Onsdag!

Har varit på praktiken precis heeeela dagen, började vid nio imorses och slutade kvart i åtta. Men dagen har gått så otroligt snabbt så jag har inget att klaga över! Får sluta tidigare på fredag så slutar vid halv tolv!
Imorn är det torsdag och har snart betat av andra veckan på praktiken. Helvete vad snabbt det går. Vill nästan inte att det ska gå så snabbt, tycker om min praktik!
Imorn slutar jag vid halv fyra, går direkt till gymmet och tränar så ini helvete! Åååh älskade gym!
Juste, har också bestämt att inte dricka förens 50 dagars, gå ut ska jag, men inte dricka. Dels för pengarna och dels för vikten. Måste tänka på båda sakerna! Nemen, får hoppas att jag "kan" hålla det ;) ni som känner mig vet ju hur jag är;)
Ska verkligen köra slut på mig imro! Har massa skit att köra ut!
Har egentligen iiiinget roligt att skriva så
Nu ska jag sova!
Puss


Gårkvällen!

Det kunde verkligen inte bli en bättre kväll. Elr jo, förfestadet kunde men det blev bra ändå!
Efter mina pass(som gick asbra förresten) så gick jag till Ida och gjorde mig i ordning och sen kom Fanny och hämtade mig och vi hamnade i henne rum och drack. Fort. Nästan för fort. Så det slog;)
Kom till bogrens runt tjugo i tolv och möttes av en höööög av massa taggade treor, sjöng i kön och taggade ännu mer!
Shot och dans och Matilda mådde fintfint och hade skitkul! Träffade massa folk från min gamla klass och andra kompisar som man träffar sällan. Så underbart roligt!
Vid halv tre elr något kom Anton och hämtade mig och Tess och vi åkte till Idas lägenhet där mat och sängen väntade. Dock fick jag inte i mig så jättemycket mat för magen ville inte;) men somnade kanske tjugo över tre och vakande tyvärr av klockan vid tjugo i sju.. Tre timmars sömn räcker inte på långs vägar känner jag nu, men jag var faktiskt inte så jätteont i huvudet, är mest slö och döööötrött! Men ungarna på praktiken gör mig lite piggare, men, lär somnade som en stock på bussen hem sen. Ger fullständigt fan i gymmet idag, tränade som helvete igår så kör imorn!
Men, där har ni gårdagen, nuuuu är det bara 99 dagar kvar!!!!!!


Skitdag!

Elr ah, inte hela dagen men nu är allt år helvete. Måste lära mig att prova kläder på rätt dag.. Nu mår jag illa och sitter på cykeln på gymmet och väntar på att klockan ska gå. Har två pass att beta av och sen hem till Ida för att göra mig i ordning och dricka. Är verkligen inte pepp på att göra mig i ordning när jag mår såhär. Vill typ bara hem och lägga mig under täcket och sova.
Japp, jag är inte ett skit taggad på 100dagars..


Söndag - mot skara

Hej på er!
Sitter just nu i bilen och väntar på att killarna som jag ska köra till skara för de ska spela innebandy match, ska komma ut och att alla ska åka. Kör pappas finfina bil idag, älskar den bilen! Humöret är faktiskt lite bättre vilken känns underbart, längtar så jag dör tills jag får åka till gymmet senare!
Det är så min dag ser ut, hinner liksom inte göra speciellt mycket idag eftersom jag kommer hem vid typ fem:) menmen, mig gör det inget!
Nu kort grabbarna och bror.
Puss


Tjöööööööt godnatt

Är så jävla trött
Humöret är år helvete
Massa tjöt nere, men försöker tänka att mamma och pappa har kul
Det gör ont över allt, huvudet är tungt och min kropp är seg. Orkar inte. Lägger mig i sängen och stänger ögonen och ska försöka sova hela natten , det har inte hänt på länge, och hoppas att jag mår bättre imorn.
Puss och godnatt


Lördagen den 23 februari

Hej på er! februari lider mot sitt slut, fort ska det gå liksom! snart mars och min månad, dock är det inte lika roligt att fylla 19, är ju precis som 17, händer inget;) 
gårkvällen spederade jag med min kära och efterlängtade vän fanny! skulle egentligen satt oss på pims och tjötat skit men ingen av oss orkade (skräll) och vi var hos fanny och gjorde en jävla massa fruktsallad och kollade på film! kom hem runt halv två i natt och vakande runt halv tolv!
 
