % bra, för nu har min hals börjat göra riktigt ont, och mattheten börjar komma tillbaka. + att jag är rädd för att jorden kommer gå under och vi kommer dö nästa fredag. + att mitt humör har sjukt en jävla massa under de ynka timmarna från att jag låg i idas soffa till att jag sitter i skolan och har männskor i behov av stöd och längtar hem.
jag vill träna, jag vill kunna röra på mig utan att få panik för att jag inte kan andas. jag vill kunna fortsätta på mitt mål, att bli fin och fit. jag ska sluta med mina äckliga p-piller för de bara förstör allt. jag ska köpa nya träningskläder så efter julafton så jag får ännu mer motivation än vad jag redan har. jag vill lyckas, jag vill bli nöjd med mig själv. jag vill bli fin och känna mig snygg och tillräcklig. jag vill lyckas.
jag vill må bra

2012-12-12

Skulle egentligen väntat tills klockan 12.12 bara för att. Jag bryter trenden och säger bullshit, ingen speciell dag. Råkar bara vara sista gången på riktigt länge då det blir så här med datum och år. Men jag vet att det inte kommer hända något speciellt bara för det är detta datumet. Bullshit med andra ord!
Ligger nu i Idas soffa och kollar på greys och ska snart hoppa in i duschen! Börjar ju inte förrän 13.20, då det blir en rriktig chill dag. Slutar tio över tre är hemma runt halv fem, cykla på helvetescykeln och sen plugga prov.. Ungefär så ser min dag ut. Imorn ska jag försöka gymma, längtar!
Nu ska jag återgå till mitt!
Puss


Mina förebilder

Min gulliga förebilder mina två stora systrar och min mamma! Har alltså tre förebilder för er som inte kan räkna;)
Kan börja med att förklara varför, varför varje person är en förebild.

Börjar med min äldsta syster Ida. Varför Ida är en av nu a förebilder är för att hon vet vad hon vill. Har hon bestämt sig för något så ska det fan bli så också. Hennes kämparglöd är helt guld värd! Både för henne och för mig. Får en jävla kick av henne! Sen finns det massa annat som gör henne till min förebild, hennes klädstil, hennes humor och att hon är lätt att prata med! Finns så klart mer! Så klart en sjukt bra syster är
Hon också!

Min näst äldsta syster Amanda hör också till mina förebilder. Varför? Jo för hon har bevisat att även fast hon har varit väldigt nere , tyckte skolan var skit, skulle aldrig ha barn för att hon hatade dom. Trots alla motgångar i hennes liv så ska ni bara veta hur långt hon har kommit idag. Idag är Amanda sambo med Rasmus som är en så bra kille, en i familjen, hon är mamma till världens bästa ettåring Freja, läser till undersköterska och är lycklig.
Fattar ni vilken förebild hon är för mig som själv är i den sitsen att jag är så otroligt ledsen och deppig ibland, energilös och hatar skolan. Amanda ät min förebild för att hon fixade det, hon fixade att få igenom det svåra och komma igen och nu har det så bra!

Varför mamma är min förebild är , dels för att hon är världens bästa mamma, men också för att hon bryr sig, gör alltid sitt bästa och sätter oss före allt typ, och hon är ett levande bevis på att allt fixar sig. Mamma var 17(?) bast när hon flyttade hemifrån, hon flyttade in med pappa. Hon hoppade av gymnasiet när hon gick i tvåan och fick barn när hon var 19. Även fast hon var så ung och hoppat av gymnasiet, började hon läsa till lärare medans hon hade fyra barn. Idag är min söta mamma lärare, svenska och spanska och tror verkligen inte att man kan ha en mer omtänksamlärare. Min mamma är helt enkelt bäst! (Jag vet att jag lät som en treåring nu)!

Kändes jävligt långt detta, hoppas ni orkar läsa igenom allt;)
Nu ska jag ha systermys med Ida! Puss på er


