Energilös


Söndag

Morgon..
Jag hatar söndagar. Men ser faktiskt lite fram emot det som ska göras idag.
Fanny ligger och sover och vill absolut icke vakna... Vilket är lite jobbigt för mig med tanke på att jag har varit vaken en halvtimme. Får gå upp och göra frukost så kanske hon vaknar;)
Sen kanske jag och Fanny ska upp till stallet och rida. Sen ska jag åka in till skövde och träna, och sen hämta mamma, som varit i Göteborg på bokmässan sen igår!
Och imorn är det tyvärr skola. Vilket jag absolut inte vill, det är inte så roligt att gå på helspänt hela tiden cv vara rädd för att träffa människan man inte vill träffa. Heelvete.
Nu ska jag fan försöka få liv i sömntutan!


Dead

Idag har jag legat i soffan precis hela dagen. Haft energi till att gå upp och äta men sen dragit mig tillbaka till soffan. Jag får anstränga mig för att ge ett Någorlunda fint och halvtäkta leende.
Ska snart föröka hoppa in i duschen och göra mig lite fräschare, sen ska jag tillbringa kvällen här hemma, ska försöka laga någon go mat till mig och Rasmus, eftersom vi är själva hemma. Sen ska jag hämta Fanny och vara med henne. Lite omväxling och lite roligt kan vara bra, speciellt nu.
Hur kan det bli så att hela ens värld rasar samman på två dagar?


Lördag

Trodde att mitt humör skulle vara bättre idag., men jag trodde fel.
Vaknade för en stund sen, har tagit nig från sängen till soffan och nu är jag lika trött som jag var när jag gick och la mig igårkväll.
Kanske ska ta och försöka åka till mig syster idag igen, kanske träna. Idag blir det väldigt mycket kanske..


Min dag

Idag har det varit den jobbigaste dagen på väldigt länge.
Idag har tårarna runnit nästan oavbrutet
Smärtan i kroppen tar all jävla energi ifrån mig idag
Ja
Min utgång igår har förstört en liten del av mig

Efter en jobbig dag i skolan så umgicks jag lite med min syster, pratade lite, grät en massa
Jag älskar dig älskade syster!
Ikv ska jag sova, äta taco och sova. Fick ju inte så många timmars sömn inatt.
Nu ska jag måla klart mina naglar och sen sova


Idag är en sån dag då jag skulle vilja skjuta mig


Irritation och lycka

Idag har det blivit lite blandat!
Är så otroligt irriterad på människor som inte ens han slänga ur sig ett hej, och låtsas som om jag inte finns.. Bajsbarn!
Meeen sen till lyckan, mina efterlängtat JEFFREY CAMPBELL SKOR har äntligen kommit till sverige och till Ica, så imorn kl 16 så får jag hämta ut dom vilket betyder att jag inviger dom redan på kvällen då det är utgång! Faaaatta vilken lycka!
Och nu, sitter jag med min kära vän hildur och pluggar lite historia och ska alldeles strax sova för imorn bär det av till Borås med Hilda, Fanny och Sara. Och sen utgång dåååå i Skövde. Låter som en bra dag, får hoppas att det blir en bra dag!
Godnatt och puss


plasten boooorta!

just nu är jag överlycklig, äckelplasten är ääääntligen borta efter att ha suttit på min rygg i fyra dagar! 
och resultatet på tatueringen vart superbra, är så otroligt nöjd! 
nu ska jag plugga histora och sen åka till ida, för att jag har sovmorn till tjugo i tolv imorn, men går upp vid halv åtta och springer till gymmet och gymmar en bra stund! uuuunderbart!
nu har jag annat att göra
slänger in en bild på tatueringen imorn
puss

huvudvärk

lider av världens jävla huvudvärk. vill bara hem och dö!

historiaplugg

nu jävlar har jag kommit igår (igen) med historian, jag hatar verkligen att ta tag i plugget, att börja med det. aldrig kul. men när man har suttit en stund så går det faktiskt bättre!
idag har jag bara städat och grejat, hjälp mamma med veden och nu ska jag plugga resten av kvällen och vänta på våfflor som mamma ska göra när hon kommer hem! göööött
inget mer intressant att skriva mer än att plasthelvetet är förbannat jobbigt att ha på nu! vill bara riva och det, meeeen det blir icke bra det, så får vänta två dagar till tyvärr..bajs
hoppas ni haft en bra helg, bättre än min.
puss

Söndagen då det händer lite mer än lördagen

Fast börjar dagen lugnt med att kolla klart på de jag missade av avatar igår. Sen ska jag städa rummet, plugga och sen gå ut och gå runt blikstorp.
Occcch bara två dagar kvar med äckelplasten över tatueringen, längtar så jag dör! Jävla plast!! Men ska la vars glad över att det inte kliar eller att det inte gör ont!