idag har jag inte gjort ett skit, förutom att städa och varit ute och gått. eftersom jag inte har haft tid att åka till gymmet idag så blev det en långpromenad på 7.5 km! mys! men efter jag kommer hem från skara imorn ska jag åka direkt till gymmet och träna i två timmar! ska köra bror och hans lagkompisar till skara för dom ska spela match. och pappsen ska dricka ikväll och mamma ska jobba imorn så jag är snäll!
jut nu har sitter jag och kollar på criminal minds och har gjort klart min fem timmars studentlista på spotify! 102 dagar kvar, längtar så jag tror jag dör! 
provade också min studentklänning igen bara för att jag var på det humöret. och på något vänster har den blivit lite för stor (A) hoppsan! haha. sitter lite slappt och så, men det ska nog gå ändå ;) men det var faktiskt en liten go känsla när jag såg att den blivit slappare! matilda har blivit lite mindre! 
nu ska jag ta på mig lite kläder, har nämligen på mig min onepiece och har gått i den hela dagen. vi får gäster här om 55 min, jag ska vara på mitt rum då jag inte är så hipp på att vara så social ikväll. men ska äta god mat och sen ligga på rummet och kolla på film ! njuter av helgen! 
imorn ska jag som sagt köra bror till skara, och träna!  sen är helgen slut, men inte det roligare då det vankas 100dagarsfest på måndagkväll! 
nu fick jag en jävla släng av huvudvärk så ska gå ner och ta en apelsin och dricka vatten!
puss på er
 

torsdagen den 21 februari

hej på er.
hoppar nästan av glädje att det är fredag imorn! äntligen helg!
denna vecka har verkligen baras flugit förbi, bara fyra och en halv vecka kvar på praktiken ;) denni!
min dag har varit bra när jag har varit på praktiken, då jag inte "hinner" tänka så mycket. humöret börjar sjunka neråt lite granna, känns som om jag har tagit några steg tillbaka. som tur är har jag mina gullebarn på praktiken som gör mig på bättre humör! 
mår äckligt dåligt över att jag inte tränade idag, dåligt samvete. SKÄRPNING!!!!!!
ialla fall, ska snart krypa till korjs, har precis duschat av kroppen lite. mitt hår kommer må så äckligt jävla bra efter praktiken för jag duschar håret typ tre ggr i veckan, sätter upp de i en toft och kööör bara! så skönt att inte behöva bry sig om hur man ser ut, har gått i leggings och träningsbyxor hela veckan ;) underbart! 
nu ska jag sova!
puss på er
 

20 februari

tjo på er
har varit riktigt skönt med en liten bloggpaus, typ! har inte orkar och har inte haft något intressant att skriva. fast det har jag inte nu heller men skitsam!
Jag har snart gjort min första praktikvecka, den försvann rätt fort! och jag kan faktiskt säga att jag trivs där, så dessa veckor kommer säkert gå jättesnabbt!
börjar kvar i åtta och slutar halv fyra varje dag, rätt gött faktiskt, det är liksom inte jobbig praktik jag har. bara vara ute, leka med barnen och måla typ! askul! och jag känner mig så uppskattad där, personalen är änglar, så jävla goa! så, det var en stor 100 kg sten som lämnade mina axlar när jag klev in på förskolan i måndags!
 
ialla fall, veckan har gått åt till praktik och träning. i måndags körde jag bodycombat och spinning med ida. har fortfarande träningsvärk i magen efter att vi körde mage mellan passen! så jävla underbart! dock får jag hoppa över passen på måndag då det är 100dagar och utgång på kvällen, hinner inte med.. så får köra bodycombat på onsdag ist! mer har jag faktiskt inte gjort i veckan, är helt slut när jag kommer hem och somnar nästan alltid i soffan, sen går jag och lägger mig runt denna tid, om inte tidigare och går upp tidigt, och så fortsätter det så. men jag ska inte klaga! kunde varit så att jag började tidigare, dock fungerar det inte eftersom jag bor en bit bort, har liksom praktik i skövde!
nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova
ppuss på er
 

Gud tycker nog om mig!