Dag 1 - Vem är Matilda Bäckström

hej på er
som jag skrev imorses så har detta varit en tung dag. igår hände något så otroligt tragiskt och ledsamt, så det är många som är ledsna och sörjer. vila i frid lilla du<3
trots allt det ledsna och utan energi har jag ändå försökt att hålla energin uppe under de timmarna jag var i skolan. hade religion och estet och sen åkte jag hem, satte mig vid tv och drack te en stund innan jag tog förkylningen, hostan och hals ont:et och kastade i väggen och tog mitt fina rosa hopprep och hoppade i tjugo min innan jag tog på mig pannband och skor och sprang ut på en intervallrunda. 5.5 km blev det. rätt bra för att ha vilat i 10 dagar? sjuuuukt jobbigt var det men jag grejade det.
när jag kom hem så stretchade (hur fan stavas det) jag lite, gjorde armhävningar och situps. pustade ut, drack mjölk och åt banan. bra efter träning. 
sen tog jag mig en bok, och la mig i ett väldigt varmt och rykande bad i 40 min. nu sitter jag här och har gjort klart powerpointen tills imorn. duktig tjeja. 
ska även försöka plugga lite religion eftersom vi har prov på fredag. gud vad jag behöver jullov känner jag! 9 dagar kvar!!!och nu kom jag på att jag ska skriva min första del av "mig", ni vet, det som jag skrev igår att jag skulle börja med. så här kommer det
 
 
Vi kallar det dag 1 - vem är Matilda Bäckström?

Jag heter då Matilda Bäckström. snart 19 år och bor i korsberga med min mamma, pappa och lillebror. Jag går 3e året på barn och fritidsprogrammet på kavelbro i skövde, tar alltså studenten till sommaren.  Jag är en person som älskar att träna, rida, festa och umgås med familj och vänner. Har spelat fotboll sen jag var typ åtta men slutade med det för några månader sen pga av att mina ben krånglade och för att jag tappade intresset. Jag har ridit sen jag var tre, så hästar är en viktig del i mitt liv.
Jag rider två hästar hos min mamma moster. brukar oftast rida med min syster eller med en kompis med blir det inte så rider jag båda hästarna själv. Jag är en riktig partybrud och är det fest så är det fest ordentligt. Dock så kan jag ha mysiga hemmakvällar med min kära familj eller myskväll med vänner istället för att festa. så jag är ingen som människa som mååååste festa varje helg elr så.
Jag är en person som antingen kan vara din vän eller din värsta fiende. Jag låter oftast ingen trampa på mig. är det något jag tycker är fel så säger jag oftast det. men på något konstigt vänster har jag lättare att säga vad jag tycker och tänker till vänner än familj. borde egentligen vara tvärtom? 
Jag är en tjej med så otroligt dålig humor så det finns inte, så jag är inte svår att underhålla må jag säga. Jag är nog väldigt lätt att umgås med för jag är en rätt social person. 
Dock är jag en person som sätter otroligt stor press på mig själv. jag vill att allt ska vara perfekt och att allt jag gör ska bli så bra som möjligt. blir jag inte nöjd så blir jag sjukt besviken på mig själv och vill eller gör om allt. Det gäller verkligen allt. träningen, skolan , ridningen. så det kan vara lite jobbigt för de omkring mig. men det flesta har la vant sig vid detta laget. 
Annars då? vet icke,
Det var första grejen. imorn kommer det om mina förebilder!
puss på er

 
 

en tung dag

idag är en otroligt tung dag. finns inte ord hur ledsen man är. helt sjukt.
idag har energin runnit ut i sanden. jag har ont i hela kroppen och nedstämdheten hänger tungt på mina axlar. 
idag är en tung dag


kvällsskit

 2012
Vilket är ditt bästa minne från det här året? - Swedish House Mafia, helt klart!
Vilket är ditt sämsta minne från det här året? - har väldigt många dåliga minnen från i år
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut? - jaaa
Höll du dina nyårslöften? - har inte kommit på några än men det kommer säkert fram några
Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - tror inte det
Har du varit lycklig i år? - inte så
Vad kommer du minnas från år 2012 i framtiden? - shm och min helvetessommar med två jobb
Vilka länder besökte du? har hållt mig i sverige i år..
Största misstaget? - att jag litat på en del folk som visat att man inte kan det, lagt för lite energi på mig själv och för mycket på andra, och många fler misstag
Bästa köpet? - Jeffrey Campbell skorna läääääääätt
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - love
Vad önskar du att du gjort mer? - spenderat mer tid med vänner.
Blev du kär i hur? - blev du kär i hur? whaaat?
Vad fick dig att må bra? - hästarna
Vilken kändis var du mest sugen på? haha ingen
Vad gjorde du på din födelsedag? - jag var i skolan, gjorde inget speciellt.
Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? - 17 juli

I ÅR HAR JAG..
[ ] Rökt vattenpipa
[ x] Blivit sårad
[ ] Spenderat över ett dygn på sjukhus
[ ] Åkt ambulans
[ ] Gjort slut med någon
[ ] Blivit tillsammans med någon
[x ] Hånglat med en främling
[ ] Skadat mig allvarligt
[x ] Haft ett one-night-stand
[ x] Playat någon
[x ] Haft sex
[ ] Varit otrogen
[ x] Gjort något jag aldrig kommer att glömma
[/ ] Varit deprimerad
[ xxxxx] Druckit så mycket så jag spytt
[x ] Gjort något jag verkligen ångrar
[ x] Sårat någon med flit
[ x] Förlorat en vän
[ x] Lärt känna någon ny
[ x] Varit vaken en hel natt
[ ] Provat droger
[ x] Festat en hel natt
[ x] Varit på fler än 2 festivaler