Imorn börjar en ny vecka, det går nästan äckligt fort!
Ingen aning om vad som händer i veckan, men på torsdag är dagen fullbokad. Då ska jag, Hilda , Fanny och Sara åka till Borås, till Nelly outlet och laget 157! Och sen på kvällen blir det utgång , det är 250 dagar till studenten på fredag men firar det på torsdag ist!
Och på tal om Nelly, fick ett mail angående min studentklänning och den finns inte i lagret vilket betyder att jag får inte min klänning. Äckelnelly... Så, får börja leta igen tyvärr..
Aja, nu ska jag kolla på film och sen sätta fart!
Puss


den lördagen då det inte händer ett skit

godmorgon på er.
ligger i soffan och kikar på något på tv och myser med katten!
tatueringen känns knabbt vilket jag inte väntat mig, trodde det skulle skit ont nu! men plasten sitter fortfarande på och de ska den göra tills på tisdag... så nu har typ överflödig färg åkt bort så det ser askonstigt ut men de försvinener när jag tar bort plasten och tvättar den! längtar som fan tills tisdag!! men nu har jag det iallafall gjort.
trodde faktiskt att jag skulle svimma av smärta ett tag, för det gjorde helvetes ont när han tatuerade över ryggraden och på vänstersidan, men det gick så förbannat fort att göra den (en halv timme liksom) så det gick att härda! stolt över mig själv som gick dit SJÄLV, då jag återigen blev "dissad" av en så kallad nära vän. irriterade som fan. men jag fixat själv, duuuktigt tjej! lägger ut bild på den när den är avtvättat och fin! 

iallafall, har ingen jävla aning om vad som händer idag, vilket gör lite så jag får panik. vill egentligen inte sitta hemma men jag har ingen aning om vad jag känner för att göra.. jaja. its not the end of the world. 
nu ska jag sova en liten stund till, äckligt trött!
puss
 

Idag var dagen då jag gick och tatuerade mig!

Japp, idag blev det av! Och jag är suuuuupernöjd!


Skola, träna, sova

Ungefär så ser mitt liv ut just nu, och kommer nog se så ut väldigt länge. Har inte ork till något annat typ. Skolan är bara blä, sen släpper jag ut allt på gymmet så jag blir helt utmattad och åker hem och sover, plus lite skolarbete imellan allt oxå. Menmen. Skola och träning är prio ett!

Tjeeeenare
Ligger just nu i min säng och somnar vilken sekund som helst!
Har varit och tränat med Amanda, första passet för min del, var ett styrkepass i Hjo som jag och min kära syster var på, aaaskul och skitjobbigt! I love it!
Och nu som sagt ligger jag i sängen helt utslagen!
Tgif tomorrow!


I'm like everybody else, just a little bit different

Love me or hate me, yours choice


Halvbra dag eller kanske helbra, har ute bestämt mig än

Sitter på snuskrese och väntar på bussen hem, åh jag längtar verkligen hem! Bara hem till mitt älskade hem! Längtar dock inte till historiaboken som ligger och väntar på mig.. Men, ta tag it och gört bara, nästa fredag är de gjort!
Äckligt sugen på godis är jag oxå.. Skitoxå!
Iaaallafall, började dagen med att träna vid halv åtta, värdens mördarpass och så otroligt skönt! Älskar mitt kära gym, min bästa vän, min psykolog, gymmet räddar mig!
Börjar skolan vid tjugo i tolv och slutade kvart över tre och nu sitter jag som sagt här! Nu går snart bussen och äntligen är jag snart hemma!
Nog tjatat och allt detdära!
Puss och kjam


Helvetet från helvetet

Har vääääärldedens jävla tjejveckavärk från helvetet... Mår illa!
Som tur är har jag min kära klasskompis Anton som har gjort te och vattenpåse till mig! Gulligull!