elr någon, för det ända jag lider av idag är slöheten! ingen huvudvärk och inget illamående! det hade jag i natt när vi körde hem eric! men inte idag. känns nästan konstigt med tanke på att ag inte tog det lugnt igår ;) haha! nemen, det är ju rätt bra, att veta att baksmällan inte kommer lika ofta nu! underbart!
gårdagen var superbra, inga deppiga miner eller något! 
träffade teaterapan anton, som jag inte träffat på tre månader för han har varit i australien! bäste eric träffade jag även, min fina vän!  pappsen kom och hämtade oss vid två, körde hem eric och sen somnade direkt väl hemma!
idag, vakande jag vid tolv, halv ett och ska strax åka ner till hjo och hälsa på amanda lite. hon har resat ut sin garderob så ska kika på lite kläder!
nog tjajat
puss
 

Lördag

Hej på er
Kom precis ifrån gymmet och sitter nu i bilen och väntar på mamma som köpet apelsiner. Har varit och dansat Zumba i 1 1/2 timme! Gött de, roligt! Men bodycombat och spinning är mer min grej, men det var superkul att prova på!
I alla fall, humöret är inte på topp idag, får hoppas att det går över innan jag ska ut ikväll!
Annars då?
När jag kommer hem så väntar Ida och Rickard, och sen kommer Amanda, Rasmus och frejs hem och så ska vi åka pulka! Mys.
Har verkligen inget roligt att berätta, är inte positiv någonstans så bajs.
Puss


it hurst

just denna stund
gör det lite extra ont att tänka på dig
jag saknar dig så det gör ont
saken blir fan inte bättre av att veta att någon annan får vara din

Ingen studentresa..

nu har jag faktiskt bestämt mig.. är lite ledsen faktiskt att jag inte kommer åka på någon studentresa.
Jag har absolut inte råd med en resa och det är nästan det ända själet till varför jag inte åker. men så är det tyvärr.
även vikareförmedlingen ringer några helger ellr veckodagar så kostar det ändå pengar och jag vill spara pengar till lägenhet, tills det är dags för mig att flytta hemifrån. och tar jag av mina sparpengar till resan kommer det se väldigt fattigt ut där.. vilket jag mår dåligt av.
så,tyvärr, kommer matilda inte åka på någon studentresa.
usch, längtar verkligen inte vill alla åker. då kommer jag ångra att jag nte åkte , men, som sagt. 
har inte råd..
 

15 februari

hej
min dag har inte börjat allt för bra. vakande med magvärk åt helvete.. det har i alla fall gått en och en halv vecka utan att jag haft ont så.. men funderar på att sluta med mina p-piller.. fungerar inte riktigt som de ska tror jag. men då får jag tillbaka min "jag kan inte gå för jag har så äckligt ont i magen"- värken som jag brukade få innan jag började med p-pillerna. får ringa till lisbeth!
i alla fall, ska om en stund åka in till skövde och träna och även hämta en lista hos sara, vi ska sälja korv i klassen för att få ihop pengar till kortegefix och champangefrukosten! så man slipper lägga ut egna pengar!
senare ikväll kommer ida och rikard hit och äter taco och imorn kommer amanda och frejs och alla hit och åker pulka och grillar! myspys, och på kvällen blir det troligen fest!
 
just nu sitter jag och kollar på film och plockar i ordning i mitt rum, ska snart åka till skövde!
puss på er

14 februari -alla hjärtans dag

Jag hatar alla fucking hjärtans dag.
Det är en dag då vi som inte har någon att puss lite extra på, känner oss extra forever alone, varsesig man erkänner det elr inte. Jag hatar denna dag.
Fjant dag rent ut sagt. Bara ett jävla påhitt.
Och ja. Jag önskar jag hade någon att pussa lite extra på. Så nu behöver ni inte tänka "så skriver hon bara för hon inte har något".
Japp det gör jag.
Varför ska jag gilla denna fjant dag när jag inte har någon att älska lite extra? Finns absolut iiiiingen anledning tills det då.
Hoppas ni haft en bra fjantdag!
Kjaaaam