Bara för att

jag har kommit på en sak som man kan göra för att ni ska få läsa lite "intressant" här på bloggen. intressant och intressant, det blir lite annat än "idag har jag, just nu gör jag yadayadayada!". så jag tänkte varje dag, berätta något nytt, typ allt om mig typ, mina förebilder, min familj, om mina vänner, och sånna saker. får att ni ska få läsa lite mer om mig. eftersom det är min blogg. så varje dag ska jag skriva något längre och lite intressantare.
börjar la imorn eller något.
(Y)

hemmasjälv-mys

andra advent, söndag den 9e december. är själv hemma.
mina föräldrar är hos min farbror och firar hans tjej som har fyllt år. jag sitter och kollar på harry potter och har varit ute och gått en promenad i kylan, så skönt! 
jamen, vad ska jag mer hitta på idag? ingen jävla aning. filmfilmfilm och film kanske? inte så jävla hippigt faktiskt...menmen. 
imorn är det återigen måndag, och det är endast tio skoldagar kvar tills jullov! mitt sista jullov! herregud, snart tar jag studenten..ojojoj. matilda längtar! 
nu ska jag kollar klart på harry potter, gå in och duscha och greja:)
puss på er
 

godnatt

ett breakdown och ett deeptalk senare ligger jag nu i sängen med spränghuvudvärk i sängen och kollar på one tree hill och ska snart sova. energin har verkligen tagit slut idag och jag orkar knappt hålla ögonen öppna!
så nu säger jag godnatt 
 

någonting händer

det är något med släktkalas. på något vänster lyckas alltid mitt humör bli åt helvete och jag får sitta och bita mig själv för att inte börja gråta. 
idag känner jag mig så förbannat äcklig och ofräsch. jag orkade faktiskt inte bry mig om hur jag såg ut förens alla kom. då stog jag där med flötigt hår, en lite slarvig vattenfalls fläts som jag äntligen lyckats lära mig hur man gör. 
känner mig 100 gånger större än vad jag är och därför mår så illa när jag ser mig själv i spegeln. 
När huvudet börjar tänka på en speciell sak, kommer alla saker sen och det blir för mycket.
 
ja, jag sitter inlåst på mitt rum medans 15 andra personer sitter nere och har det trevligt. jag vill inte gå ner. vill att alla ska åka hem så jag får hoppa i min one piece och bara vara mig. 
jag har inte tränat på en och en halv vecka. vilket äter upp mig från insidan och ut. jag måste träna, jag måste ut och springa, jag måste träna. rör på mig, fortsätta med mitt mål. jag ska inte ha några jävla viloveckor. en vilodag ibland är la okej. men det är fan inte okej att ha viloveckor. jag hatar mig själv för att jag har varit sjuk, vilket är rätt cp med tanke på att ingen kan rå för om dom blir sjuka elr inte. men jag är så arg. varför kan jag aldrig vara 100% frisk och aldrig bli sjuk. som typ, denise.
på måndag, då jag äntligen kan träna igen. då ska jag gymma före skolan, och ut och springa efter skolan, bara för jag förhoppningsvis kan och orkar. 
så just nu people
är mitt liv åt helvete

Pulka/kalasdag

imorses väckte moder mig vid åtta, det var ju dags att åka och köpa julgran! så sjukt mysigt och det fanns hur många granar som helst!!!
i alla fall så när vi kom hem hoppade vi i termobrallor och tjockjacka, på med vantar och mössor och sen begav vi oss till pulkabacken och åkte pulka. underbart kul, har fått leka barn igen;) har plockat i ordning på mina klädershögar som ligger lite här och var på mitt golv, och precis nu sitter jag och kollar på one tree hill och tänker på vad jag ska ha på mig på pappas kalas senare. det löser sig. vid fyra kommer släkten för att fira pappa, mysmys och sen ikv blir det bara mys. är inte ritkigt 100 % frisk och har fortfarande ont i halsen så likabra att vila.
saknar träningen som fan dock, på måndag kör jag igen! fy vad skönt! 
nu ska jag göra mig i ordning.
puss på er
 

just nu är jag så jävla glad!