Träning gör mitt liv bättre

En och en halv timme på gymmet, ett samtal med min nyblivna 18 åring och Matilda är som en ny människa. Skulle jag få chansen och om man skulle orka, så skulle jag tränat 24/7!

Nu sitter jag iallafall med historiaboken i knät och väntar på att min mamma ska slå en pling och säga att jag ska hämta henne i Hjo, så vi kan prata lite om historian! Nu pluggas de för fullt förstår ni! Gudars, vad har hänt med mig?

Skitsamm, var iallafall inne på solestruck (sidan jag beställde jcskorna ifrån) och såg att mina skor är iväg skickade! Lycklig tjej!
Noog tjatat
Pluggpluggplugg!
Puss


sovmorn fast inte så lång

inatt har de fan inte blivit många timmars sömn må jag lova. katten ville jävlas och greja så de va inte kul att sova i stugan..
ska iallafall hoppa in i duschen och göra mig i ordning och sen brumma till skolan... blä.
längtar ihjäl mig tills skolan slutar och jag äntligen får träna! wooooop
 
iosdfsdfsdf
hejdå

Therese Fransson!

waaaalllawalla, lite grattis i förskott grej. denna tös fyller nämligen år om några timmar! jag har reeedan skickat iväg lite grattisgrejer, som ett sms där jag varnar för mitt grattis-grej som jag skickade, en video, där jag, matilda bäckström sitter och pratar med mig själv, om lilla söta och snart 18åriga therese. jag kände mig dööölöjlig och kom därför på att stackars de som alltid gör videobloggar på sina bloggar. måste ju känna sig lite pantade. men, jag bjöd på mig själv och skulle jag vetat hur man gör så skulle jag faktisk bjudit ännu mer på mig själv och lagt upp den;) iallafall, jag gjorde denna video till min snart 18åriga vän, som jag tycker otroligt mycket om och som jag saknar med hela mig! så,
 GRATTTTTIIIS I FÖRSKOTT DIN LILLA FIS! 
me loves you
puss
 
 
 



När leendet är äkta, brukar allt förstöras

många tankar och funderingar, vet varken in eller ut 
 

sitter just nu och kollar på x factor och väntar på att beck ska börja. är dock lite tveksam om jag ska kolla på den med tanke på att jag ska sova i stugan inatt;) får la se. 
imorn har jag iallafall sovmorn till tio i tio, har bilen så kan sova lite extra längre. efter skolan ska jag åka upp till gymmet och träna (ÄNTLIGEN) i ungefär 1 å ½ timme eller två, vem vet. ska försöka ta igen så mycket som möjligt  för de 11 dagarna jag INTE tränat. de är äckligt längre... så imorn dödar jag varenda lite muskel ikroppen! mums! 
nog tjatat. nu ska jag greja. 
puss

Smile girl


Storstädning av stugan, dags att flytta ut igen!


försök nummer två

har precis klickat hem mina jc-skor igen, så får allt hoppas på att det går denna gången med tanke på att de blev något strul förra gången!
hoppas hoppas, håååll tummarna!¨

ingen tatuering idag inte..

nepp.. för dom hade inte tid. så får ta det nästa vecka tyvär..baaaaajs
 

ligger just nu i soffan och kollar på natt på museet med mamma, som ligger och sover. kul sällskap.
imorn är det återigen lördag och jag ska åka upp till kinnekulle och kolla på när pappa och alla på hans jobb kör rally , elr något som de gör varje år. sen vet jag inte vad jag ska göra. märker vi. är egentligen inte på humör för att umgås med någon så vi får la se vad som händer och fötter.
nu ska jag kika filmen, sen kika film igen och sen sova
puss

Idag är dagen

Om ungefär tre timmar ska jag tatuera mig, nervös åt helvete!
Meeen, sitter iallafall och kollar på skräckfilm med Amanda!
Har verkligen iiiinget mer att skriva så slänger in en bild på tatueringen när den är klar!
Puss


dagen före dagen!

dagen för den dagen då dagen är tatueringsdagen. fattar ni?
imorn då smäller det, då fastnar what doesn´t kill you makes you stronger medanför min nacke, typ. helvete vad läskigt! och allt är fixat och textstilen är jag suuupernöjd med!
så det blir nog jättebra, kl tre imorn sitter jag i tatueringsstolen och blir tatuera, önska mig lycka till!
 