13 februari - onsdag

Hej på er!
haft en bra dag? 
min har varit rätt bra faktiskt. börjar nästan längta till praktiken kommer igång så man får lite att göra på dagarna. men bara nästan.
sitter nu inmyst i min onepiece, invirat i ett varmt och gossigt täcke, med en kopp te och kollar på vampire diaries. 
har varit och bowlat med ida,mamma och lillebror! jag kom tvåa! wohoo. skulle egentligen tränat, men jag hade inte lusten till de idag, och då gör jag det inte helhjärtat så struntade i det.ska träna imorn ist då mamma ska in och hämta den nya ugnen och spisen.
imorn så händer det inte allt för mycket, träning som sagt men annars har jag ingen aning. känner att mitt humör börjar åka ner igen.. jobbigt läge. 
på lördag blir det i alla fall fest. har faktiskt inte festat på över en månad. rätt bra för att vara mig right?
och inte nu på måndag men nästa måndag är det 100 dagar och utgång! seeeen är det paus till jag fyller år typ.
nu ska jag dricka upp mitt te
puss på er
 

underbara icke-göra-något-dag

idag. har jag inte gjort ett skit. jag har legat i soffan hela dagen och kollat på hur många vampire diaries avsnitt som helst, ätit en semla som magen inte tyckte om.. har mått illa sen dess. uscha..
sitter nu och funderar på om jag ska boka in mig på morgondagens bocycombat-pass. ska ju ändå dit och träna så kan ju nästan lika gärna gå på passet, passa på liksom! får se imorn.
i alla fall. 
huvudet börjar jävlas med mig igen, vilket jag inte tycker om. hatar att det blir såhär ibland.
 nu ska jag äta lax och grönsaker
puss på er
 

tisdag 12 februari

hej på er!
kom nästan nyss hem från frissan, nyklippt och frääääsch! min frisör är bäääst! 
Pratade också om min balfrisyr som hon ska göra, hon har verkligen massa förslag, hon tycker det ska bli skitkul!;) så nästa gång jag klipper mig, vilket är nästan i slutet av maj, så ska vi prova massa grejer och bestämma vad vi ska göra för frisyr. längtar!:D
 
gårdagens bc och spinningpass gick jättebra, var helt slut när jag kom hem vid nio i gårkväll! körde bc i en timme, sen körde jag och ida mage i 40 min innan spinningen började och slutade vid åtta! körde hem syster och sen åkte jag hem. åt lite frukt och keso och sen gick jag och la mig!
imorses vaknade jag vid tjugo i nio (!!) men låg kvar och kollade på vampire diaries till halv tio då jag gick upp och åt frukost och sen åkte till hjo och klippte mig. 
nu ligger jag och kollar på vampire diaries och chillar! ska senare åka in till gymmet och gymma med moder min! men nu, meellis!
puss på er
 

mätt i magen och nu till gymmet!

har precis ätit lite mellis och ska strax byta om och åka och hämta ida och sen till gymmet! är verkligen sjukt taggad på passen som väntar. bc var så otroligt roligt så ska bli ännu roligare att göra det igen! sen ska det bli kul att prova spinning också, har inte gjort det förut så det blir spännande!'
nu ska jag ta på mig och sen åka
är hemma runt tjugo i nio 
puss på er
 
 

Måndag 11 Februari

Godmorgon på er!
har precis ätit lite frukost som blev, kiwi,keso lin/solrosfrön och kanel, och macka med leverpastej och gurka! mumma!
sitter just nu och kollar på vampire diaries och har bokat in mig på två pass på gymmet idag! bodycombat och spinning! ida och jag har bestämt att vi ska träna tillsammans en dag i veckan, för hon ger mig så många och roliga nya övningar och grejer. Det visste ni inte va? ida är hur duktig på träning och vad som är bra för en och sånna saker! fatta vad bra det är när man försöker gå ner i vikt? asbra!
ska senare ner till hjo för att hälsa på syster, sen till mormor och morfar och sen snor jag bilen och åker till skövde, hämtar ida, går på bc, gymmar lite, och sen spinning som börjar vid halv åtta till åtta! underbart.
ungefär så ser min dag ut, har inget mer att berätta så hoppas ni får en bra dag!
puss
 
fina bilen therese tog igår!
älskade älg <3

migrän.

ligger i sängen, har legat här några timmar nu. börjar bli lite rastlös, men matilda kommer inte upp ur sängen för hon har så jävla ont i huvudet. mår illa och försöker jag ställa mig upp svimmar så är jag nära på att svimma..
hur fan i helvete blir man av med migrän?