jag är så nöjd med mitt hår just nu, klippningen vart så bra! alltså det syns knappt och det är så det ska vara;)
och jag har även bestämt med min frisör lisa att det är 100 % säkert att hon kan göra min balfrisyr och sminka mig till balen! :D jag är superlycklig för det!!
 
nu ska jag bara chilla hemma, käka julmat och lite godis, är ju min "äta vad jag vill dag" så då får man unna sig lite!
imornbitti ska jag åka med mamma och alla och köpa en julgran, wohoo så mysigt! sen ska jag åka pulka med mina syskon (alla tror jag) och på söndag ska jag rida, förhoppningsvis med amanda men annars så rider jag själv:) behöver komma ut på en ordentlig skitt och trav runda, antingen på en eller två hästar, beroende på om amanda följer med;)
nu ska jag äta julmat!! mummaaaa
puss på er
 

TGIF!

sitter nu i skolan och har historia. jobbar om någon konstig filosof vid namn rosseau.
har håltimme från tio över nio till tio över tolv. ska upp till stan med hilda för att jag ska köpa nya byxor då mina har gått sönder!!!!!!! stort jävla hål på baksidalår.. inte kul alls.. så då får jag kosta på mig ett par likadana byxor men det är så värt det!
efter jag slutat vid tre ska jag åka in till hjo och klippa mig, jag hatar att klippa mig. dels för att jag är så äckligt håröm och på något vänster blir jag aldrig nöjd!
men, jag får helt enkelt vara otroligt ärlig när hon frågar hur mycket hon får klippa. för hon vet att man inte bara kan klippa av en bit av mitt hår, hon har lärt sig att jag är ett helvete när det inte blir som jag vill med håret;) har ju ändå klipp mig hos henne i hur många år som helst:D
MEEEN, idag är det äntligen fredag så jag ska inte klaga!
och det är bara 17 dagar kvar till julafton!!:D wohooo
nu ska jag greja med powerpoiten,
puss


snart helg!

så sjukt gött att det är fredag imorn. äntligen helg. ska verkligen ha en lugnt helg. på söndag kommer therese och vi ska ha pulkamys och så!
annars då?
har haft humöret uppe i någon vecka nu och nu börjar det gå nedför.. massa tankar kommer upp och jag blir helt konstig. känner typ ingen glädje just detta tillfälle.
 
nu ska jag kolla klart på one tree hill och sen sova.
puss
 

Grattis pappa!!

´börjar med att säga grattis till min älskade pappa som fyller 44 idag! puss på dig
 
sitter nu i skolan och grejar med min redovisning, dags att beta av den skiten. sen såg jag att vi har kristendomsprov på fredag v 50. vad är det för vecka nu? 49? 
har halvlång dag idag, från tio över åtta till fem i halv tre, åker direkt hem för sen ska vi fira pappa. men min kära familj. alltså min syster amanda ,freja och rasmus, och ida och hennes kille rikard:) bästefamiljen. 
sikken jävla kärring jag har blivit då, familjen hit och familjen dit. men börjar uppskatta min familj mer och vill spendera mer tid med dom. tänker man tillbaka två, tre år så ville jag knappt vara hemma. så jag är glad att det har ändrats. 
iallafall.
snön! är nog bara jag av alla människor i hela sverige som gillar snön, även fast det är så otroligt mycket snö, kallt som aset och tårna fryser till is. Men jag har verkligen gått och längtat efter snön och nu när den äntligen är här, hur kan man hata det? det är ju så otroligt mysigt, fint och allt det där. julstämning på hög nivå! jag älskar det.
nu ska jag fortsätta greja.
puss
 
 
 

do not give up

hur kommer man över något som har betytt så mycket för en?
hur går man vidare?
hur släppar man någon man tycker om?
hur glömmer man allt?
hur fan klarar man det?
 

just say the words and im yours

med lite mat i magen och en dusch senare så är jag nästan är ny människa. har sovit en stund oxå så är piggare! om en stund ska jag följa med mamma till skövde för att köpa present till pappa. och jag har icke klickat hem klänningen för som mamma säger, det kommer komma massa fina klänningar längre fram!
men, jag satt och kollade på balklänningar förut och jag har troligtvis hittat den klänning jag vill ha. dock inte i den färgen som är på bilden utan jag vill nog ha någon blå färg. det är ett litet släp på klänningen men det är inget som stör. så sjukt fin tycker jag den var och vart helt kär!
nu ska jag göra mig lite finare.
puss

 