studentklänning, cheeeck

hoppas att den sitter fintfint, annars får jag börja om på noll! men nu är den iallafall hemklickad, min finfina klänning!

historian, fortiden och antiken

de är de jag håller på med just nu. rätt glad över att jag börjar ungefär... 15 dagar innan själva provet. så nu hinner jag kanske till och med plugga så jag blir lite säker på mina saker jag måste lära mig. och så kan jag till och med gå på dagen före provet, för då är det 250 dagars! 
iallafall. jag är ännu gladare för att min studentklänning har kommit in igen. ni vet den jag la upp för några dagar sen. den som inte har öppen rygg. såååå när mamma kommer hem, vilket är om ungefär 40 min så ska vi klicka hem den! lyyyyyyycka! 
imorn, är det reeeedan torsdag (sjukt vad tiden går fort) , vi ska vara på södra ip och hjälpa handikappande när dom ska ha friidrott eller något. sen ska jag upp till stan och gå till tattostudion och prata om min tatuering, på fredag smäller det!!!!!!! läskigt!
sen ska jag kaaanske träna, om nu förkylningen vill ge sig över natten. sen åka hem och plugga, duscha och sova seeeeen är det fredag och då blire skola, tatuering och myskväll med anna förhoppningsvis!
nog tjatat
nu ska jag banka in lite mer om historia i mitt huvud! önska mig lycka till!
puuusss
 
 


Aktivitetsdag och så

Och nu sitter jag hemma med en kopp te i handen och myser. Ska snart hoppa in i historiaboken och försöka förstå lite. Bra att jag börjar plugga i tid iallafall!
Skulle egentligen tränat idag, men hostan och förkylningen vill fan inte ge sig, så får vila någon dag till innan de blir hårdträning efter en lång vila! Iiiilla!
Aja
Puss


Fikamys med anna och lite shopping på det!

Min pissiga dag ser ut att sluta bra iallafall! Sitter just på nu rese och väntar på bussen som ska ta med till Hjo, får tyvärr åka hela vägen till Hjo för att ingen kunde hämta mig i brunstorp..
Men i Hjo väntar mammas bil som jag snor, eftersom både mamma och pappa är på föräldramöte och dom har ändå pappas bil. Så åker jag hem och lagar mat till min kära familj. Så snäll är jag:)
Iallafall, har haft fikamys med Anna och hennes halvsyster Jenny, fikade på rådhuset och tjötade massa. Sen gick vi på stan och jag köpte mig ett par inneskor att gymma i, och en lite oversize tröja:) fintfint! Nuuu ska jag hoppa på bussen
Pyss


Varje sår lämnar ett ärr, och varje varje ärr bär på en historia – en historia som säger: Jag överlevde

wallawalla
sitter just nu i skolan och dör av hunger, även fast jag åt gröt med massa frukt, i morses, vilket jag borde stå mig rätt bra på. men , 45 min kvar och sen får jag äta.
vet inte riktigt vad jag ska skriva, har nog lite blogg-torka. elr något. 
iallafall, hade sovmorn till tio, slutar skolan kvart i fyra, då upp till stan och möta upp anna, köpa ett par skor som jag kan ha att gymma i, sen vi ta en fika och prata ut en massa! mysigt.
när jag kommer hem blir det historaplugg, skriva lite på mibas (människor i behov av stöd) inlämningen och sen sova. imorn är de aktivitetsdag- nollning av ettorna på något mesigt sätt. men ah, de blir nog roligt. och efter skolan då ska jag gå till gymmet (äntligen) och träna ett äckligt mördarpass, och sen gå på spinningpass! en veckas vila och nu kör vi igen. som sagt, att vara sjuk förstör verkligen allt! men ah.
nu ska jag skriva på inlämningen så jag kanske till och med slipper göra något hemma.
puss

Smärta

Om jag skulle få en önskan, så skulle jag önska att jag aldrig träffat dig


Och nu funkar blogg-appen

Så lite lycklig vart jag. Nu blir de mer om min vardag, onödig information med andra ord.
Nu ska jag lägga mig soffan hos min syster och sovs bort mina problem, dock lär jag ju vakna med dom imorn igen, men täääänk positivt. Jag har iallafall sovmorn till tio!
Puss