10 januari

helgen har bara rusat iväg. haft en bra och lugnt helg med therese!
igår åkte jag in till skövde vid nio, tränade vill halv elva då therese kom till skövde med tåget, vi åkte hem, åt lite och sen åkte vi upp till stallet, tanken var ju att vi skulle rida! vi åkte upp till stallet och gjorde i ordning gill då vi skulle ta kort och tänkte att vi bara tar ut gill. när vi precis tagit ur gill ur stallet hör vi världens brak, och therese säger " nuu bröt hon sig nog ut", jooomen, sen åkte dörren upp och i stalldörren stod stora älgen och travade glatt emot oss! så, vi gick in med hästarna igen. visste inte vad vi skulle göra med problemhästen och vi orkade inte vänta hur länge som helst på sandras svar om hur vi skulle göra med ferris. så vi åkte till hjo i stället och köpte godis! 
sen kollade vi på film och tjötade massa! sen kom hela familjen hem och åt mat och myste!
sen slocknade både jag och therese i stugan runt tjugo i tolv och vakande vid tjug i nio! 
åt frukost och kollade på film och tv till tjugo i tre ungefär då jag tog på mig träningskläderna och åkte till skövde för att lämna tess på rese och jag skulle till gymmet! tränade i två timmar och nu sitter jag här nerbäddad och kollar på vampire diaries och äter ananas, med världens fetaste migrän så jag tror jag dör snart!
 
imorn är det måndag igen, ingen söndagsångest idag itne med tanke på att det är lov! så äckligt skönt! imorgon blir det då gym och kanske handboll med mammsen! 
nu ska jag sova en liten stund, försöka bli av med migränen..
puss på er
 
juste, skaffade twitter igår också. skitsak, men följ mig gärna!

Trött, ledsen, arg och irriterad

Jävlar vilken kombination.. Ligger just nu ute i stugan med Therese och ska snart sova. Är hur trött som helst så somnar snart. Dock så är det saker som sover i mig som gör mig ledsen och arg. Orkar inte ta det här men är så äcklig trött på alla.
Bajs.
Nu ska jag sova. Imorn väntad gym och städ. Puss


Äntligen fredag!!

guuud så skönt med fredag!
har varit en bra dag idag faktiskt. började skolan vid åtta, slutade nio, jobbade lite med projektet innan jag åkte till gymmet, åkte sen till ida och åt mat, lax, stekt ägg, sallad och spetat! supergott!
sen åkte jag och ida till stan och kollade i massa möbelbuktiker, gud vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån, jag vill ha en egen lägenhet! 
sen åkte vi in till stan och jag hittade äntligen nya löparbyxor som verkligen var skitsnygga och satt som en smäck! underbart!
sen vi kvart i fyra kom mamma och vi tre gick till rådhuset och drack te! mys! sen åkte jag hem och mamma åkte och handlade! 
nu ligger jag i min säng och har för en stund sen ätit lite mellis, keso och apelsin, och nu kollar jag på vampire diaries och somnar vilken sek som helst! 
ikväll blir det en hemmakväll med mamma,pappa och lillebror, ska gå och lägga mig tidigt för ska upp vid halv nio imorn för att åka till gymmet lite efter nio och gymma tills tess kommer till skövde, efter de åker vi hem till mig, hoppar i ridkläderna och åker upp och rider Gill. eftersom ferran fortfarande inte har någon sko så får vi turas om att rida Gill :) kuligt och mysigt! sen ska tess vara hos mig hela kvällen, och även alla andra i min kära familj kommer hem hit! 
en lugnt helg med andra ord!
nu ska jag kolla på film och sen sova
puss på er
 
 

7 februari

hej på er
idag är min dag lite bättre än gårdagen. fortfarande lite tankar och skit som snurrar i huvudet men börjar i alla fall få "kontroll" påt. prata lite med mamma sen så löser det sig nog.
har inget intressant att berätta om dagen, men den har sett ut som vanlgit, skola och gym. nu sitter jag här och pluggar lite och ska om en stund lägga mig i badet och läsa lite bok.
imorn är det äntligen fredag, slutar tidigt, jobba lite med projekt, gymma och sen till syster ida för lite systermys! 
i helgen blir det lugnt, tessmys , gym och familjemys! skönt. äntligen lov också! woohoo
ska i alla fall försöka med en utgång, behöver ha lite roligt! ordentligt roligt. okejdå, jag behöver fylla! haha
nu ska jag bada
puss på er
 

en riktigt skitdag

idag har det varit en sån extrem jobbig dag.
började dagen med gymmet, helt okej för det var inget folk där. åkte till skolan för en lektion som jag inte gjorde något på för jag hade glömt datorn. 
jobbade med projekt innan jag åkte upp till stan och mötte upp mamma, satte oss på rådhuset och jag satt och läste  en bok som jag fått låna av min lärare. där vart det jobbiga ännu mer deppigt, gick till gymmet och körde ben innan passet började. ett litet breakdown innan och sen körde vi. rätt roligt pass så de gör jag om. åkte hem, grät en massa, kramades med mamma,grät ännu mera, duschade, grät ännu mera och nu ligger jag i sängen och äntligen har tårarna slutat rinna, dom har nog tagit slut. trött och utmattad, somnar vilken sekund som helst. imorn börjar jag tidigt, äckliga torsdag. bara lust att skita i skolan imorn. orkar inte.
nu somnar jag
puss