5 december

godmorgon.
elr ah, inte god med morgon är det fan. 
har redan placerat mig i soffan framför tv och kollar på greys och dör lite. jag verkligen hatar att ligga här. även om jag mår piss och pannkaka imorn tänker jag fan sätta mig på bussen och gå till skolan. det ska fan inte bli en dag 4 i soffan!
iallafall. imorn fyller min älskade pappa 44 år. han vet knappt själv att han fyller år, fy vad hemskt!
har verkligen inget roligt att skriva med tanke på att det inte händer ett skit när man ligger här och ruttnar bort.
elr jo, jag har damp pga studentklänningen. jag vill icke ha den, men har hittat en annan, djup i ryggen och fin. funderar på om jag ska klicka hem den? går ju att skicka tillbaka liksom.
nu ska jag kolla på desperata hemmafruar och sova
puss

varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund

jag saknar dig.
 
 
ligger nu i sängen och nyser,hostar och snyter nästan som rinner.. matilda är hemma imorn med.
skriver av mig lite i ett dokument som raderas när det är färdigskrivet. 
imorn ska jag ligga i soffan och bli frisk har jag tänkt mig. ska nog klicka hem en klänning också. studentklänning. jag tycker den är skitfin verkligen och hoppas den ser likadan ut i verkligheten.
nu ska jag sova
skriver imorn
puss
 
den blir det nog

Sjuk, ledsen och arg

Ligger i soffan och min äckliga förkylning blir bara värre och värre och nu har även febern kommit smygande..
Är ledsen och irriterad, förstår inte riktigt hur folk tänker ibland. Skriver saker som kan göra folk ledsna, skriver utan att tänka ett steg längre. Så nu vart jag lite nere.
Ska plugga lite granna och förbereda redovisningen imorn, och spela sims.
Puss


Sjuk

Åkte hem från skolan gör en stund sen så nu ligger jag hemma med en kopp te och kollar på one tree Hill! Ska plugga lite och sova.
Puss


Skör

Idag är en otroligt tung dag.
Sovit två timmar i natt, och när jag sov så drömde jag. Drömmarna förstör mitt liv.
Klart man ska drömma om något som man försöker glömma.
Drömmar om dig.
Jag är så lycklig i drömmen, så glad, så kär. Du är så lycklig, så glad och så kär.
Vi två.
Helt plötsligt vaknat man upp och gråter floder för det bara var en dröm.
Inte riktigt min dag idag. + Att jag ät så jävla förkyld och har ont i halsen. Ingen bra dag!


Herregud

Jag somnade vid halv tio typ, vaknade nyss av att det rann blod från mina sönderbitna läppar. Vad är det som händer?
Jag brukar ta bort skinn från läpparna ibland, asså när det typ låtsat lite och är irriterande att ha kvar. Efter jag gjort så svider det lite bara men syns inget. Men nu, det ser verkligen ut som om någon ( i detta fallet jag) har velat äta upp mina läppar. Ont som fan gör det oxå.
Hur fan ska man sluta med något man håller på med i sömnen????


helgen

ja vad ska man säga. helgen vart inte alls som planerat. elr rättare sagt gårdagen blev inte som planerat.
körde rasmus och hans lagkompisar till matchen. sen mötte jag upp therese och det vart en sväng på stan.
sen åkte vi hem och myste lite innan vi gjorde oss iordning innan eric och alex kom och hämtade oss. åkte till blikstorp för att hämta upp sebastian och sen åkte vi till stöpen och till john. där vi förfesta och jag och therese var de ända tjejerna. så det var alltså vi två och typ 10 andra killar. men jävlar det var roligt! sepe anderas och halvt brottningsmatch med eric vilket slutade med att jag låg på golvet och han kittlade mig så jag trodde jag skulle dö!
sen kom det några mer , sen vart vi redo att åka in till krogen när vi märker att de vi skulle åka med hade redan åkt.
så kvar var jag, therese, eric, någon lukas och john. hyggla jävla idioter. eric ringde och de skulle komma hämta oss, men inte vad gjorde de det.
sen började killarna som va kvar med oss bli förjävla jobbiga och jag skulle kunnat skjuta någon. 
så, vi kom aldrig till krogen. jag vart så jävla irriterad och ledsen. jag och therese åkte hem runt halv två, två. åk lite fyllekäk och pratade om kvällen och sen somnade vi bums.
 
imorses vaknade vi runt halv elva. åt frukost, baka pepparkakor och sen gjorde jag mig iordning för familjen skulle äta julbord. 
nu sitter jag här hemma, och har precis städat. är typ fortfarande irriterad och ledsen. ont i huvudet har jag oxå.
nu ska städa klart övervåningen och sen gå och lägga mig. är ju trots allt helvetesskolan imorn.
vill få slut på skiten.
jag orkar inte mer
 

RSS 2.0