Det gör ont

Plågar mig själv med att läsa hennes äckliga blogg. Gud så bra du har det lilla stumpan.
Här sitter jag, med tårarna som bränner bakom ögonen, ångrar Att jag gick in på sidan, ångrar att jag läste hennes ord om min pojk. Elr ah, min, kanske, gamla, flört? Jag saknar honom
Så de gör ont
Åååh
Idioter är ni allihopa!


remember me

jodå, ligger fortfarande i soffan, det ända som har hänt är att jag inte kollar på sagan om ringen längre, utan jag kikar på remember me. och väntar på mat.
nu vet ni vad jag gör
hej

ledsen-dag

jag har en tedens att bli väldigt deppig när jag är sjuk, har jag då kommit på.
ligger just nu i soffan och kolla på film, har ätit lite godis, lite frukost och så. och idag är det lördag
min gym-dag. fan att vara sjuk förstör fan allt. jag har tränar på gymmet varannan dag, typ. och idag skulle jag tränat, jag ville träna. längtar efter att få träna, ta ut lite aggressioner på maskinerna där. få släppa på allt som gömmer sig inom mig. 
"välkommen till en bättre sida av mig"
deee va den sista meningen i de första inlägget på denna blogg.
men jag känner inte för att visa min bättre sida idag, kan jag inte bara få ha en skriva ut-dag här, bara idag? nej
för det är för privat. tänkt på integriteten, tänkt på privatlivet. du vet inte vilka som läser din blogg. min mamma och syster är kloka människor och denna gång har jag verkligen lyssnat på mig. tror jag måste läsa igenom detta innan jag publicerar det. kanske slinker med något som jag kommer ångra att jag skrev med. de får ni då aldrig veta. om något försvann.
men som sagt. idag är jag lite ledsen. för jag hatar att ligga sjuk här. jag hatar att jag tar reda på så otroligt mycket skit som bara plågar mig. jag hatar att jag inte kan låta vara ärlig mot folk som har sårat mig, jag hatar att jag inte orkar ta tag i det heller, jag hatar att min blogg är så ful, jag hatar att jag bryr mig om folk som absolut inte bryr sig om mig, jag hatar att det ska vara så förbannat svårt att radera ett nummer eller sms som är från den människa, vars namn alltid finns i mitt huvud. jag hatar att jag läser våra sms, sju tusen gånger om dagen. jag hatar att tiden går så fort, jag hatar att jag inte kan vara den person jag egentligen vill vara. att allt ska vara så äckligt åt helvete. och de jag hatar mest
är att vara sjuk
de bara förstör 
ALLT
ikv är de party i tibro
kan jag gå? nej för jag är sjuk, jag måste ta den lugnt så jag slipper bli sjuk igen, 
nu behöver jag min mamma
min älskade mamma!

en grej till

eftersom min framtida utspringningsklänning vart borttagen från nelly.com så har jag försökt hitta någon liknande i den stilen som jag verkligen vill ha, och tur som jag har, har jag hittat en liknande som jag tyckte väldigt mycket om!
dock har den inte dendära ursnygga urringningen i ryggen som den andra hade, men vad gör det, jag tyckte om denna oxå!
dock  
vad tycker ni?
 

gårdagen

godnästankväll alla mina kära läsare. haha
sitter just nu i soffan med min lillebror och kollar på åsa-nisse, konstig film asså.
har haft en väldig bakis-dag i skolan idag, fyhelvete. 
ja, om ni nu inte fatta, så vart de party igår, förfestade i ryd med några av min klasskompisar, sköna människor asså! sen så åkte vi in till stan och drog till husaren där de blev tequila-race, massa tjöt,dans och mer alkohol. fick till en sjuhelvetes fylla iallafall med allt jag hällde i mig, så jag har mått som jag förtjänat idag i allafall.
så, några svängar till toan i skolan, lite mat och lite godis så vart jag liter piggare.
men, är så sjuuuukt trött med tanke på att jag knappt sovit två timmar inatt.. 
ledsen vart jag oxå när vi gick från krogen och till donken, aaaasglad för att jag äntligen skulle få äta, kom hem till sovplatsen och skulle börja äta, dååå vände de i magen och den ville absolut inte ha donken-mat. som jag sett fram emot att äta lite onyttig mat! så jag tog en tugga på min goa hamburgare och några pommes, sen trodde jag att skulle dö av illamåendet! haha
vakande iallafall runt halv sju imorses av att klockan ringde, men låg kvar i sängen till kvart över sju, vart inte så jättepigg på att äta frukost och allt dedär. så tog på mig kläderna, borstade tänderna och tog bussen till skolan. 
kämpade mig genom några timmar, sprang på toan några gånger för magen mådde inte bra;) 
sen va det mat, har nog aldrig varit så glad över att de va god mat i skolan, matilda åt, matilda vart piggare! sköööönt
men tröttheten, den är kvar och jag dör!
och nu, skulle jag egentligen vart nytatuerad. men eftersom jag knappt pratat med tatueraren om att jag skulle komma idag så tar jag det nästa vecka så jag hinner prata ut ordentligt med honom, tummen upp!
ikv blir det en jääävligt lugnt kväll, min älskade och efterlängtade syster amanda och min systerdotter pusspussssss freja hit på tacofredag! mys
och imorn blir de återigen en lugnt kväll som tillbringas med denise och rebecka, laga mat och ha det mysigt!
nuuu jävlar är det nog tjatat
godispåsen väntar!
puss och kjram