100-dagars (25 februari)

tiden börjar gå nästan lite äckligt fort. måndagen den 25 februari är det 100 dagar kvar till studenten. jobbiga är ju att jag har pratik då, men eftersom jag har typ svurit på mitt eget liv att jag inte ska missa någon nedräkning så får paddla mig dit (med nöje!). vet många som ska ut, får ta det lite lugnt bara. behöver ju inte bli stupfull varje gång jag ska ut liksom ;) haha
men, så underbart! gud va jag längtar till studenten!
nu ska jag snart sova, har sovmorn till tjugo i tolv men åker till skövde tidigare så kommer in vid kvar över tio, går och gymmar och sen till skolan:) sen efter skolan så ska jag kanske hem emellan, sen ska jag på pass på gymmet! första passet på ett år ;) bodycombat blir de, hoppas det är kul för då gör jag det fler ggr!
nu ska jag sova
puss på er

Tisdag 5 februari

Godmorgon!
har precis ätit frukost, vart de vanliga. nu sitter jag och kollar på vampire diaries, säsong 1, har börjat kolla från början och ska kolla på alla 4 säsonger! underbart bra!
ska om en stund hoppa i lite kläder, träningskläder för att vara exakt, och så kommer amanda och hämtar mig. hon ska luncha med farmor och jag ska träna! efter jag tränat ska jag följa med mandis och frejs hem och leka med lilla älskade frejs medans amanda pluggis! mysdag med andra ord!
imorn är det skola igen,  går tre dagar denna vecka och sen är det lov. värt? nä, sista tre dagarna i skolan på typ 9 veckor, både bra och dåligt!
mest bra, tror jag!
nu ska jag göra mig i ordning lite och sen kika mer på vampire diaries tills mandis kommer!
puss på er
 

Duktig tjeja!

Har cyklat i en halvtimma, sprungit i en halvtimma, städat, tänt i pannan och tagit diskmaskinen! Idag är jag duktig tjej!
Har nu ätit lite mellis och ska strax hoppa in i duschen innan jag ska åka till Skövde, funderar på att ta en sväng förbi gymmet innan jag åker hem sen, har dock inte bestämt mig:) vi får se helt enkelt!:)
Juste, moder och jag testade att köpa denna saken, och den var riktigt god! Inget tillsatt socker och är nyttig! Prova!
Nog tjatat
Puss på er


godmorgon måndag

godmorgon på er! sovit gott? inte jag.. sovit förjävligt och har sovit kanske fyra timmar allt som allt i natt så är supertrött just nu. tur att jag är ledig! 
har precis ätit lite frukost som var frukt och keso. det vanliga med andra ord. 
sitter och kollar på film medans jag smälter frukosten, ska sen ta på mig träningskläderna och ge mig ut och springa. skiter i gymmet idag då jag kommer in så jävla sent till skövde, mamma slutar vid tre och kommer kanske hem till halv fyra, kvar i fyra. och jag ska vara i skövde vid fem så hinner inte gymma innan. kanske gör det efter, beroende på hur lång tid det tar! vi får helt enkelt se lite!
sitter också och planerar vad jag ska äta under dagen, har gått och blivit världens planeringsfreak, planerar precis vad jag ska äta under dagen. rätt bra ändå, right?  elr?
i alla fall. ska plugga lite idag också, försöka går ju alltid, ringa praktikplatsen och kolla vilken tid jag ska vara där måndagen efter lovet då min praktik börjar. min tankar om det har faktiskt ändrast lite, har inga förhoppningar alls och det är rätt bra för då kan det bli hur bra om helst. är dock hur glad som helst att det inte är 7 veckor som det skulle varit, utan det blir bara 5 veckor och 3 dagar! lite underbart! och tre veckor efter jag slutat min praktik så får jag min studentmössa! vecka 17 får alla sina fina mössor! ååååh längtar! 11 veckor kvar! ;) 
haha , en vecka i taget matilda!
nog tjatat, ska nog sova lite nu innan jag går ut och springer.
puss på er
 

Dead!