myskväll med vänner och sovmorn med katten

igår vart de skola som vanligt, sen efter de, gick jag, sara t, hilda och fanny till arenan och va på de där spagrejen hela kvällen. sjuuuukt gött och så otroligt mycket. väldigt bra kväll!
nu har jag sovmorn iallafall, med min katt i famnen, idag är de höstväder vilket leder till att han är övermysig. älskade katt!
ah, ska nog ta och göra mig i ordning, min buss går om en stund. slutar skolan runt tio över tre, gå på stan lite, gymmet och köra igenom mitt träningsprogram innan de är dags för spinning med mamma och ida!
imorn har jag återigen sovmorn, wooo, sen blir de utgång med ungefär 15 st från klassen, otroligt roligt att vi ÄNTLIGEN gör något tillsammans;)
 puss på er

träning rensar skallen

fick sluta skolan lite tidigare idag, så åkte direkt till gymmet och tränade i en & en halv timma. rensa huvudet lite, behövdes. finns rätt mycket skit i huvudet just nu så träningen hjälper en hel del.
ska snart åka till ica, har sovmorn till tio imorn så 
har inte mycket mer att säga så
puss

plan A, plan B och plan C

nu blir nog han som ska tatuera mig glad iallafall, nu har jag både en plan A (bra det) plan B och plan C. när de gäller textstilar. så nu är jag redo! woohoo, längtar!
 
nu har jag iallafall städad klart, och huvudvärken börjar försvinna. tackar gud för det , eller huvudvärkstabletterna;)
ska snart äta massa taco, med tanke på att magen och allt inte har varit på topp så har jag inte fått i mig mycket så de kurrar rejält i magen just nu. så, äta, duscha, locka håret, sova:) 
imorgon blir det skola och sen gym, har halkat efter lite med träningen nu den senaste veckan.. INTE ok! skärpning
 
 
something is missing
oh yeah
its you
 
 
 

gårdagen!

gårdagen slutade iallafall bra, lite tidigt dock pga att jag råkade spy lite på golvet inne på husaern;) mådde rätt kasst med andra ord!
men, själva partykvällen började i besvikelse och irritation innan min syster ida räddade mig kväll. ibland blir man förvånad över vilka så kallade vänner man har.
så vid sex åkte jag till ida och började dricka, vid kvart i tolv gick vi ut, husaren vart de, mådde redan då väldigt dåligt och när vi varit inne på krogen en timme kanske så åkte jag hem, ah pga skälet jag skrev ovanför ;) och idag har jag hangover from hell!
sitter just nu i soffan och kolla på textstilar till tatueringen, på fredag smäller det!
nu ska jag snart försöka gå upp och städa
puss ohc kjram

min syster är fixan nummer ett!

bogrens, glädje eller husaren, vem bryr sig, jag kommer in!! MOOHAAA

+ att jag får börja om på nytt

min älskade fina studentklänning som jag bara väntade på att få klicka hem, finns inte längre. dom har tagit bort den. så där, får jag börja om på nytt. nu vart min dag vääääldigt mycket sämre.



det blir aldrig som man har tänkt sig

har nu kommit på att den människan som kom på dendära meningen, Det blir aldrig som man tänkt sig, har väldigt rätt.
och det är en mening som tycks förfölja mig.
k*ken

RSS 2.0