Sitter nu och äter lite mellis som blev apelsin, keso och solrosfrön, och lite kanel på såklart! Kom nästan nyss hem från gymmet. Körde igenom hela kroppen ordentligt och körde intervaller i 30 min! Duktig tjeja!
Inna jag åkte till gymmet kikade jag en sväng i affärerna på Elins, det vart inga jeans för Matilda gillade dom inte.. Skräll mig! Men hittade en söt topp och ballerinaskor som jag kanske ska ha på balen, med tanke på att min lilla baldejt är typ 3 cm längre än mig får det bli helt platta skor. Hittat jag finare skor närmare balen så gör de inget, skorna kostade bara 99kr ändå ;)
Snart ska jag åka in till Skövde igen, fast med mamma och pappa, vi ska nämligen till farmor, som vi nästan alltid gör på söndagar;)
Nu ska jag sätta fart.
Slänger in en bild på mitt mellismål,
Ser skitäckligt ut men icke, supergott!
Puss på er


3 februari

hej på er!
idag vakande jag faktiskt lite tidigare än i går;) ar liksom mer saker att göra idag så tänkte att det var lika bra!
ska strax hoppa i träningskläderna och åka till skövde, men innan jag ska till gymmet så ska jag kika runt lite i stan, har hittat ett par skitsnygga militörgröna jeans som jag måste ha! om jag tycker om dom med andra ord;) sen ska jag kika om jag hittar något mer.
efter ska jag då träna, mördarpass tänkte jag mig. med intervaller och ben och mage! elr hela kroppen, vi får se vad jag gör! slut ska jag bli i alla fall. 
nu ska jag röra på mig
puss
 
 

2 februari

Hej på er! 
mår ni bra?
jag kan tala om för er att jag mår bättre än någonsin just nu. kan inte förklara känslan jag har inom mig, träning och maten gör mitt liv bättre, viktnedgången gör mitt liv så jävla mycket bättre! äntligen känner jag att jag kan fixa det! ni fattar inte hur glad det gör mig!
och jag mår även bra för att jag är ledig tills på onsdag, sen får vi se hur bra jag mår;)
igår slutade jag vid tjugo i tio, åkte upp till gymmet och tränade, sen åkte jag och hilda till hjo där jag pratade med julle om jobb i sommar/höst, verkade i alla fall positivt så håller tummarna! lämnade även in en lapp om att jobba extra från och med nu, så vi får hoppas att dom ringer och frågar om jag kan jobba. gillar att jobba på ica faktiskt!
sen åkte jag och hilda hem, åt lite, och sen åkte vi upp till stallet för att rida men kom ladrig upp på hästryggen då ferran hade tappat en sko, såg det i hagen så det var bara att åka hem igen. bakade till alla som skulle komma hem på kvällen och sen gjorde vi oss i ordning för bio:)
 var på bio med sjukt bra töser från klassen, therese, amanda, hilda, elin, kajsa , fanny och sara , gick på ego! riktig bra film faktiskt så den tycker jag ni ska se! åkte hem efter och kollade på greys och somnade tjugo i ett. 
"imorses" vakande jag vid tjugo i ett, åt god och nyttig frukost och kikade lite på tv och myste lite. vid fyra åkte jag och mamma in till skövde och tränade. tillbringade lite mer än en timme, dödade mina ben och armar och sprang i 25 min. suuuuperskönt och jag märker skillnad nästan varje gång. orkar lite mer varje gång! underbart!
nu sitter jag och kollar på greys och väntar på mat, blir en lugnt hemmakväll ikväll. behöver lite chill! så lite mys med mamma pappa och lillebror!
imorn ska jag åka och träna, kanske kika lite i stan om jag hittar något! och sen ska jag skriva lite inlämning och läsa bok till mibas. duktig tjeja!
på måndag och tisdag är jag ledig, ska göra en grej på måndagkväll som gör att jag kompar den enda lektionen på måndag, och på tisdag är jag ledig för att vi var på 4-årsprogrammet i tisdags och nu är det resten av klassen som ska vara där, alltså är vi lediga. åker ändå in till skövde för att träna och greja! 
nu ska jag duscha
puss på er
Svettig och go tjej? yeeaah

RSS 2.0